budo Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Pánové, je mi to moc líto, ale musím svou účast zrušit. Omlouvám se. Právě jsem si dal v práci 29-tihodinovku a jediné rozumné rozhodnutí je postel. MOc mne to mrzí, těšil jsem se, že konečně uvidím na vlastní oči výše přislíbené hodinky a taky že poznám kibiho, kterého si představuju jako takového DROBEČKA Tedy příště. Užijte si to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Nemá někdo zbytečnou překlápěčku, že bych ji zkusil na Orlíky? Tedy 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Člověka nenecháte vydechnout! Teď jsem dorazil z Olomouce do Poděbrad, vyvenčím psy a sedám zase na vlak do Prahy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Ja vim, ze uz to mam v inzeratech, ale je to high-priority-issue ...nemate nekdo nejaky levny mechaniky, kterejch byste se chteli zbavit a mohli byste je vzit s sebou? Potrebuju velmi slusnej stav (z pozadavku na nove jsem uz slevil) a rozumnou cenu, je to pro kamarada jen takovej "darek mezi reci," abych mu mohl nazorne ukazat, ze vrchol hodinariny nejsou hodinky s GPS, po kterejch strasne touzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Jakubisko: prijdu az v 7, neutec mi s hodinkovnici nebo mi ji tam prosim nech. Pripadne kdo to tu jeste precte, prosim, prosim vyridte to kubovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Pánové, omlouvám se, ale jsem zaseknut v Olomouci a určitě to nestihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Děkuji všem za příjemné posezení a vlídné přijetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Tak uz jsem doma. Cesta byla priserna, pulku cesty zamnou jela baba v Puntu a mela pustene dalkove. Kdyz jsem ji po par km nechal predjet zase jela zkurvene pomalu. Takhle se to opakovalo asi 20km. Fakt strilet! Aspon, ze ten sraz byl takhle povedeny. Jak tam nekdo spravne poznamenal, priste uz bude treba zamluvit celou hospodu Diky vsem za spolecnost a pokec a Pavcovi za pivni tacky. Tady je neco fotografii, na galerii uz se nezmuzu - poprosin nekoho jineho (kibi pls). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Diky vsem za spolecnost a pokec a Pavcovi za pivni tacky. Tady je neco fotografii, na galerii uz se nezmuzu - poprosin nekoho jineho (kibi pls). Nejak ten odkaz nejede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Diky. Parta pratel, vcetne prespolnich, predvedeni vymakanych JLC, prijemny pokec, cigaro, par peknych Primek, destrukcni demontaz Navitimer-fejku, posezeni skoro do zaviracky. Co vic si prat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Bandicoot to forum gentlemanu krapet prechvalil platil jsem posledni a byla tam sekera jeste pres 300, kterou jsem samozrejme jako pospedni platici uhradil... Presny soupis polozek, ktere jsem platil navic napisu hned jak dorazim domu, uctenku od toho mam zvlast. Ocekavam ze se provinilci priznaji a zjednaji napravu, minimalne u dvou popozek jsem si na 100% jisty kdo zapomnel platit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Chtěl jsem taky dorazit, ale nakonec jsem byl do půlnoci na stavbě a učil se ovládat ozvučení hospody... Tada: Jakobys nevěděl, že platit poslední je to nejhorší co můžeš udělat. Doufám žes neprochlastal ty 2 tisíce co patří mně! Jakubisko: Nešlo té bábě v Puntu jednoduše ujet?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Kibi, skvělý fotky tou padesátkou. Ta atmoška tam je jak víno. Super! Apropo, já jsem platil taky všechno. Když už jsme u toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Skvělý sraz jako vždycky. I když tentokrát byl možná ještě povedenější, přestože jsem musel vypadnout dřív než obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 (upraveno) Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč Sečteno podtrženo: 327Kč Takže očekávám, že se provinilci nějakým způsobem přihlásí a navrhnou řešení. Nevím jak se na tomto foru gentlemanů řešily podobné situace v minulost. Edit: Cybere, seš si 100% jistý, žes nezapomněl na mátový čaj, bo si ho pamatuji, žes ho pil Jinak sraz bych ohodnotil v celku kladně, hlavně Cyberovu svatou trpělivost, když jsem si od něj asi už po 4. půjčoval JLC abych je vyzkoušel. U stolku, který jsem pracovně nazval "u tří vyvrhelů" se ke konci večera rozjela poměrně zajímavá debata a chudák Abbot jen poslouchal co vlastně jsme tady na chronomagu zač :D K fotkám: Jaktože taková zásadní a nepřehlédnutelná postava jako já není ani na jedné z publikovaných fotek Upraveno 14. května 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Nevím jak se na tomto foru gentlemanů řešily podobné situace v minulost. Pokutou a pobytem na hanbe ... koukam ze na ty jeelcecka sestris pekne od podlahy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 ... U stolku, který jsem pracovně nazval "u tří vyvrhelů" se ke konci večera rozjela poměrně zajímavá debata a chudák Abbot jen poslouchal co vlastně jsme tady na chronomagu zač :D A co že jste/jsme tady na chronomagu zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 (upraveno) Sraz super - díky moc Malaketovi za bezpečnou a luxusní dopravu, rád dorazím příště o5. Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč - Ještě že jsem měl jen několik Stell točených, rumy, kolu, papů a cigára - takhle na sebe můžu vzít jen tu jednu položku... Ale přesto si troufám tvrdit, že jsem zaplatil vše, co jsem zkonzumoval. Upraveno 15. května 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Ja jsem pil nealko Stellu, celkem jsem platil 4 kousky. A take tatarak a kafe. Takze Tadovi na dalsim srazu zaplatim jeste nejake Stelly, kdybych jich nahodou mel vicero! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Hele Tado, tri kila snad neni ani dysko liftbojovi v te vasi lichtejnstejnske bance ne? Za tri kila se na tebe vase prajvit bankerka pro slovany z CEE ani neusmeje. Tri kila se mezi gentlemany snad ani neresi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se