jacob Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Chlapi, co Vám vadí na Gate? A to nechci žádný flame, jenom se normálně ptám. Já tam byl, abych nepřeháněl, třeba 50x a nikdy se mi tam nepřihodilo nic špatnýho. Jídlo, chlast, vždycky úplně v pohodě.
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 V 10. 8. 2017 v 11:09, jacob napsal: Chlapi, co Vám vadí na Gate? A to nechci žádný flame, jenom se normálně ptám. Já tam byl, abych nepřeháněl, třeba 50x a nikdy se mi tam nepřihodilo nic špatnýho. Jídlo, chlast, vždycky úplně v pohodě.Ok za mě mi tam moc nechutná (taková horší husa), nemusím staropramen a je tam nepříjemná obsluha. Do toho mi nějak nevyhovuje to prostředí a když dám víc nefiltrů, případně Hoegaardenu, tak mě vždycky bolí hlava Nevím na rychlý oběd asi fajn, ale na posezení s kamarády u piva to prostě není hospoda pro mě. A i ohledně toho oběda Ti najdu v okolí minimálně 20 hospod, kam bych šel raději....
Ruiz.aw Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 V 10. 8. 2017 v 11:09, jacob napsal: Chlapi, co Vám vadí na Gate? A to nechci žádný flame, jenom se normálně ptám. Já tam byl, abych nepřeháněl, třeba 50x a nikdy se mi tam nepřihodilo nic špatnýho. Jídlo, chlast, vždycky úplně v pohodě.Já s Gate také nemám problém a rád přijdu. Nicméně je to podnik bez osobnosti ( bez koulí ) .... prostě mě nic neláká, abych tam zašel jen tak a to ho mám 100 metrů od práce.
feltharg Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Včera sem tam byl na oběd a přestože se obsluha snažila jt příjemná, tak čekat 10 minut na menu, říkat si dvakrát o pití a pak čekat na účet, mi nepřijde ani na ten rychlej oběd fajn Přestože ale gate nemusím tak určitě rad dorazim potkat se s lidma
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Jo já taky rád příjdu, jen jsem odpovídal Jacobovi
ava Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Minule obsluha cca 35 chronomagorů tak jednou za hodinu, neustále se hledala obsluha, když už tak přiblblej ksicht, co votravujeme, jídlo nic moc, a nakonec nám bylo započítáno o x věcí navíc. Tam už nikdy nepláchnu.
Exiztence Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Ale nic. Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Exiztence
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 V 10. 8. 2017 v 11:09, jacob napsal: Chlapi, co Vám vadí na Gate? A to nechci žádný flame, jenom se normálně ptám. Já tam byl, abych nepřeháněl, třeba 50x a nikdy se mi tam nepřihodilo nic špatnýho. Jídlo, chlast, vždycky úplně v pohodě.Já byl v Gate podstatně méněkrát, ale za mě je to předražená jebka - parodie na hambáče, předražený nealko (alko nepiju), jídlo průměr - ceny nadprůměr. Nemám problém zaplatit za dobrý poměr a kvalitní jídlo, ale tohle je mimo můj záběr. Nicméně pro takovou akci, jako se tu rýsuje je to asi nejideálnější "indoor" podnik. Já v tomto případě dám přednost se potkat s fajn lidma i kamarádama, proti prostředí, tak to neřeším nijak teatrálně, ale na oběd bych tam nešel.
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Když byl naposledy sraz chronomagu v nekuřácké hospodě, tak jsme stejně asi za hodinu odešli někam jinam. Gate mi vadí viz shora uvedené a jelikož jsem kuřák, tak je to už moc. Nehodlám kouřit na ulici a nic mne neláká na Gate - prostě blbá kombinace.
Návštěvník Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 V 10. 8. 2017 v 14:51, Honza.manta napsal: Když byl naposledy sraz chronomagu v nekuřácké hospodě, tak jsme stejně asi za hodinu odešli někam jinam. Gate mi vadí viz shora uvedené a jelikož jsem kuřák, tak je to už moc. Nehodlám kouřit na ulici a nic mne neláká na Gate - prostě blbá kombinace.Teď to máš s tou kurackou hospodou náročné ne ?
Lamiczka Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Na všech bohužel ne, ty pravidla jsou o hodně přísnější - např pokud je střecha pevně spojena s budovou a teď jse v Brně seděl u Čápa, zahrádka uprostřed parčíku a taky se tam nesmělo kouřit, číšník nás poprosil, ať jdeme hned za zábradlí a bude to OK Opravdu se tam v okolí nenajde jiná hospoda, kdo to tam znáte, když je to takový problém? Já jsem kdysi byl zde http://jinystav.cz/restaurace-a-sklepni-hospudka-jiny-stav/Je to kousek od IPaku a vzadu za hospodou byla zahradka tak pro těch 30 lidí ideální...
Tittus Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Já nějak tyhle dohady kolem hospody nechápu, sraz nebyl skoro půl roku a největší problém je najednou Gate. To je takovej výkon chvilku tolik nehulit?Jo a jak koukám na předpověď, tak v tuhle chvíli je na středu déšť.
Melly Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Mně osobně taky Gate není nijak zvlášť sympatický, nemá charizma. Když půjdu třeba za pivem, tak můžu dbát na lokále, ale sem jdu za hodinkami a lidmi, lokál je vedlejší. A Gate je ozkoušený, sraz tam byl už docela hodněkrát, znají nás a vždy jsme se i v poměrně velkém počtu vešli. Hlavně nikdo nic pořádně nenavrhl, krom Kašpárka, který myslím, že pro většinu nebyl zrovna dobrá volba, a najednou je Gate hlavní problém...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ten Gate tedy platí??? Je v tom fakt bordel.
nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Navrhuju zacit delat prazsky srazy ve vychodnich cechach, vyjde to nastejno
beeman Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 se hlasim taky, lze-li, misto je mi sumafuk
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Melly- jsem rád, že ses toho ujal. Jako abstinentovi je mi fuk, kde se sejdem a GATE mi, abych pravdu řekl, nevadí. Rád vás uvidím.
Lukyn77 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Beztak tu všichni chodíme na malý chronosrazíky do hospůdek vytoužených, tak pro jednou se ten Gate zvládne. Jestli se tam dá rozumně sednout v jiné části, než to horní pódium, tak o.k. ... Svolat velký letní sraz na zahrádce byla jakási domluva s pár členy na posledním zimním srazu. Bylo by to fajn, ale v tomhle počtu a nepředvídatelnosti počasí to prostě nejde.Tímto se omlouvám za připomínku ke Gatu, svolávat je to funkce někdy nevděčná, no, taky sem si to zkusil.
feltharg Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 jo ta zahradka by byla fajn ale je to risk (hlavne s pocasim)... kdybych mel hledat nejaky pozitiva na gatu, tak si pamatuju, ze na poslednim srazu sem tam pil nejaky dobry rozlejvany cerveny vino...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se