Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 253
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo a jestli to bylo jako vtip, tak promiň, že jsem ho nedocenil. Najdou se tu jiní, co se zasmějou.

Odesláno (upraveno)

Ne, ne, ne, nebyl to fór - četl jsem kdesi a kdysi, že je to nejméně prodávaná škodovka (a tedy nejvzácnější) od zavedení pásové výroby. Šetřil bych ji. Mimochodem, nebyls to ty, kdo dneska dopoledne přede mnou v téhle fábii nacvičoval nejpomalejší možný průjezd Prahou ?? :)

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Ne, ne, ne, nebyl to fór - četl jsem kdesi a kdysi, že je to nejméně prodávaná škodovka (a tedy nejvzácnější) od zavedení pásové výroby. Šetřil bych ji. Mimochodem, nebyls to ty, kdo dneska dopoledne přede mnou v téhle fábii nacvičoval nejpomalejší možný průjezd Prahou ?? :)

Ne nebyl, mam tam moravska cisla a hresim na to :-). Jinak sorry, mel jsem toho dnes moc a jsem chytlavej.

Odesláno

tak teď mi to přišlo do emailu, první reakce to si dělají srandu, to jsou nové dětské hodinky ? pak jsem se kouknul blíž a

- strojek prostě nádhera

- korunka a nápad s korunou prostě pecka

- zajímavé ručky

- a cifr něco totálně bez invence a aby bylo poznat že to je Karel tak tam musí být jeho podobizna a ještě nápis ?

Prostě nechápu, tolik práce, konečně pěkná strojovna a invence a pak to totálně zabije pro mne prostě řešení uplně mimo ... chjo asi mám blbou náladu po 12 ce v práci ale tohle mne zabilo uplně

ale pravda, to nejsou hodinky pro mne a zajímalo by mne kdo by je reálně nosil ...

Odesláno

U hodiniek za tento peniaz by clovek ocakaval, ze budu vyvazene a dobre citelne, alebo aspon na pohlad naozaj pekne, idealne oboje. Bohuzial tieto nie su ani jedno, skoda, zo zadu to celkom ujde. Kazdopadne trochu pochvalim aspon to lozisko rotora, urcite lepsie nez nic, ale neodpustim si, ze na pohlad vyzera dost ETAidne. Pokial si ho robia sami, tak slo urcite vymysliet aj originalnejsie, ale skor ho asi niekde beru hotove a potom je to jasne.

edit: no nech sa snazim sebeviac, tak tam tu graciu hodiniek za sto litrov proste nevidim, ten cifernik by bol idealny ako taky ten odznacik co sa predava v stankoch na starom meste.

Keby vzali Diplomaty dali tam ten novy stroj a nejaky decentny odkaz na KIV napriklad rotor v tvare zlatej buly to by bolo hned ine kaficko.

mě to taky připomíná spíš placku, kterou dostanu ke vstupence na výstavu o Karlu IV...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vlastne skoda, ze ho nenakreslili doprostred a ze by mel ruce jako rucicky a ukazoval s nima. Pul sedmy - uz me ty Cesi serou. Za deset deset - je s nima vlastne prdel. Tri ctvrte na deset - podte, podte. Ctvrt na ctyri - Makarena.

Odesláno

Poslední limitky Eltonu se vyprodaly. Mám zato, že i tyto půjdou všechny. Možná nejsou až tak nositelné, ale něco do sbírky to je a pokud Elton vydá další limitku Karel IV až na 800 výročí, budou už tyto docela v kursu. Jenže to my už nezažijeme :punk: . Ani jeden z nás  :cheers:, protože budeme všichni mrtví.  Ale zajímalo by mě taky, jestli to taky zažije Elton.

Odesláno

Pije jakési Vyškovské patoky a pak přestává vidět  :D

Prostě to nejsou hodinky pro mě, ještě jsem se k nim nepropil. Já prostě potřebuju trochu víc barviček a hejblátek. Třeba jako tady:

post-17158-0-08087100-1464029059_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...