M.S. Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Ten hacking Ti závidím. Strašně mě sere, že se složitě nastavuje přesný čas když ten hacking není. Jelikož jsem puntičkář, představuje to pro mě docela problém. Doufám, že už se taky brzy dočkám verze s hackingem. Teď tuším, že strašně moc potřebuju ty ALS Odysseus. Ale ocelová verze je mission impossible, tak mi po 8 měsících na čekačce nabídli tu výše postovanou.Upřímně, Odysseus stahl je pro mne celkem zklamání (ten tah se mi nějak nelíbí, přijde mi hodně 90s, dost Omega), kdežto weißgold verze je naprosto okouzlující, takže mně to přijde jako skvělá shoda okolností! Ale ať tu neplevelím, tohle je o PP, takže: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Taky jsem se dockal.. Nic lepsiho jsem jeste nemel..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Velka gratulace, jsou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Kdybych se někdy rozhodl pro Pateky, tak by to určitě byly Aquanauty na gumě, skvělá volba! Gratulace a užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Pecka!! Jak dlouho si čekal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Pac je to tu chciply a dneska to axli vsecko, tak to hodim i sem. (konecne taky zejo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Hodinky skvělý, ale košile s motivem "Covid 19 útočí na buňky" je nejvíc! (Neřikej, že jsou to kytičky...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 čéče bude to nějakej brouk asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Modrý? Šedý? Zelený? člověk aby si barvu vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Tak už nás nenapínej... 5270/1R nebo 5204/1R? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Tenkrat poprveee :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 (upraveno) Pecka neskutečná, toto je klasický PP - ne Nautilus! Více fotek, prosím a nesmírná gratulace, obě verze mi přijdou překrásné... https://youtu.be/tVQoyrnXtlM Upraveno 11. října 2022 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Diik! Su neskutocne, uplne nieco ine ako som doposial nosil... Kvazi prve Dress Watche, co mam Porobim dake foto a postnem neskor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Velka gratulace! Jak často je budeš nosit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Krása ! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Super.. Tak ses dočkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Gratulace, super kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Vdaka, vdaka :)) Ano, dockal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 před 23 hodinami, MichalSVK napsal: Tenkrat poprveee :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se