Peter Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Zdravim Vas, tak nejak planujem rozsirit zbierku Hodiniek o nejaku ikonu, plus nieco k autu...Chcel by som sa spytat Vas odbornikov, je nejaky kvalitativny rozdiel medzi Moon a Subm.? A druha prozba je na hodinky tipu "Racing Style" cena do 70 tis. automaty...Je mi jedno ci budu stat 5 tis alebo 50 proste aby sa pacily, ale mám pocit ze tich hodiniek je dost malo v porovnani s inymi kolekciami ako je pilotky, potapky, spolocenske, sportove...Predom dakujem za odpovede a prajem pekny sobotny vecer. PS: Totalne ma to pohlitilo, ako mi vraveli viacery, tu clovek ochoreje ihned...Nikdy ma tak hodinky nefascinovali ako poslednu dobu od kedy som si kupil prve poriadne...Sakra
financ Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Suby a Moony jsou úplně jiný hodinkyJediná možná volba v kategorii racing style okolo 70.000 jsou autávky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Jak bylo napsano vyse, uplne jiny hodinky. Kandidat na hlavni na denni noseni spis ty suby. A moony k nim na stridacku:)
Bembeg Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Krom Autávek mě ještě napadly Monaca a nebo levnější varianta racingů Hamilton Pan europ chrono(jsou tu v inzerci)
Návštěvník Mitak Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Co se týče charisma, tak jsou na tom i přes dvojnásobný rozdíl v ceně prakticky fifty-fifty. Ale pokud se jedná o promakanost funkčních detailů, které oceníš při nošení, tak vedou Suby.
tano Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Tebou navrhnuta dvojce je kazdy pes jina ves , ale i tak na beton a 100% Suby.Z racing Autavky.
Liqid Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Pokud bys vzal Moony, tak bys měl ještě rezervu na bondovky nebo aquáče, což by bylo hodně slušný kombo. A doporučil bych ti si oboje hodinky zkusit na ruce a trochu si v hlavě srovnat požadavky.
wizard-ov Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Za mne bez debat Suby. Těm Omegám furt nemůžu přijít na chuť...
warann Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Skoro vše už tady zaznělo, suby a moony úplně jiný hodinky. Jak psal Liqid oboje ale rozhodně napřed zkusit, resp. to platí obecně. Jen trochu kacířská myšlenka, že moony by šly taky považovat za racing style (choronograf speedmaster s tachymestrickeou stupnicí.., to že je dnes vnímáme jako moony na jejich původní zadání nic nemění). Akorát že to nejsou automaty. Takže bys u nich zabil dvě mouchy jednou ranou (prvá i druhá část zadání) ;-). K nim si přikup suby, zruš registarci a žij v poklidu :-).
Peter Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Waran asi to tak urbobim, dik za radu No pytal som sa obecne lebo xkrat som na internete nasiel odkaz kde sa pprovnavali suby a moony a vravim si preco prave tato dvojka? Jinak tie autavie hore, neskutocne, ale poslednou dobou zacinam prist na chut Tudorom...Sam neviem preco je to akysi vztah, ja premyslam co sa vo mne deje Ja viem ze co som sa spytal je kazdy pes jina ves ale zaujimalo ma to kvalitativne....Proste ci by neboli moony krok vedla co sa tyka utratenich penazi
warann Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Waran asi to tak urbobim, dik za radu No pytal som sa obecne lebo xkrat som na internete nasiel odkaz kde sa pprovnavali suby a moony a vravim si preco prave tato dvojka? Jinak tie autavie hore, neskutocne, ale poslednou dobou zacinam prist na chut Tudorom...Sam neviem preco je to akysi vztah, ja premyslam co sa vo mne deje Ja viem ze co som sa spytal je kazdy pes jina ves ale zaujimalo ma to kvalitativne....Proste ci by neboli moony krok vedla co sa tyka utratenich penaziTo si myslím, že rozhodně ne. Ale samozřejmě záleží jaký, kde a za kolik koupíš.
Karussell Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Z těch racingových by šly ještě TH Monza...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Suby a k nim autavky. Moony pozdeji :-)
financ Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Suby a k nim autavky. Moony pozdeji :-)k tomu něco k obleku a tahle sestava se bude těžko překonávat
M3maniac Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Za mne bez debat Suby. Těm Omegám furt nemůžu přijít na chuť...Dobré jsou oboje, vlastně všechny troje Moon, Sub i Autavky ... P.S. já jim na chuť přišel velmi rychle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Měl jsem oboje. Rozdíl je v tom že bez moonu se dá žít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
steel Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 mam oboje a neda se zit ani bez jednech, zkousel jsem to :-)
PEtrS Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Taky mám oboje.Zrovna dneska mám na ruce moony, ale je to spíš výjimka. Rolády nosím mnohem víc.
Kluk jako buk Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Nejdřív se zeptej sám sebe, jestli jsi víc potápěč nebo astronaut. (případně agent jejího veličenstva) Já jsem třeba jsem astronaut.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.