dawe009 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 https://www.dasweltauto.cz/detail/279120299?brand=volkswagen&modelgroup=volkswagen-up&sortAsc=false&sortCol=price Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 co zkusit scalu? https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/scala/18933980?goFrom=list +- něco takového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 S důrazem spíš na ten fun factor.. nevim teda, jestli musí bejt nový. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=313080133&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=19&maxPowerAsArray=147&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2018-01-01&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=d8b4ad84-a92d-8e8e-d6d1-74fa85c22be4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Chlapi co třeba tohle? Teď mám 15" plech zima...na frajeřinky fakt nejsem, vzít klasický 16"origo VW a na to pneu 205/55 nebo teda no name 17" a na to 225/45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 @guzmic kup origo, tie su vacsinou velmi slusnej kvality. Cinske shity za ziadnu cenu, potom tam budes lepit 200g olova na kazdy disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jj asi máš pravdu, vezmu nějaký základní origo 16" ani pneu nebudou tak drahé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 3 minutami, guzmic napsal: Jj asi máš pravdu, vezmu nějaký základní origo 16" ani pneu nebudou tak drahé Vem určitě origo. Jestli máš facebook, tak není od věci se tam přihlásit do nějaké VW skupiny a hodit tam poptávku. Uvidíš, že nějaká nabídka přiletí. Já to mám se svou rs ofcí taky tak a originál disky se tam nabízejí často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Vezmu asi ty 16" vw mě to stačí... manželka mi řekla, že vyhozené peníze... ať si koupím poklice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 15 minutami, guzmic napsal: Vezmu asi ty 16" vw mě to stačí... manželka mi řekla, že vyhozené peníze... ať si koupím poklice. Až bude chtít kabelku, kup jí igelitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) před 27 minutami, guzmic napsal: Vezmu asi ty 16" vw mě to stačí... manželka mi řekla, že vyhozené peníze... ať si koupím poklice. já kupoval druhou origo sadu na zimu 16" za 10 tis s i gumama 6 mm v podobném vzhledu jako ty za 280E... Jak píšou ostatní měla by to být rozumná kvalita a obuješ to napohodu za +- 1500 kč/ks... Takže za to stejně dáš těch 15 no E: mimochodem, když teď máš 15", máš vůbec ty 17" v TP? Upraveno 3. března 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) před 31 minutami, dawe009 napsal: Až bude chtít kabelku, kup jí igelitku @guzmic Nebo prodej ty stávající, doplať si a sežeň pěkné 17"/18" z r-line a obuj allseason pneu, slyšel jsem, že už se to posunulo dost kupředu. A se zimní sadou se už netrap Upraveno 3. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) @Lion mám až po 18" @dawe009 jdu jí to oznámit.... bude mít radost. @moco ty 15" nechám na zimu....do 300 koupím disky a za 200 dostanu v práci novou sadu aj s přezutím. zatím vyhrávají tyto: a prosím o vysvětlení, jak zjistím jaký to ET tam můžu dát. ty 16" můžu jen et46 popř 17" jen et48? Upraveno 3. března 2021 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 1 hodinou, dawe009 napsal: Až bude chtít kabelku, kup jí igelitku Tyvle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 3 hodinami, dawe009 napsal: https://www.dasweltauto.cz/detail/279120299?brand=volkswagen&modelgroup=volkswagen-up&sortAsc=false&sortCol=price před 3 hodinami, Ondras_CZ napsal: co zkusit scalu? https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/scala/18933980?goFrom=list +- něco takového před 3 hodinami, Micey napsal: S důrazem spíš na ten fun factor.. nevim teda, jestli musí bejt nový. <Suzuki Swift 1.4> Díky za tipy.. zapomněl jsem říct, že chce nový/předváděcí a že se jedná o auto pro tchyni (55+) Popravdě, koncern jsem tak nějak vynechával (ani nevím proč, asi, že původně byla koukat na Aygo).. Jako Scala už je asi veliká, zvlášť v tom kombiku,.. ale možná že to 1.0TSi koncernové by šlo.. Ona dost kouká na spotřebu, takže ty udávané 4,7l/100km by se asi líbily.. Up! vypadá dobře, ale nebydlí zase tak blízko, abych si to mohl půjčovat a nevím, jestli by to ocenila Já jsem koukal na Swifta, Yarise, Ignis (ale nevím, jestli je ta nová verze pohodlnější, stará byla dost tvrdá), ale říkal jsem si, jestli někdo nedoporučí třeba tu Pažoutí (PSA) 1.2 Puretech spíš,... Teď i celkem chválí to Sandero nové.. Když si to dá člověk na vyhledavači (pominu funfaktor a výbavu) tak tam skáčou i Mitsubishi SpaceStar, Kia Rio, Opel (ten jsem vyloučil, vzhledem k tomu, co jsem četl o motoru..), Clio, Fiat Tipo s tou 1,4 (je to ta, co tak chválí Vaculík?).. Popravdě, tchyně se bude chtít držet spíš těch 300TCZK, zkoušeli ji jen ukecat na Yarise v hybridu, ale s jejím nájezdem se jí nemá šanci to "vyplatit"... Když někoho nějaký tip napadne, tak budu rád, já jí do toho zase tak kecat nebudu, kdyby se to náhodou rozsypalo, tak ať to není na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jestli je to pro tchýni, tak mi nejlíp vychází Sandero..Dacia mívá problémy s crash testy...to by mohlo být to co hledáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 3 hodinami, Micey napsal: S důrazem spíš na ten fun factor.. nevim teda, jestli musí bejt nový. Ten Swift sport by byl super, ale z německa to asi bude no-go... kdyžby se někde válel u dealera, tak bych ho protlačil i s těma 15tis. km.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 @vikinho já teda nejsem žádný extra odborník, ale za 3 kila bych vzal novou Dacii Sandero je fakt pěkná, v posledním SM vyhrála duel Fabie vs Sandero... ovšem je pravda, že Fabie končí a přijde nový model, ale ten nebude za 3 kila v plné palbě. https://www.auto.cz/dacia-sandero-1-0-sce-vs-skoda-fabia-1-0-mpi-nova-pravidla-hry-137990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 2 hodinami, guzmic napsal: @Lion mám až po 18" @dawe009 jdu jí to oznámit.... bude mít radost. @moco ty 15" nechám na zimu....do 300 koupím disky a za 200 dostanu v práci novou sadu aj s přezutím. zatím vyhrávají tyto: a prosím o vysvětlení, jak zjistím jaký to ET tam můžu dát. ty 16" můžu jen et46 popř 17" jen et48? Ano, ET musíš dodžet. Jedná se o zális toho disku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Před hodinou, vikinho napsal: Díky za tipy.. zapomněl jsem říct, že chce nový/předváděcí a že se jedná o auto pro tchyni (55+) Popravdě, koncern jsem tak nějak vynechával (ani nevím proč, asi, že původně byla koukat na Aygo).. Jako Scala už je asi veliká, zvlášť v tom kombiku,.. ale možná že to 1.0TSi koncernové by šlo.. Ona dost kouká na spotřebu, takže ty udávané 4,7l/100km by se asi líbily.. Up! vypadá dobře, ale nebydlí zase tak blízko, abych si to mohl půjčovat a nevím, jestli by to ocenila Já jsem koukal na Swifta, Yarise, Ignis (ale nevím, jestli je ta nová verze pohodlnější, stará byla dost tvrdá), ale říkal jsem si, jestli někdo nedoporučí třeba tu Pažoutí (PSA) 1.2 Puretech spíš,... Teď i celkem chválí to Sandero nové.. Když si to dá člověk na vyhledavači (pominu funfaktor a výbavu) tak tam skáčou i Mitsubishi SpaceStar, Kia Rio, Opel (ten jsem vyloučil, vzhledem k tomu, co jsem četl o motoru..), Clio, Fiat Tipo s tou 1,4 (je to ta, co tak chválí Vaculík?).. Popravdě, tchyně se bude chtít držet spíš těch 300TCZK, zkoušeli ji jen ukecat na Yarise v hybridu, ale s jejím nájezdem se jí nemá šanci to "vyplatit"... Když někoho nějaký tip napadne, tak budu rád, já jí do toho zase tak kecat nebudu, kdyby se to náhodou rozsypalo, tak ať to není na mě Fabia 1.0 70 kW Ambition s vyhřívaným sicnama a parkovacíma senzorama Protože dostupnej a levnej servis, příslušenství, náhradní díly. Za 15 let bude tchýni 70 a to má to auto šanci ještě dožít. Za 15 let na to budou díly za hubičku, stejně jako jsou dnes na Fabii I. a II. generace. Na japonce budeš už za 10 let ty díly shánět mnohem obtížněji. Sandero je podle mě nesmysl, to nemá do budoucna perspektivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se