Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Oko chronomagora trpí. V obou smyslech slova. Na jednu stranu bych si rád osahal pár kousků, které jsem ještě v ruce neměl, a mrzí mě, že jsem včera nemohl, na druhou stranu když vidím kontaktní styl focení hodinek, asi bych si na sraz musel koupit géčka :D (a teď můžete hoši začít machrovat, že roládám šrámy sluší a že to jsou tooly na nošení :) nebo že kontakt oceli a safíru je úplně v pohodě a já jsem poseroutka...)

Každopádně mi utekla vydařená akce koukám :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oko chronomagora trpí. V obou smyslech slova. Na jednu stranu bych si rád osahal pár kousků, které jsem ještě v ruce neměl, a mrzí mě, že jsem včera nemohl, na druhou stranu když vidím kontaktní styl focení hodinek, asi bych si na sraz musel koupit géčka :D (a teď můžete hoši začít machrovat, že roládám šrámy sluší a že to jsou tooly na nošení :) nebo že kontakt oceli a safíru je úplně v pohodě a já jsem poseroutka...)

Každopádně mi utekla vydařená akce koukám :)

Hodinkám se nic nestane, mě spíš znepokojuje že ač jsem na srazu nebyl, tak z těch fotek rolád

u několika poznávám komu které patří . . . :D

Odkaz ke komentáři

Bylo to super, srdce tam zaplesalo nad hodinkama co jsem ještě neponosil ( jedny jsem si i odnesl domů a to od značky, od které jsem nikdy nic nechtěl, ale změna je život ).

Potkal pár nových lidí, viděl ty staré známé a hlavně příjemně pokecal.

Až bude opáčko, rád zas přijdu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...