Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není to ani tak k smíchu jako k nasrání. Auto za raketu a uvnitř umělý kravál motoru. Navíc já to nechtěl změnit ale vypnout a mít v autě ticho.

Odesláno

Já nějak nechápu k čemu je to dobrý, v autě poslouchám rádio :-) Leda, že bych si tam pustil třeba zvuk Bentley :-)

Odesláno

Jo přijde doma, kdy budou motory (kvůli normě EURO XY) uplně bez zvukových projevů a jediná cesta jak ukojit oldschool motoristy bude pouštět nějaký ten řev do repráků, computer se postara, aby zvuk odpovídal otáčkám motoru a reagoval na plynový pedál. Vše bude virtuální a falešný, motor s objemem 0,4, navolím něco na palubním computeru a budu mít 8válec jak vyšitej... :-D Zní to absurdně, ale myslím, že k tomu směřujem. 

Odesláno (upraveno)

No nechtěl bych to pouštět ani do litrového 3 válce, ale tam to ještě chápu. Proč to ale pouštějí do 3 litrového 6 válce s výkonem přes 300 koní tomu už opravdu nerozumím. Mě řekli že proto, abych si myslel že mám benzín. Ale když jsem kupoval diesel tak doprdele vím, že je to diesel. Kdybych chtěl slyšet benzín tak si koupím benzín a hlavně já chci slyšet jen ticho a nebo rádio.

A o runflatech škoda mluvit. Ale tam jsem si nepolepšil. MOE to je taky hnus.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Kdo chce mit ticho a klid nebo slyset jen radio, necht si koupi Lexus a idealne v hybridu, vyzkouseno a za jizdy by se dalo usnout :), je to pecka, cestovani s takovym autem.

Návštěvník Jagman
Odesláno

¨Kdo chce ticho nekoupí si levnej Japonskej sr-č na baterky ale S600 V12

Odesláno
  V 6. 10. 2016 v 14:56, Jagman napsal:

Jel jsem kdysi v Hondě Legend, kde se do repráků pouštěly opačné frekvence hluku v kabině. To ticho bylo neskutečné.

Odesláno
  V 6. 10. 2016 v 14:56, Jagman napsal:

Jel jsem obojím a opačná zkušenost :) 600kilo hučelo jako Niagára  :)

Odesláno (upraveno)

Jak jsou na tom Saaby? Budu během 2 měsíců potřebovat přibližovadlo do práce a na pracovní cesty (25km denně a cesty za klienty ..1-2x týdně 200-300km, služebně hrazené palivo). Tudíž když, tak spíše benzín. A budu jezdit převážně sám, maximálně dceru v sedačce vzadu. Rozpočet nevím...ale max 130-150k, víc nechci neboť se s tím bude jezdit pro zaměstnavatele..

Jinak požadavky obecně moc nemám..chci benzín, nechci šrot, malou pixličku taky ne, velký koráb je zbytečný, naftu asi ne vzhledem k ročnímu nájezdu a údržbě, servisně normální auto - žádný 5ramenný nápravy jako má Galant apod. Nechci Oktávku, Renaulta, Hyundai, FF ani obecně známé dámské nákupní tašky. Musí to trošku vypadat, ale ne zase moc..nemůže to řvát do okolí, že to je pekáč nebo naopak superluxus. 6V by byl super..automat v téhle cenové je taky asi mimo..

Každý má svého favorita, mechaniků se ptát nebudu - každý má svého koně a nedá dopustit. Ale obecně mě zajímá něco plus minus normálního..Samozřejmě by se mi líbil Jaguar XJ, ale servisně to asi bude mimo...BMW 330i se mi líbí taky, ale normální nájezd a stav bude asi velkou výjimkou, MB mě asi sežerou nákladově na servis, Mini to samé i když se mi líbí. Mini Morris, kterého jsem vždy chtěl je zase za nenormální ceny..Napadá Vás něco?

Nemůžu mít něco mrňavýho..ve staré fabii bych se svou výškou vypadal, že sedím na zadních sedačkách..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Nákladově tě může sežrat všechno, záleží pouze na štěstí. Ideální je u MB koupit max rok staré auto a nechat si to od nich financovat. Pak dostaneš záruku celkem 4 roky a 6 let servisní prohlídky včetně materiálu zdarma.

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 9:22, Roland Sands napsal:

Jsem zvedav co vybereš. Mam +- stejné požadavky a nejlépe z toho vychází 330i. Jak ale uvadis, najít auto v pěkném stavu s reálnými km je boj.

Právě..do jedné 330 jsem sednul a po 10min nastartování praskla vodní pumpa..
  V 11. 10. 2016 v 9:23, Maxel napsal:
Není špatná ale strašně rezne a je zničena od tuningařu
  V 11. 10. 2016 v 9:28, Josef01 napsal:

Nákladově tě může sežrat všechno, záleží pouze na štěstí. Ideální je u MB koupit max rok staré auto a nechat si to od nich financovat. Pak dostaneš záruku celkem 4 roky a 6 let servisní prohlídky včetně materiálu zdarma.

Ale já mám rozpočet o řád nižší Pepo. Nový doma mám, takže tohle je druhý kousek do rodiny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...