sodik Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Taky bych se s Vámi rád už konečně někde sešel, ještě jsem neměl to stěstí... život krátkej, času málo! ale každopádně další sraz v Praze se těším žádné Japan nemám, taxi počkám na Swiss watch sraz očekávám termín a místo Taky se pridavam, rad bych si prohledl nektere hodinky clenu nazivo a pokecal o nich.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Test zájmu o trucsraz v nekuřácké restauraci.Chronomagické srazy jsou dobré, až na to, že při návratu domů si smrdím jak [v zájmu politické a rasové korektnosti si každý soudruh doplní dle svého vkusu]. Navíc mi kouř nedělá dobře na astma ani na oči. Ozvěte se prosím, kdo by měl zájem o sraz v nekuřáckém prostředí. - S kolegy z práce jsme před časem přešli na nekuřácké hospody a ujalo se to až překvapivě, i kuřáci jsou vlastně rádi, že když na to cigáro musejí vyjít ven na chodník, vykouří toho za večer míň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Test zájmu o trucsraz v nekuřácké restauraci. Chronomagické srazy jsou dobré, až na to, že při návratu domů si smrdím jak [v zájmu politické a rasové korektnosti si každý soudruh doplní dle svého vkusu]. Navíc mi kouř nedělá dobře na astma ani na oči. Ozvěte se prosím, kdo by měl zájem o sraz v nekuřáckém prostředí. - S kolegy z práce jsme před časem přešli na nekuřácké hospody a ujalo se to až překvapivě, i kuřáci jsou vlastně rádi, že když na to cigáro musejí vyjít ven na chodník, vykouří toho za večer míň... Ideální je pořádat sraz v nemocničním pokoji - Fazer si odběhnul zakouřit jen jednou. A mohou přijít i ti, co neholdují alkoholu, dobrému jídlu a zbytečnému utrácení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Já bych s tím problém neměl. Jak někdo kouří, vždycky se nechám strhnout a stihnu dvoutýdenní příděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Ja jakožto nekuřák jsem pro :-) navíc jsem na žádným ještě nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 taky jsem na žádném srazu nebyl....kuřácká / nekuřácká....stejně když de člověk do nekuřáckého tak smrdí zase třeba kuchyní resp. smažákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 kedy sa idete zrazit? sobota - utorok som v prahe.mozem doniest ten svoj jeden ale zato tazky kusok ukazovatela casu, dat si jedno potriast labkami a ist dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Já jsem, coby nekuřák, samozřejmě taky pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 V podstatě kuřák, ale jsem pro. Na druhou stranu, už mi to na sraz dvakrát nevyšlo, tak do toho nemám moc co mluvit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Překvapivě dobře co do počtu lidí nám vycházely páteční srazy. Navrhuji pátek 4. března od 19:00 v Gate. Kdo je pro, ať se píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 1. Jay Doll2. kibi 3. pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Byl jsem v GATE asi 4x z čehož jednou v nekuřácké části a za sebe jako za nekuřáka musím říct, že nesmrdět je lepší :-)Kuřák má možnost 2x za sraz odběhnout, nekuřák neuteče. I tak bych to ale vydržel a přišel. Je to zatím daleko, ale teď mi v tom nic nebrání. 1. Jay Doll2. kibi3. pavča 4. RomanP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 V pátek? Ano, ano a ještě jednou ano! 1. Jay Doll2. kibi3. pavča 4. RomanP 5. JDenver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Rád bych přišel, ale v ten pátek bohužel zrovna nemůžu, tak snad někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Jsem sice přespolní, ale občas jsem rád do Prahy na sraz zavítal, pátky jsou pro mě ale nulový, protože odjíždíme s rodinou na víkend na chalupu. Snad někdy jindy v týdnu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Ja jsem pro, a v sobotu hura do fankfurtu na koncert. 1. Jay Doll2. kibi3. pavča 4. RomanP 5. JDenver 6. zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Taky se asi objevím... 1. Jay Doll2. kibi3. pavča4. RomanP5. JDenver6. zrno 7. Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 (upraveno) 1. Jay Doll2. kibi3. pavča4. RomanP5. JDenver6. zrno 7. onney (jsem pro NEkuřáckou variantu, ale když se bude kouřit, tak se taky nezblázním ) Upraveno 11. února 2011 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Nějak Ti tam vypadnul Tada. 1. Jay Doll2. kibi3. pavča4. RomanP5. JDenver6. zrno7. Tada8. onney (jsem pro NEkuřáckou variantu, ale když se bude kouřit, tak se taky nezblázním ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 jj stavim se, už se těšim... 1. Jay Doll2. kibi3. pavča4. RomanP5. JDenver6. zrno7. Tada8. onney9. rdk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se