Maxmillian Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To je asi jen otazka casu. Bylo by asi vhodne vlezt do App store a napsat jim tam negativni recenzi a udelit jim potupnou 1* ... Ja uz to udelal, treba je to k necemu donuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No, na google play už to v hodnocení celkem na prdel chvilku dostává, ale zatím evidentně bez výsledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Ode me meli v minulosti 5?, ted maji 1?. Uvidime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Ode me meli v minulosti 5?, ted maji 1?. Uvidime..Udělám to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 https://www.change.org/p/tapatalk-bring-back-the-pro-app-and-restore-the-apps-to-their-former-ui ... jen si nejsem jisty, jestli to bude mit vubec nejaky efekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 https://www.change.org/p/tapatalk-bring-back-the-pro-app-and-restore-the-apps-to-their-former-ui ... jen si nejsem jisty, jestli to bude mit vubec nejaky efekt... myslim, ze petice ani moc ne, ale koukni sem - rating na US itunes - 520x 1-star pro soucasnou verzi. jestli toto neni wake-up call, pak uz nevim, co by melo...https://itunes.apple.com/en/app/tapatalk/id307880732?mt=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Rating uz maji zoufaly vsude a par lidi nevahalo a napsalo jejich investorum. A dnes se objevila na jejich twitteru nasledujici zprava: Tapatalk (@tapatalk)02/01/15 10:58We'll be rolling out 3.4 (iOS) & 4.11 (Android) in next few days as we finished up some UI improvement based on the recent feedback. Tak uvidime, jestli neco zlepsi nebo jestli bude nova verze jeste o neco horsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Rating uz maji zoufaly vsude a par lidi nevahalo a napsalo jejich investorum. A dnes se objevila na jejich twitteru nasledujici zprava: Tapatalk (@tapatalk)02/01/15 10:58We'll be rolling out 3.4 (iOS) & 4.11 (Android) in next few days as we finished up some UI improvement based on the recent feedback. Tak uvidime, jestli neco zlepsi nebo jestli bude nova verze jeste o neco horsi :-) skoda, ze nemaji koule na to rict, ze budou delat roll-back a namisto toho placaji o roll-out of 'some UI improvements' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 No to jsem zvědavej. Každopádně už aktualizaci bezhlavě nenainstaluju a počkám na reakce po vydání té nové verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Nová verze Tapa na iOS 8.1.2 mi šlape, přihlášení je v pohodě, ale za mě to taky celkem z.p.r.a.s.i.l.i - je to nepřehledné a zbytečně komplikované.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 No to jsem zvědavej. Každopádně už aktualizaci bezhlavě nenainstaluju a počkám na reakce po vydání té nové verze.Ja myslim, ze uz to snad horsi byt nemuze. Vzhledem k tomu, ze uz ted radsi pouzivam web, nez tapatalk, tak uz se automatickych upgradu nebojim. Jen me mrzi, ze nemam zalohu starsi verze nekde v itunes, abych to downgradnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 že já debil si to na iOS aktualizoval, vůbec se v tom nemůžu vyznat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 https://support.tapatalk.com/index.php?threads/Upcoming-Updates-to-Tapatalk-Based-on-Your-Feedback.27809/#post-148163 Bohuzel az konec ledna Android a unor iOS, ale aspon to vypada, ze nekdo pochopil, ze neco udelali spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Bohužel ani zmínka o navrácení picture editoru při vkládání obrázků. Pro mě to byla největší fičura této appky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak konec ledna zas není tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Obavam se, ze v reci vyvojaru to znamena, ze se na to koncem ledna podivaji a v unoru mozna neco bude. A ja jeste bohuzel budu cekat na ios verzi, ktera se timhle posune tak nekdy na polovinu roku ;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Tak, že by tu Ťapku dali zase do kupy... Zatím teda čumím jak vyoraná myš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Nějaká nová aktualizace? U mě vše při starém. Skoro jsem si už zvykl :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Mi přijde divný, že ten zprzněný tapatalk pozoruju jen na mobilu. Na tabletu furt všechno v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Jo nejaka zmena, mene modre barvy. Videno na ajpounu.EDIT: Tapatalk jsem neupdatoval, tak jestli to souvisi s updatem iOS na 8.1.3. Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se