Kat251 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Na iPhonu je nová verze a je to zmatený, nějak to celý překopali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Aha, tím se to vysvětluje. Androiďata tedy musejí ještě chvíli počkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 zato mě se na WP tapatalk chová pořád divně..neustále padá, hlásí nedostupnost serveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Na iOs 8.1.3 aktualni Tapa funguje v pohode... Sice jsem si chvili zvykal na zmeny v grafice a ovladani, ale funguje jak ma a da se v tom celkem rychle zorientovat, takze no problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Právě mi dorazila aktualizace androidí verze a musím konstatovat, že celková přehlednost témat se výrazně zlepšila. Už se to dá zase používat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Joo? Mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Hmm. Tak nevím, přijde mi to pořád zbytečně přeplácaný a určitě to není přehledný jako 4.9.5. Zkusím tomu dát šanci, ale předpokládám, že už zejtra dojde zase na 4.9.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Vidím to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Me mrzi ta zbytecna zmena fontu pisma...A ted jeste koukam, ze obrazky jsou na bilem pozadi... Upraveno 10. února 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Tak, já jsem tu novou verzi doteď používal a tahle aktualizace mi přišla jako vylepšení. Je však pravdou, že bejvávalo ještě líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 zato mě se na WP tapatalk chová pořád divně..neustále padá, hlásí nedostupnost serveru Fakt? U mě žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Me mrzi ta zbytecna zmena fontu pisma...A ted jeste koukam, ze obrazky jsou na bilem pozadi...To mi taky nepřijde jako dobrý krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Ja jsem s novou verzi spokojenej :-) Android Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Jde na ios verzi downgradovat na posledni rozumnou verzi?ani posledni aktualizace mi neprijde lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Jde, ale musel bys tu verzi mit zazalohovanou v itunes. Jinak mas smulu. Dalsi beta ma sice vychytany nejaky chyby, ale z hlediska UX je to furt shit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Tak já to asi nedávám na Androidu, neuvěřitelně mi vadí ty obrázky nad seznamem příspěvků, který se tam nacpou po každým refreshi. Si na to nemůžu zvyknout prostě. Možná tak, kdybych už neměl na výběr, ale když to umím zpátky na 4.9.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Nevim jak u Androidu, ale na IOS jsem se tech nahledu obrazku zbavil v Settings > Posts > Image Previews. Od te doby vidim v seznamu vlaken uz jen ten dementni obrazek nahore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Tak zase nova verze a jeste vetsi tragedie. Ze to dokazou zmrvit jeste vic k horsimu uz jsem si nedovedl predstavit. Kdyz pominu, ze uz mesice se mi polovina obrazku stabilne nanacita a porad musim "refreshovat" stranku, nektere tlacitka nereaguji na dotyk, tak dneska predstavili zase uplne nove graficke rozhrani, ktere je naprosto strasne! Napr. obrazky se zarovnavaji na levou stranu displeje, takze u vetsich mobilu (Note 4) musi clovek natahovat ruku pres cely displej aby palcem dosahl nalevo a mohl kliknout na obrazek. Predpokladam ze aplikaci maximalne otestoval nejaky Ind v emulatoru a nazivo na nejakem mobilu to pred vypustenim ani nezkusili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Taky jsem včera aktualizoval. Vzhled mi tak hrozný nepřijde a dokonce i obrázky se snad už načítají lépe - doufejme. Co mě ale udivilo je, že byla standartně nastavena nějak příliš malá velikost písma a současně se z nastavení vytratila volba pro jeho zvětšení. Nebo ji přemístili jinam a já ji teď nemůžu najít. Pokud o tom někdo víte něco víc, prosím poraďte (verze pro Android). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 (upraveno) Tak po poslednim upgrade mi zacali chodit nechtěné notifikace na nove příspěvky buhvikoho buhvikde, pritom v nastaveni mam vsechny notifikace vypnuté... Nevite nekdo, jak se toho zbavit ? Edit: v advance settings mam zaskrtnute nejake daily picks a nejde to vodskrtnout !? Ta volba je sediva, to mam nekde neco zaplatit, aby me to prestalo votravovat ? Smarja... Upraveno 6. června 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se