Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Jako při cenách které tu jsou by to odhadem tak nějak vyšlo :-) Skoro se nad tím zamyslím :-)

Když budeš platit lepší sazbu 100,- Kč libovolná jízda, možná se domluvíš na 150,- zpáteční a nebudeš platit benzín a další pitominky do auta, nemusíš parkovat, být naštvaný až ti to někdo odře nebo nabourá, nebo ukradne atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak takovou sunku bych teda svy polovicce nekoupil :( mas budget 150-200 a vemes srot? tomu nerozumim..

Polovicka nesoferuje a povedzme ze je to taky test, ci ma tento druh auta uspokoji. Oni ani tie za 200 nie su zrovna ziadne vonavky za tuto cenu si mozem dovolit aj fail za 200 uz nie,...... a mozno za dva mesiace pridem na to ze ho ani nepotrebujem.

Odkaz ke komentáři

Já jsem zásobování, funguju dobře, ale pomalu bych to na někoho předal.

Teď mne napadlo se mrknout jestli není nějaký operativní leasing třeba kolem 4 až 5 tis. měsíčně to by bylo lepší než koupit něco za 100 nebo 150 tis. A to si myslím, že je stejně za ojetou Fabii nějak strašně moc :-)

Já kdysi jezdil jak šílenec, ale je toho hodně tak to nestíhám, jezdíme si sami pro většinu zeleniny a ovoce,

se zelinářema mám špatné zkušenosti všeobecně, jinak jsem si našel spolehlivý dodavatele.

Nevím co bereš za zboží a v jakém objemu, kdyžtak mi napiš sz, dám ti nějaké tipy kde co nebo kontakty

pokud mám. Většina těch schopných firem má eshop, takže objednáš si v klidu kde a kdy chceš,

závozy dle lokality, tady ve vidlákově mám asi polovinu firem s denním závozem pokud potřebuji

a druhá polovina 2x za týden. Prakticky nedržím zásoby na skladech a točím čerstvé / chlazené všechno

co potřebujeme vyjma koloniálu.

Jinak s tím rozpočtem bych se podíval na Toyotu Auris, ta je okolo 5 bez daně na operák.

A pozor, pokud to dáš do rukou zaměstnanci tak je k tomu nějaké byrokracie, silniční daň je jasná

u služebáku, ale nějaké referentské zkoušky nebo jak to je. Já si jezdím sám takže to nemám namakaný.

Odkaz ke komentáři

Já kdysi jezdil jak šílenec, ale je toho hodně tak to nestíhám, jezdíme si sami pro většinu zeleniny a ovoce,

se zelinářema mám špatné zkušenosti všeobecně, jinak jsem si našel spolehlivý dodavatele.

Nevím co bereš za zboží a v jakém objemu, kdyžtak mi napiš sz, dám ti nějaké tipy kde co nebo kontakty

pokud mám. Většina těch schopných firem má eshop, takže objednáš si v klidu kde a kdy chceš,

závozy dle lokality, tady ve vidlákově mám asi polovinu firem s denním závozem pokud potřebuji

a druhá polovina 2x za týden. Prakticky nedržím zásoby na skladech a točím čerstvé / chlazené všechno

co potřebujeme vyjma koloniálu.

Jinak s tím rozpočtem bych se podíval na Toyotu Auris, ta je okolo 5 bez daně na operák.

A pozor, pokud to dáš do rukou zaměstnanci tak je k tomu nějaké byrokracie, silniční daň je jasná

u služebáku, ale nějaké referentské zkoušky nebo jak to je. Já si jezdím sám takže to nemám namakaný.

Kupuju všechno možný. Zeleninu každý den ta musí být čerstvá. Pak nějaké sýry, oříšky, juice, ubrousky prostě všechno možný. Jednou za týden dávám Makro,zbytek nakoupím všude možně.

No uvidím. Původní představa byla nějaká Fabie třeba za 70 tis. ale zase nerad bych pořídil nějaký úplný šrot. A s těmhle malýma autama a ještě v benzínu nemám žádnou zkušenost.

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Kupuju všechno možný. Zeleninu každý den ta musí být čerstvá. Pak nějaké sýry, oříšky, juice, ubrousky prostě všechno možný. Jednou za týden dávám Makro,zbytek nakoupím všude možně.

No uvidím. Původní představa byla nějaká Fabie třeba za 70 tis. ale zase nerad bych pořídil nějaký úplný šrot. A s těmhle malýma autama a ještě v benzínu nemám žádnou zkušenost.

Kup 1.4 mpi, idealne tech 50kw, ne 44kw. Neuveritelny co tech 6kw udelalo s dynamikou. Tech 44kw jsem mel kdyz jsem mel a skutecne jsem trpel, jako spravnej zavodnik s jeste mokrym ridicakem. Pak jsem se povozil v 50kw a to uz nejak fungovalo. Je to de facto motor z feldy, takze levne opravy a dobra spolehlivost. HTP nebrat.

Pamatuju si, kdyz jsem po te fobii dostal brachy megana, 79kw byla fakt raketa... :D

Odkaz ke komentáři

Ono to je relativní, kamarádka si koupila 20 let starou Korzu za 15 tis a jezdí 2 roky aniž by navštívila servis. Otec si koupil 2 roky starou káru za 300t má ji půl roku a v servisu byl už 3x, přičemž tam nechal 50 tis... Takže si myslím, že jestli koupíš Fabii za 70 nebo 150 tak riziko, že budeš často navštěvovat servis je +- stejný. 

Odkaz ke komentáři

Když pořídíš holotu bez zbytečné výbavy, tak bych z malýho benzínu neměl strach vůbec. Dokonce ani z většího typu OI 1,6 nebo něco podobnýho.

Jinak operák za 5k už bych měl doma tohle. Přišli s tím až co jsem koupil Hondu, ale docela to zvažuje kolega, že prodá svýho Golfa VI, kterej už teď ho stojí na servise cca 30 ročně a dalších 50k ho straší - dvouhmota, atd...

http://www.autocentrum.cz/clanky/exkluzivni-operativni-leasing-na-volkswagen-golf-gtd-za-4-947-kc/

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dal bych přednost užitkáči, když to má být na zásobování. Třeba Ranaul Kangoo  s 1.6 je moc fajn. V případě nutnosti tam naložíš i paletu vozejkem. V kabině taky místa dost a jede to víc než slušně, určitě se mi s tím jezdilo a hodně líp než s fábkou. Taky na údržbu to bude lepší, kufr nemá čalounění, takže ho jen umeješ vodou, když ti tam něco vyteče atd.

Odkaz ke komentáři

Mají tam za supr cenu i passata 2.0 TDI variant s DSG - kolem 8k za měsíc dle nájezdu a délky pronájmu, umí to i na 2 roky, nevím jestli toho golfa, ale Passata určo. Mám nabídku v mailu od nich. Dodání cca 3-4 měsíce dle auta. Je to vlastně jen přeprodej operáku od škofinu.

Ještě se před měsícem vytasili s novým Tigoušem za 7k a to jsem měl taky cukaturu, nicméně ten golf je bezkonkurenční. Být to variant, tak asi i budu řešit jestli tu Hondu nepustím :)

EDIT: kua teď jsem si všiml, že tam je i variant, stačilo popojet na stránce níž. No pěkně :)

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Tak Dodge som nevzal, inak jak povedal technik v servise kde ho kontrolovali "ti Amici v soli proste reznou" ... to by mi ale az tak nevadilo, hlavne ma odradilo udajne najvacsie lakadlo a sice ten plyn, tu nadrz ked som videl v jakom bola za tie dva roky stave by som proste pod zadkom nechcel.

Odkaz ke komentáři

Ja by som ju nemenil ja by som ju ked uz tak vyhodil uplne, ale to by bola zase asi trochu skoda, nech si ho kupi niekto kto taku vec oceni. Inak bezpecna ta nadrz v tom aute neni, to nech mi nikto nevysletluje, tam kde bola fungovala de falto ako susplech a bolo to na nej riadne vidno.

Odkaz ke komentáři

Ještě se dá Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysse a Lancia Phedra akorát ta nebude asi v benzínu.

attachicon.gif CITROENC8-125_8.jpg

attachicon.gif 2005-citroen-c8-14w.jpg

attachicon.gif 036.jpg

To je ale velkej prusvih. To bylo poruchovy uz jako novy. Elektrika.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak auto za cenu trochu lepšího jízdního kola , to se dalo čekat né?  :)

Prislo naopak presne to co som cakal, dokonca aj predavajuci bol celkom seriozny viac menej nic nezamlcoval. Len proste ten plynovy system vo mne nebudil doveru a tak ako bol pouzity by ju vo mne nebudil ani keby boli auto aj ta bomba nove,... ale asi som len citlivka.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Trochu jsem se v tom plácání se posunul aspoň vokousek dál a tady bych zas potřeboval trochu pošťouchnout.

Mám tu pět finalistů: 2x souboj zadokolek, 2x hothatch předokolek a jedenkrát Mini :) Neboli...

BMW 330ci E46 vs. BMW 330i E90

Ford Focus ST 225 vs. Mazda 3 MPS 2.3

Mini Cooper S 125kW

(všechno striktně manuály)

Zatim jsem se projel jen v E46. O víkendu mě čeká FoFo a E90. Mazda snad příští týden. Miniho nechávam nakonec, protože je tam spíš navíc, ale prostě mě to auto baví. Rád bych dal dohromady finálovou dvojku = jedna zadokolka vs. jedna předokolka.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...