Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 hodinami, CEGY napsal:

Jj, vjel do koleji a zustal na břichu. Ja s Nivou taky chvili jezdil a je to krátké a mrštné. Ake dalnice byl strop 130 a celkem to trpělo. 

Ja s Dustrem nezustal nikdy viset a to se většinou jezdil ten terén co je na fotkách. 

130 jsem zkusil a přišlo mi to jako loď  na moři za bouře 😁😁. Co šéf koupil, tím jezdím 😉, o LC 76 jsem mu říkal, ale nějak to zapadlo 😂.

Odesláno
před 2 hodinami, DavidLC napsal:

130 jsem zkusil a přišlo mi to jako loď  na moři za bouře 😁😁. Co šéf koupil, tím jezdím 😉, o LC 76 jsem mu říkal, ale nějak to zapadlo 😂.

No asi mate jinej budget ve firmě.

Odesláno
V 23. 2. 2025 v 16:00, geometr napsal:

Mě jednou tahal takhle z pole traktorbagr Defendera lanama na lžíci 🙂 Bylo po deštích, jelo to nějak ztěžka, kouknu do zrcátka a za mnou koleje jak prase..., jak jsem povolil plyn, už jsme byli na břiše, no školácká chyba. Jak píše DavidLC "Jak to kecne na břicho..." V lese to za něco chytíš nebo vyheveruješ, ale na poli...

Taky znám… jak ubereš tak si dohrál. Já skončil takhle. Ale zas beru to, že RR sport nebyl dělanej k ježdění větších terenů, ale jako designovka pro mamku s dětma aby mohla skakat přes obrubníky bez výčitek🤣

IMG_2499.jpeg

Odesláno

Jak že je to pořekadlo? Čím lepší offroad, tím dále pak jdeš pro traktor? :)

Zdravím RRS kolegu. Vyčetl jsem v manuálu, že když je auto přifoukle do offroad a pozná že sedlo na břicho, zkusí se ještě přifouknout nad rámec offroad módu. Suspension extended mode by se mělo ukázat na displeji. Ale nejde to vyvolat manuálně.

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, Marty223 napsal:

Taky znám… jak ubereš tak si dohrál. Já skončil takhle. Ale zas beru to, že RR sport nebyl dělanej k ježdění větších terenů, ale jako designovka pro mamku s dětma aby mohla skakat přes obrubníky bez výčitek🤣

IMG_2499.jpeg

Jeden borec, kterej nám kdysi předváděl v terénu Discovery (tenkrát opravdu Discovery, ne tu dnešní voňavku), to komentoval: "Spojka je na rychlý přeřazení, brzda je pro sraby." :D

Odesláno
před 2 hodinami, kloubik napsal:

Jak že je to pořekadlo? Čím lepší offroad, tím dále pak jdeš pro traktor? :)

Zdravím RRS kolegu. Vyčetl jsem v manuálu, že když je auto přifoukle do offroad a pozná že sedlo na břicho, zkusí se ještě přifouknout nad rámec offroad módu. Suspension extended mode by se mělo ukázat na displeji. Ale nejde to vyvolat manuálně.

No já si vždycky myslel, že extended mode označuje chybu podvozku :)  každopádně na břiše to leželo fest, ale přepnutí do tohoto modu jsem v tom spěchu nezaznamenal.

Odesláno

Jinak traktor byl až možnost číslo dva... první pokus byl se čtyřkolkou, protože jsem si říkal, že se jen nestíhají kola zbavovat bahna, tak s tím jen o pár čísel škubnu a zas se to chytí a ono ne. Prostě si to lehlo jak děda po nedělním obědě 🤣 a čtyřkolka s tím nehla ani o cenťák

IMG_8792.jpeg

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Čím víc se blíží změna mého služebního vozu ze spalovacího na elektrický (měsíc a nějaké drobné), tak ve mě roste jakýsi vzdor vůči green deal.

A hlodá ve mě myšlenka, že až doplatím hypotéku (což je bohužel až za pět let), tak si pořídím nějakou "pořádnou" káru (pokud ještě v té době budou).

Docela mě oslovila Cupra Formentor s 333 koňmi. Je to takové univerzální vozidlo.

Nebo potom přímo hot hatch Leon, případně Golf GTI s 300 kobylami.

Mám v hledáčku i Subaru BRZ, které je sice nejslabší, ale taky s ním bude zábava (ovšem tady už jsou v ČR jenom poslední kusy).

Má někdo s těmi vozy osobní zkušenost a je tu ještě něco jiného v ceně od 1 do 1,5 mega?

Upraveno uživatelem Pozorovatel
Odesláno

Ještě upřesním, že mne zajímají pouze nové vozy.

Třeba Hyundai už se tady nový neprodává, pokud se nepletu (jenom elektriky).

Ty spalovací N měly u nás jepičí život 😕

Odesláno

Hele ale stejne je to naprosto hypoteticka diskuze ne, chapu spravne, ze se ptas na to, jaky novy ostrejsi auta do jednoho a pul mice budou dobry za pet let?:)

• Dát hlas 1
Odesláno

Jo, je to hypotetický dotaz 😁 ale musím se přiznat, že jednou bylo už hodně blízko k tomu BRZ (když jsem měl vypito, už jsem si chtěl domlouvat zkušební jízdu na druhý den 🤣) a kdo ví, třeba mě ta ID.7 vytočí natolik, že rozbiju prasátko a na konec hypotéky čekat nebudu.

Ta hypotéka byla taková záchranná brzda, abych se neunáhlil 😂

Už tak mi stojí před domem tři auta (moje, ženy a služební), ale to od ženy by šlo pryč, vzala by si moje a já to nové 😆

Odesláno

Nad BRZ jsem taky kdysi slintal, ale jenom do okamžiku než jsem se poprvé nasoukal dovnitř (a pak zase ven). Sice už jsem od té doby něco shodil, ale zlatej páprdovskej odklápěcí volant v Lexusu :speak_cool:

Odesláno

U toho Yarise vidím potenciál v tom, že bych ho jako koupil ženě a pak si ho občas půjčil 😁

To by doma asi prošlo úplně nejvíc 😂

Jen by ho nesměla někde rozsekat 🤔

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...