Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hloupý dotaz jak z bravíčka. Každý den před spaním si slibuji jak ráno vstanu dřív, půjdu si zaběhat, udělám si dobrou snídani a celkem spokojeně odjedu do práce. A nikdy to nesplnim. Budík zvoní, 2x ho odlozim, rychlá koupelna, nebo na sebe a snídaně až v práci. Toto trvá už cca 3 roky a já jediný den nevstal tak jak jsem chtěl.

Máte nějaký tip? Co pomáhá vám? Samozřejmě pokud musíte vstávat ve 4 abyste se dostali na 6 do práce, tak je to jiný případ..a máte můj obdiv :) dík za "pomoc"

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud nemusíš, nevstávej protože tělo a duše tím strašně trpí. Každým zazvoněním budíku si zkrátíš život o několik minut ;)

Odesláno

Taky me toto trápilo docela dlouho. Pomohlo mi změna prace za náročnější, nova motivaci a nabourani zajetych koleji. :)

Driv jsem spal dokud to šlo a kdyz jsem nemusel vstát tak jsem nevstal ikdyz jsem si vecer řek ze vstanu driv a udělám to a to. :) neříkám ze musíš měnit praci, ale nové se motivovat a rozbourat stereotyp.

Odesláno

Pavle, pořiď si děti ...... nebo aspoň psa :-) Pokud jedno nebo druhé už máš, tak si do mobilu jako budíček nahraj lunetic, kellyho parchanty nebo jinou sr...u, to tě probere, neboj.

Odesláno

Problem je jen v hlave. Jestli jsi lina a slaba lemra, nepomuze ti nic. Vim to z vlastni zkusenosti :D.

Akorat ja nemam problem se vstavanim, jen s tim pohybem.

Odesláno
  V 12. 4. 2016 v 6:00, KFL napsal:

Problem je jen v hlave. Jestli jsi lina a slaba lemra, nepomuze ti nic. Vim to z vlastni zkusenosti :D.

Akorat ja nemam problem se vstavanim, jen s tim pohybem.

Vstanu,no proto,že musím.Ale jsou takoví co nevstanou ....... :-) 

Odesláno

Problém není v hlavě, jak se ti někteří snaží namluvit :-) tedy pokud netrpíš totální prokrastinací a dáváš si na sprchu-kafe-odchod pět, deset minut :-) Tvoje tělo je tak nastavené, mám to stejně. Snažil jsem se to změnit, ale nejde to, věř mi. Běž chodit běhat po práci a pokud bys mermomocí chtěl vstávat před šestou, musíš  chodit spát v devět, to funguje. 

Odesláno

Mi aspoň částečně pomáhá SmartAlarm na náramku. Vzbudí tě to v lehčí fázi spánku, takže většinou není takový problém vykopat se z postele (nejsi jako přejetý parním válcem). S ním jsem schopný vstát dřív a není to až tak nepříjemné, jako to umí být :)

A jo, samozřejmě, může to být placebo, ale vono to je jedno, hlavně že to funguje ;)

Odesláno

di driv spat. kdyz sem chodil po pul noci, nechtelo se mi rano vylizt pred sestou z postele, ted chodim mezi desatou a jedenactou a vzbudim se pred pul sestou bez budiku..

Odesláno

Jasne ze to jde změnit!!

Jak psal někdo přede mnou, je tom hlavě - tělo se jen podřídí hlavě která proste vstavat nechce. KdYz si to člověk "prehodi" v hlavě, tělo se tomu zase přizpůsobí.

Odesláno

Tak si dej budík ne vedle postele, ale někam, kam z postele nedosáhneš. Budeš muset vstát, abys ho zamáčkl, no a ejhle - už jsi z postele pryč....:)

Odesláno

Chodit dřív spát samozřejmě pomáhá. Už 5 let vstávám v 5:10-5:15 a chodím spát mezi jedenáctou a půlnocí, někdy později, jak se mi chce. Dospávám o víkendu, protože v pátek už jsem slušně jetej.

Nicméně pořád je to v hlavě. Kupříkladu pokud vím, že musím vstávat mimo obvyklý čas, např. když někam jedu, budím se sám o 20 minut dřív (třeba ve 4 ráno) a jsem naprosto svěží a 100% ready. Únava dopadne samozřejmě během dne, ale vstávání problém není :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...