Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gusto, myslel jsem to z nadsazkou a vubec ne zle, vetsina mych pratel i rodice mysli stejne, ale opravdu kardiak poskytne o tolik vicece prostoru nez koktavka? Stejne budes vetsinou z 99% procent vozit v zavazadlovym prostoru jen vzduch... A jizdni vlastnosti proti nizkymu autu jsou uplne jinde :-) SUV je pro me kompomis, bud osobak, nebo terenak, ale tyhle univerzalni veci proste nemam rad, je to neco jako celorocni pneu, ani ryba, ani rak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hele nemusi jit jen o prostor-i kdyz ve velkym SUV je ho vic,nez v combi-me treba vyhovuje,ze kdyz vzadu pasam deti,tak se nemusim ohejbat.V BMW 3 to je porod,napriklad.Pak je dobrej vyhled.A za dalsi,prijed v kombi a vydrtim te s X5 kdekoliv;-)

Odesláno

Hele nemusi jit jen o prostor-i kdyz ve velkym SUV je ho vic,nez v combi-me treba vyhovuje,ze kdyz vzadu pasam deti,tak se nemusim ohejbat.V BMW 3 to je porod,napriklad.Pak je dobrej vyhled.A za dalsi,prijed v kombi a vydrtim te s X5 kdekoliv;-)

Chalpi Vy tu cely cas snivate o nejakych SUV a pri tom hovorite o dodavkach, neohejbat ,... vyhlad,... Ja sa v Mastrovi normalne vo vnutri na vysku postavim ked deti pasem a vyhlad? jak z petrina.

ok uz mlcim :lol2:

Odesláno

Me teda zrovna nektery SUV prijdou vevnitr docela malý na ten obestavěnej prostor. Nejhorší v čem jsem jel byl asi Koleos. Měl jsem i cca týden půjčenou Q7 a prostorem uvnitř mě to spíš sklamalo. Kombíku typu passat mi přijde subjektivně prostornější a o Sharanovi nemluvě.

S ohledem na rodinu mi přijde to MPV mnohem praktičtější - vyšší posez má taky, takže se děcka nakládají dobře a pokud jsou šoupací dveře, tak ještě líp. Zas chápu, že někomu to může přijít jako moc dodávkovitá krabice...

Odesláno (upraveno)

Tato 1,4 už je v poho, vydrží neboj.

http://www.auto.cz/problem-u-motoru-1-4-tsi-vytahany-rozvodovy-retez-65864

Zacinam uvazovat do budoucna take o kardiaku, chci jen benzin ( naftu nevyuziji ) ale bral bych radeji 2.0 t. No uvidime...

Edit: ve hre by byla jeste Honda CRV, u te Hondy vidim jako + motor bez turba.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Ja nenam kombi, ale hothatche a dite se uz pasa samo ;-) Ale s X5 bys me vydrtil bo me je buřta kdyz me nekdo predjede a nemam hned potrebu se 'mstit', ale je fakt, ze by stacilo polechtat plyn :-)

Odesláno

Proti gustu... Hlavne ze se libi tobe ;-)No ale je fakt, ze kdybych si uz 'musel' (coz se nestane)koupit SUV, tak by to bylo asi BMW x5, idealne v 1. generaci, ktera je jeste relativne hranata a pekna :-)

Odesláno

ja uz tu sve duvody nekolikrat rikal, predtim sem mel trojku a petku v kombiku, takze srovnavat taky muzu, a X5ek mame vicero, vse od novejch, takze muzu i spolehlivost posoudit. nerikam, ze je dokonala, ale me osobne absolutne vyhovuje. 

Odesláno

Me taky vyhovuje a posledni dva roky me nestala ani korunu,krom nafty.Akorat jsem vylecenej z 20 palcovych kol s rozmerem 315:-)

vintage-ja si delam srandu,jezdim velice opatrne,plynule a nezavodim.

Odesláno

SUV MPV ? Taky to řeším mám děti atd. však to znáte. Při bádání nad novým povozem mě celkem uhranul Freemont od fiata není to vysloveně suv, ale spíše mpv. Místa je v něm dostatek a motorově taky není k zahození. Přemýšlím nad tou 3.6 a v imofě by mi do toho dali plyn.

Odesláno

Panedge 20" a 315mm, to jsou už pořádné salámky, celkem chápu tu výměnu, protože tady to bylo asi řádné trpění za tu krásu.

Odesláno

Me taky vyhovuje a posledni dva roky me nestala ani korunu,krom nafty.Akorat jsem vylecenej z 20 palcovych kol s rozmerem 315:-)

pockej, nebyls to ty, kdo se posmival mymu zebrinaku na 18kach?? :)

Odesláno

s čím nejseš spokojenej?jízdní vlastnosti nebo že to nežehlí?

Na našich silnicích to fest drncá.Každou díru hezky cejtíš.Na pěkný silnici to je bomba.Ale možná stárnu a chtělo by to celkově měkčeji naladěný vůz:-)

Odesláno (upraveno)

Před asi měsícem jsem byl rozhodnutý koupit novou X5. Byla to 40 xd v podstatě full výbava. BMW jsem měl naposled před 6 lety a tak jsem se moc těšil. 

Naštěstí mi to na 2 dny půjčili. I když to bylo jen na 19", na každé díře jsem měl pocit, že mi upadnou kola. Celé se to kolébalo tak moc, že mi bylo blbě od žaludku jak z kolotoče. 

Co mě ale dorazilo nejvíce byl hluk od motoru uvnitř. A když mi bylo vysvětleno, že mi do repráků pouští zvuk benzínu a nejde to vypnout tak jsem nákup vzdal.

Uznávám, že je to možná celé jen o zvyku. Jenže auto kupuju na 3 roky a co když si nezvyknu. Představa, že sebou budu 3 roky vozit špunty do uší a pytlíky na blití mě prostě odradila.

Tak jsem koupil jiné, osobní, jsem moc spokojený, ale musím přiznat, že pokaždé když potkám X5 tak si říkám: k.rva, tohle jsem mohl mít, vždyť to byl můj sen.

Upraveno uživatelem MaxT

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...