Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Tak bohužel, bez spoluúčasti mám jen střet se zvířetem, poškození zvířetem a živel, takže holt si cvaknu spoluúčast. Aspoň nebudu musel vysvětlovat, proč je půlka auta lakovaná 😄 

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 minutami, exBURN napsal:

Tak bohužel, bez spoluúčasti mám jen střet se zvířetem, poškození zvířetem a živel, takže holt si cvaknu spoluúčast. Aspoň nebudu musel vysvětlovat, proč je půlka auta lakovaná 😄 

Je to hratelné. 

DALL·E 2024-11-16 15.08.50 - A surreal and humorous illustration of a deer scratching the entire side of a Volkswagen car with a key, set in a forest clearing. The deer is anthrop.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Já když jsem teď měnil auto a prodával svojí kurva opečovávanou Octavii combi rs, tak jsem taky narazil kvůli opravám. Dva roky staré auto v hodnotě 1mio s nájezdem 33tis km. Dvě pojistné události během měsíce (odřené a promáčklé dveře řidiče - výměna u AD, orvanej předek - maska nárazník) oboje jen z parkoviště, žádná bouračka. Opravováno obojí nejednou. Cena opravy nějakých 130k. Nové díky a rozstrik laku. Samozřejmě když to chceš prodat, tak všichni chodili s merkou laku. Škrábance a všichni si myslím, že jim ukrejvas totalku. Bych se posral. Na výkupu v bazarech, že to pak musí uvést jako bourane auto a nabízeli tak směšné částky, že jsem jim dal skoro tečku. Tyvle, autorizak ti to opravi novými dílem a rozstřikem (protože se to ani jinak nedělá) a člověk pak na autě prodělá kalhoty, kvůli nějakému blbci, co neumí parkovat. 

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem se dneska opil, zamrzelo mě to tak nějak lidsky 😞. S ženou oba tvrdě dřeme, nemáme nic zadarmo a dovolíme si koupit blbýho passata.  Na druhou stranu je to přesně ono - auto není moje a nemusí mě to tak srát, ale kua, já jsem nikomu nic neudělal, dokonce žena vždy parkuje tak, aby nikomu nezavazela, nepřekážela - na parkovišti vždy nejdál co to jde atd...  

Gusto a povedlo se to nakonec dobře prodat a nebo provar?

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, exBURN napsal:

Trochu jsem se dneska opil, zamrzelo mě to tak nějak lidsky 😞. S ženou oba tvrdě dřeme, nemáme nic zadarmo a dovolíme si koupit blbýho passata.  Na druhou stranu je to přesně ono - auto není moje a nemusí mě to tak srát, ale kua, já jsem nikomu nic neudělal, dokonce žena vždy parkuje tak, aby nikomu nezavazela, nepřekážela - na parkovišti vždy nejdál co to jde atd...  

Gusto a povedlo se to nakonec dobře prodat a nebo provar?

Nakonec jsem to dal do Áček... nabídli nejvíc...cca o 50k míň, než jsem chtěl já. Vše jsme jim popravě řekl. Oni to změřili a hotovo. Bůh ví, jestli to novému majiteli vůbec řekli. Ale v digitálním servisním certifikátu byla oprava zapsaná, takže asi museli s pravdou ven. Auto se tam ohřálo 14 dní a šlo za cenu, co jsme původně chtěl já. 

Ta tvá situace mě sere...lidi jsou sobecký bezohledný hovada. Na cizí ženskou a auto se nesahá....

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, exBURN napsal:

Já se domluvím s pojišťovnou, nejradeji bych to nechal laknout ale až tak za rok, at to neudelam hned a za 14 dni to nemam ve stejnem stavu. Ted to bude stejne pčr vyšetřovat. 

Osobně bych zajel na pojišťovnu ,nechal vyfotit a nechal opravit jak jsem psal. Určitě bych to nenechával rok ,už jenom z důvodu oxidace když píšeš, že je to hluboký.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, exBURN napsal:

oxidace bych se nebál - vypadá to že je prořízlý vrchní lak, ale podkladní barva zůstala. Retušovat 2 metry dlouho rýhu fakt ne, to bude vypadat hrozně. 

Dělej jak myslíš. Jenom poznámka - drahý auta se retušují ,nelakují a když to dělá někdo ,kdo to fakt umí, tak to nenajdeš ani měřákem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...