African Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Před hodinou, Gustaf napsal: Trochu vám do toho vstoupím. Něž hodím auto do keramiky a fólií... jaký používáte šampon na mytí vašich mazlíků? Aby se to pak hezky lesklo a vypadalo to dobře. Diky Všechno od Auto Finesse, kupované tady, a jsem spokojený. https://www.vlesku.cz/sada-autokosmetiky-auto-finesse-ktera-umyje-a-ochrani-lak-60-dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 https://www.vlesku.cz/auto-finesse-wash-n-gloss takže tenhle šampon bude ok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 před 20 minutami, Gustaf napsal: https://www.vlesku.cz/auto-finesse-wash-n-gloss takže tenhle šampon bude ok.... Jasný, je to dražší značka, ale zase to dlouho vydrží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 před 3 minutami, African napsal: Jasný, je to dražší značka, ale zase to dlouho vydrží.... Ok, asi ho zkusím.... díky. I tak uvítám i další tipy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 já meju jarem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Motivace nakupu novych sluzebnich aut.. ale jestli to dobre chapu, tak se do toho vejde jen elektrika, ani hybridy..V případě nízkoemisních motorových vozidel se má tato částka k dodaneni snížit z 1 % na 0,5 % vstupní ceny nízkoemisního motorového vozidla. Nízkoemisním motorovým vozidlem se pro účely daní z příjmů do dne nabytí účinnosti speciálního zákona upravujícího podporu nízkoemisních vozidel rozumí silniční vozidlo kategorie M1, M2 nebo N1, které nepřesahuje emisní limit CO2 ve výši 50g /km..https://www.du.cz/33/podpora-nizkoemisnich-vozidel-z-hlediska-dani-z-prijmu-uniqueidgOkE4NvrWuMdlzpIfIyuG-mYGoXFm7jJpLpGVMy1prA/?utm_source=ENDU&utm_medium=enl&utm_campaign=ENDU-2022-18&utm_content=ENDU-welcome&contract=[[contract]]&wa=WWW22E3%20DU&utm_name=ENDU-welcome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 V 15. 6. 2022 v 11:38, montemar napsal: já meju jarem My nádobí, dobrá věc Ale na auto bych řekl, že bude až trochu zbytečně agresivní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 V porovnání s ptačím hovnem nebo smůlou ze stromu je ten jar jak peříčko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 O ptačích hovnech bych mohl vyprávět... Minulý rok přelakovaná kapota (lak total sežranej) a teď budu řešit střechu. Snad jen rozleštěním. Stačí jeden, dva dny a už je to na laku vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 20 hodinami, African napsal: My nádobí, dobrá věc Ale na auto bych řekl, že bude až trochu zbytečně agresivní ... to nevim, myslím, že ne. dám jen pár kapek, hodně teplou vodu a pořádně napěnit. funguje to, na obou autech je lak jak novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 V 15. 6. 2022 v 7:13, African napsal: Jasný, je to dražší značka, ale zase to dlouho vydrží.... Tak dnes dorazil ten šampon od Finess..o víkendu otestuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 4 hodinami, Gustaf napsal: Tak dnes dorazil ten šampon od Finess..o víkendu otestuju... Good for you Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Good for you Nez jsem si to zvetsil, tak jsem myslel ze bude nejaka chlataci party z kbeliku. Jen to vlakno mi nesedelo, uz proste prd vidim.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 16 minutami, Prochy68 napsal: Nez jsem si to zvetsil, tak jsem myslel ze bude nejaka chlataci party z kbeliku. Jen to vlakno mi nesedelo, uz proste prd vidim. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Nez jsem si to zvetsil, tak jsem myslel ze bude nejaka chlataci party z kbeliku. Jen to vlakno mi nesedelo, uz proste prd vidim. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Zrak máš dobrej, ale jsi alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 3 hodinami, African napsal: Good for you Ty krávo.... dobře ty.... zítra dopoledne se na to vrhnu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Zrak máš dobrej, ale jsi alkoholik Nene, pro pivo jsme naposledy chodili do kyblu zamlada za komancu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Ty kýble ovšem musí být dva. Předpokládám, že ten chybějící má Afri v kůlně a byl jen línej ho vyndávat na focení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Tak šampon otestován.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se