DavidLC Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami před 4 hodinami, TLD napsal: Kuci, je snad jasne co je do terenu ne? Ponorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami před 4 hodinami, CEGY napsal: Jj, vjel do koleji a zustal na břichu. Ja s Nivou taky chvili jezdil a je to krátké a mrštné. Ake dalnice byl strop 130 a celkem to trpělo. Ja s Dustrem nezustal nikdy viset a to se většinou jezdil ten terén co je na fotkách. 130 jsem zkusil a přišlo mi to jako loď na moři za bouře . Co šéf koupil, tím jezdím , o LC 76 jsem mu říkal, ale nějak to zapadlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 2 hodinami, DavidLC napsal: 130 jsem zkusil a přišlo mi to jako loď na moři za bouře . Co šéf koupil, tím jezdím , o LC 76 jsem mu říkal, ale nějak to zapadlo . No asi mate jinej budget ve firmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 23 hodinami, DavidLC napsal: Někdy tě svezu Nivou a odvoláš Velmi rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se