Sickboy Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Zatím je to tak, že zbraně půjdou kupovat a prodávat mezi soukromými osobami. Takže jako investice to může být. Ale za dva roky se to bude revidovat a bude po srandě. Ale těžko říct. Bylo by zajímavý počkat na dobu, až se toho budou obchody zbavovat, něco nabrat a pak někdy prodat. Takhle ale uvažuje každej asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 http://www.mvcr.cz/clanek/ceska-republika-i-nadale-odmita-evropskou-smernici-o-zbranich.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No,říká se ,nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko,ale začínám být podle vývoje zpráv trochu skeptický,nějaou dobu ticho a pak zase do nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Uz zacinaji roztahovat ty sve politicke prdele... jak nekdo musi generovat cinnost, tak to proste nedopadne dobre. Tyhle kecy o ochranne ruce si muze strcit nekam. Nase zbranove zakony jsou v poradku, nevidim duvod proc dal buzerovat lidi. Pravidla držení zbraní by se ale podle ní i přesto zpřísnila. "Pokud by totiž stát podržel nad svými střelci ochrannou ruku, musí po nich samozřejmě něco chtít. Třeba to, aby střelecká komunita dokázala, že se zbraněmi umí její členové zacházet a že jsou schopni bránit spoluobčany. To už například v aktivních zálohách dokazuje. A tohle už je výhradně autonomní záležitostí každé země," dodává Černochová. Mohlo by to podle ní vypadat i tak, že střelci by po dohodě s policií či armádou absolvovali jednou ročně cvičení, na kterém budou ze svých schopností přezkoušeni. "Bylo by to výměnou za to, že stát za nimi stojí," dodává poslankyně. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/berlinska-tragedie-vyhrocuje-spor-o-legalnim-noseni-strelnyc/r~31f40546c82411e6b13b002590604f2e/?_ga=1.162669436.1323006844.1466600417&redirected=1482486908 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 A můžeme vyrazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Ta taška je super ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Ta taška je super ! :-) Rok jsem o ní uvažoval, prostě jen jako cestovní taška, do které se zabalím na víkend i dovolenou a letos mi ji přinesl Ježíšek...:-). Maxpedidion Doppelduffel, funguje jako taška i jako překvapivě pohodlný batoh. Na fotce jsem ji cvičně zabalil na zimní dovolenou (kromě brokovnice), ještě není plná a v některých kapsách nic není. Navíc se dá za boční popruhy zastrčit i bunda apod., i když nejlépe v nějaké rolce, přídavná pouzdra a organizéry s upnutím na molle se také prodávají. Ten systém mi přijde promyšlený a zdá se, že i kvalitní, Fatboye (také na fotce) s kapsou na krátkou zbraň mám rok (nosím jen do přírody), menší pouzdro nosím denně na opasku, v dalších mám KPZ i první pomoc, nosím pouzdro na nůž/multitool na opasek a vše zatím funguje perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Pravidelny souhrn od LEXu (bulletin_2016prosinec.pdf)http://gunlex.cz/component/attachments/download/195 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 A můžeme vyrazit...K podání vysvětlení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 K podání vysvětlení :-)Asi tak, jsi první, koho to napadlo:-):-). Brokovnice je tam jen kvůli fotce a taky jsem zkoušel, jestli půjde vytáhnout kdybych to měl na zádech. Vadí svítilna, ale bez ní, nebo pokud by zbraň byla v pouzdru, bylo by to OK. Pokukuju po větším polstrovaném pouzdru na stativ, mělo by stačit. Být na něm fotonášivka, nikoho nenapadne, co nesu (myslím na střelnici, normálně ji nenosím). A nebo by se dala i s pouzdrem uchytit za popruhy tašky - pokud by to někdy bylo potřeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Tak jsem si testnul podruhé a samé zajímavé věci. Střílení do suchých a mokrých papírů. Jen rekapitulace z minula, G26, nejméně hluboko lehká střela/black mamba; subsonicky naopak nejhlouběji, pokud nebereme vpotaz překoňované Limity.Tentokrát mě spíš zajímalo, jak je na tom .45 vs 9mm. Teda zajímalo...fyzika už na papíře říká, že zvětšená hybnost .45 nekoresponduje s mnohem větším průřezem = nepolezou tak hluboko. Ale dočetl jsem se od "takyodborníků" zasvěcené komentáře, jak je ta .45 děrovadlo, o kterém se 9mm nezná.Snažil jsem se o co nejbližší délku hlavně, takže z toho, co je doma, vyšlo K100 vs G30S. K100 ji má sice delší, ale Glock má zase drážkování, které líp těsní a nic jiného jsem stejně doma neměl. G17 se závitem jen jako exkluzivní host pro ukázku, jak si povede delší hlaveň s těsnějším drážkováním. 9mm střelivo Black Mamba, 150gr S&B, 158gr Fiocchi; .45 Black Mamba a 200gr SWC s 5,4gr D032(rozhodně nejde říct, že by šlo o čajíčky, spíš naopak).Takže k výsledkům. 45 světe div se, neprostřeluje tolik, co 9mm Luger. Nejlíp si vedly přebíjenky. Opět se ukazuje, že lehká střela zastaví dřív, takže až vám bude "takyodborník" cpát do hlavy, jak je těžká střela to pravé pro sebeobranu, kopněte ho do hlavy. Co je ale zajímavé, tak 150gr subsonic, který oproti testu s G26,kde letěl podobně hluboko jako 158gr subsonic, se zastavil velice blízko Black Mamby a na míle daleko od 158gr.Ještě taková třešnička na dortu. Koluje fáma, jak jsou Black Mamby plné rychlého prachu. Nejsou. Je to krásně vidět na papíru viz foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Hezký test, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 http://echo24.cz/a/wZ2LW/obcane-by-meli-mit-pravo-zastrelit-teroristu-navrhuje-vnitro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Já mu nevěřim. Ve zmiňované novele zákona bude pomalu akceptovat požadavky EK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Nevěř, je před volbama a všichni do jednoho budou lhát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Nevěř, je před volbama a všichni do jednoho budou lhát.Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Já myslím, že v tomhle případě nekecá... Je v tom Chovancova přirozená vychcanost, jak obejít EK... Jinak by ten zákon neměl smysl. A vzhledem k tomu, že s ním bude souhlasit celý politický spektrum, zas tolik bodů si nepřipíše. Výjimečně myslím, že to kluk myslí upřímně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 V připomínkovým řízení jim to všichni natřeli, takže to asi stejně neklapne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 V připomínkovým řízení jim to všichni natřeli, takže to asi stejně neklapne.. Dá se to někde dohledat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Dá se to někde dohledat ?Jistěěěě:https://apps.odok.cz/veklep-detail?p_p_id=material_WAR_odokkpl&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=3&_material_WAR_odokkpl_pid=KORNAGNGZSFW&tab=remarks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se