Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem se bavil s jedním sběratelem předovek - nemá ZP a říkal, že pokud ta novela projde, tak si ho rozhodně dělat nebude. Pokud by tento názor převládal, tak se vlastně v ČR přesune poměrně dost zbraní do ilegality :-). 

Odesláno
  V 9. 12. 2017 v 20:35, Stepi©k napsal:

Chlapi, nemate tip na nejakej darek k Vanocum pro cloveka, co ma rad strelne zbrane?

Zazitkove strelby jiz dostal nekolikrat, tak bych chtel spise neco jineho...

sezen mu revolver s datem vyroby před rokem 1890
Odesláno

Pocitam ze nema, v takom pripade nejaka moderna perkuska, alebo pokial sa nebojis trochu placnut po kapse tak historicka plnotucna zbran v kat D ako pisu vyssie revolver ci puska. Na nejake velke strielanie to ale nebude, jednak vacsinou vdaka stavu a hlavne potom zle/draho dostupnemu strelivu.

Odesláno

Ja v práci tiež glock17, doma už cez ruger sr 1911, berettu 92fs, sig sauer p938, norinco n29, hk p30 atď, také malé recenzie aj keď v ang aj v mojom malom youtube kanáli odkaz v podpise ;)

Odesláno
  V 9. 12. 2017 v 20:35, Stepi(c)k napsal:

Chlapi, nemate tip na nejakej darek k Vanocum pro cloveka, co ma rad strelne zbrane?

Zazitkove strelby jiz dostal nekolikrat, tak bych chtel spise neco jineho...

Co predplatne Zbraně a Náboje nebo nějakou pěknou Knihu.

Odesláno
  V 9. 12. 2017 v 20:38, gandalf napsal:

Už byl postřelenej? :furious:

By mě zajímalo, jde-li o narážku na úroveň zážitkových střeleckých akcí nebo návrh na emočně intenzivní dárek :-)

Odesláno

Já jen, že jsem nedávno jednu zážitkovou střelbu absolvoval se ženou a synem, a manipulace se zbraní se mi u některých účastníků nezdála zrovna bezpečná. Nabídka zbraní však suprzajímavá a organizátoři vypadali, že celou akci a hordu účastníků zvládají jak Baťa cvičky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

@lazy: to jsi to měl nějak skupinově nebo co? Nevybavuji si střelnici, kde by pustili víc jak dva lidi na stav. Dokážu si představit, že situace kdy deset "civilů" šermuje s bouchačkama úplně dojem bezpečné manipulace nevyvolává :-D. Tak hlavně že se nikomu nic nestalo že.

Odesláno

Šlo o akci viz. https://www.strileni.com/

Střelnice venkovní v Drahanech. Na akci tak 20-30 lidí, v jeden termín lidé s různými střeleckými balíčky, rozděleno na dvě poloviny. Jedna skupina různé pistole, revolvery, kosa, AK, atd. Druhá skupina různé odstřelovačky od malorážkové po Steyr 50 a pak různé brokovnice. Nějaké úvodní seznámení, pak na střídačku uvedené 2 oblasti. Zajímavé zbraně, které člověk asi normálně nevidí, ale dle mého názoru to s těmi krátkými bylo docela divoké. Prostě postaví 15 lidí do řady proti terčům, dle zaplacených akcí jim předem vydají nabité zásobníky a pak jim borci nosí dle vyloženého střeliva/zásobníků zbraně. Takže se tam dobře bavili kluci cca. 18 let, pokřikovali po sobě a mávali kolem sebe nabitými pistolemi s prstem na spoušti. Samozřejmě je organizátoři okřikli, vysvětlovali co a jak, ale standardní manipulaci asi čekat nelze.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...