xbraj19 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Dejte nějaké fotky, ať mužů být nasraný o co všechno jsem přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Díky všem za příjemný večer a rozšíření obzorů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Díky všem za příjemný večer a rozšíření obzorů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Bylo to fajn pratele, nejaky fotky sem nasypu zitra snad Bohuzel se dostalo jen na foceni rolad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Kvuli velikosti to pusti bez uprav v PC jen tyhle mobilovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Díky moc všem za fajn večer, dnes to bylo zase super a v hojném počtu.... Ty BLNR jsem úplně propásl sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 fajne bylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Díky za organizaci a za fajn večer :-)Ty RLX nejsou zas tak špatný,není to sice Seiko,ale jde to :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Toyota je taky fajn, ale vis jak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Toyota je taky fajn, ale vis jak :-DJj, cesta k poznání je dlouhá :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 (upraveno) Oko chronomagora trpí. V obou smyslech slova. Na jednu stranu bych si rád osahal pár kousků, které jsem ještě v ruce neměl, a mrzí mě, že jsem včera nemohl, na druhou stranu když vidím kontaktní styl focení hodinek, asi bych si na sraz musel koupit géčka (a teď můžete hoši začít machrovat, že roládám šrámy sluší a že to jsou tooly na nošení nebo že kontakt oceli a safíru je úplně v pohodě a já jsem poseroutka...) Každopádně mi utekla vydařená akce koukám Upraveno 17. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Oko chronomagora trpí. V obou smyslech slova. Na jednu stranu bych si rád osahal pár kousků, které jsem ještě v ruce neměl, a mrzí mě, že jsem včera nemohl, na druhou stranu když vidím kontaktní styl focení hodinek, asi bych si na sraz musel koupit géčka (a teď můžete hoši začít machrovat, že roládám šrámy sluší a že to jsou tooly na nošení nebo že kontakt oceli a safíru je úplně v pohodě a já jsem poseroutka...)Každopádně mi utekla vydařená akce koukám Hodinkám se nic nestane, mě spíš znepokojuje že ač jsem na srazu nebyl, tak z těch fotek roládu několika poznávám komu které patří . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Bylo to super, srdce tam zaplesalo nad hodinkama co jsem ještě neponosil ( jedny jsem si i odnesl domů a to od značky, od které jsem nikdy nic nechtěl, ale změna je život ).Potkal pár nových lidí, viděl ty staré známé a hlavně příjemně pokecal.Až bude opáčko, rád zas přijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Dejte nějaké fotky, ať mužů být nasraný o co všechno jsem přišel hele nůďo, samej Rolex skoro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 martar - roladam slusi vsechno, zadne nedoznaly ujmy, ale rady se k sobe pritulily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 hele nůďo, samej Rolex skoro :-)A sem, tam seiko a jinej póvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Taky díky, byť jsem pokecal tak s půlkou z vás, ale to už beru na velkých srazech jako standard Lamičko tobě se ozvu, hned jak budu mít trošku volněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Podobnost s vyrocnim srazem rolexaru je ciste nahodna:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Dobra akce to byla, jsem rad, ze jsem jel. Priradil jsem opet ksichty k nickum, dobre pohovoril se starymi znamymi, lehce se ochytril od zkusenejsich a spolecne jsme naplanovali dalsi setkani na morave do konce roku. A mam brouka v hlave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Toš byl to dobry večúrek Diky vsem za moznost vyzkouseni spousty krasnych a zajimavych kousku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se