Hasňa Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jediné co mi vadí na Damasko, je ten styl prasopes.Asi jen pocit, jinak technicky docela libůstky.Ale dát fliegr dial do potápek to je odvaha. Za mě míchání hrušek s jabkama. Na druhou stranu po technické stránce a zpracování mňam.Co?? Konrad udělal potápky? To mi uniklo. No je to možné, člověku leccos unikne, ale spíše si myslím, že si pleteš pojmy s dojmy.
Dee Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Vezmi Squale nebo Sinn, mají duši Sent from my iPad using Tapatalk
Sundance Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Jediné co mi vadí na Damasko, je ten styl prasopes.Asi jen pocit, jinak technicky docela libůstky.Ale dát fliegr dial do potápek to je odvaha. Za mě míchání hrušek s jabkama. Na druhou stranu po technické stránce a zpracování mňam. Co prosím znamená "fliegr dial"? Googlil jsem to, ale moc moudrosti jsem nevyčetl..
nickolas Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Cifr, co se pouziva na pilotkach...hrubym odhadem
Sundance Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Aha a má to nějaký specifikum (jak se pozná)? Já když jsem to googlil tak mi to vyhodilo akorát samý černý pilotky, ale nemyslím si, že by šlo jen o to, že je černej. Nebo to není žádný "ofiko" pojmenování?
Marhi Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Takovej ten styl B- uhr.Jedno jestli A či B.Prostě Damasko využívá to co je prověřeno lety. Číselník podobný leteckým hodinám, ochrana korunky jak u potápek, vodoodělnost taktéž.Taková simbioza. Navíc vevnitř vymazlený strojky.Ceny tomu pak ovšem odpovídají.
tano Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Takovej ten styl B- uhr.Jedno jestli A či B.Prostě Damasko využívá to co je prověřeno lety. Číselník podobný leteckým hodinám, ochrana korunky jak u potápek, vodoodělnost taktéž.Taková simbioza. Navíc vevnitř vymazlený strojky.Ceny tomu pak ovšem odpovídají.Uz Ti to pisal Hasna, Damasko ma potapky?!Wr 100 metru, neni potapkova wr, ta startuje na 200 metrech .
Marhi Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Uz Ti to pisal Hasna, Damasko ma potapky?!Wr 100 metru, neni potapkova wr, ta startuje na 200 metrech .No jo teď jsem zrovna na to koukal.Až na tu voděodolnost. Jinak to docela sedí.Mě to jen neoslovuje. Tudíž se hádat nebudu.
tano Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) No jo teď jsem zrovna na to koukal.Až na tu voděodolnost. Jinak to docela sedí.Mě to jen neoslovuje. Tudíž se hádat nebudu.To, ze Te to neoslovuje na tom neni nic spatneho, holt to neni pro kazdeho. To aby to byly potapky, neni jen o wr, ale o dalsky xy veci. Napr. lumi na vterinovce. Damasko jsou tool watch. Edit: jinak myslim, ze zadavatel to vi . Upraveno 14. června 2016 uživatelem tano
Marhi Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Vida, tak to sem nevěděl. To o té vteřinovce, dík.Takže k meritu věci, já bych šel do Squale.
kuncák7 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Jelikoz se ty hodinky dost lisej, optam se,co takhle napr. Fortis B42? Vodotesnost 200m, strojky mnohokrat overene,.....
lipic Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Na Fortisy sem dřív koukal.Mají pěkný kousky,ale dnes mě nějak netáhnou. To samý i Alpina.Sem rád, že taky reagujete na historii pánové, a i na aspekt,je-li firma známá,či méně známá. Vím, že je těžké srovnávat tyhle dva modely, ale chtěl sem vidět ty reakce.Zatím dobrý.
Sundance Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Takovej ten styl B- uhr.Jedno jestli A či B.Prostě Damasko využívá to co je prověřeno lety. Číselník podobný leteckým hodinám, ochrana korunky jak u potápek, vodoodělnost taktéž.Taková simbioza. Navíc vevnitř vymazlený strojky.Ceny tomu pak ovšem odpovídají. Děkuji za vysvětlení. To, ze Te to neoslovuje na tom neni nic spatneho, holt to neni pro kazdeho. To aby to byly potapky, neni jen o wr, ale o dalsky xy veci. Napr. lumi na vterinovce. Damasko jsou tool watch. Edit: jinak myslim, ze zadavatel to vi . Potápky mají mít lumi na vteřinovce? Jaké další věci by měly splňovat? Zrovna ve vedlejším vláknu mi doporučují "potápky" Orient Mako, které zrovna nemají lumi na vteřinovce (je teda pravda, že se s nima potápět asi nikdy nebudu.. ).
nickolas Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Je na to ISO, ktere vypocitava co vsechno musi mit. Je to i nekde tady na foru. Kdyz vyguglis ISO diver watch, urcite ty pozadavky najdes.Ed. Myslim ze se to tu resilo v sekci Oris...pohledej Upraveno 14. června 2016 uživatelem nickolas
African Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Např. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Diving_watchTen lumi bod na vteřinovce tam je z důvodu, aby jsi za horší viditelnosti věděl zdali jsou hodinky v chodu a můžeš jim důvěřovat. Upraveno 14. června 2016 uživatelem African
Sundance Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Je na to ISO, ktere vypocitava co vsechno musi mit. Je to i nekde tady na foru. Kdyz vyguglis ISO diver watch, urcite ty pozadavky najdes.Ed. Myslim ze se to tu resilo v sekci Oris...pohledej Tak jsem to našel tady, vteřinovka z důvodu, abys viděl, že jsou hodinky stále funkční. Jinak jsem se dočetl, že u ISO 6425 je minimum pro označení hodinek jako "diving" stačí 100m WR ISO 6425 edit: Koukám, že tady byli rychlejší Upraveno 14. června 2016 uživatelem Miro_CZ
African Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Tak jsem to našel tady, vteřinovka z důvodu, abys viděl, že jsou hodinky stále funkční. Jinak jsem se dočetl, že u ISO 6425 je minimum pro označení hodinek jako "diving" stačí 100m WR ISO 6425 edit: Koukám, že tady byli rychlejší Reálných 100m, pozor na to :-)
Lukyn77 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Oboje jsou skvělé, nezaměnitelné a mohou se krásně doplňovat ... vem jedny z nich, později dokup druhé :-)Já bych začal těmi Squale, hodily by se s blížícím se létem více. Výhoda u Damasko je, že je lze objednat pouze s vnitřním AR, což osobně beru jako velké plus.
Marhi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93183-oris-divers-watch-a-iso-6425/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93551-seiko-a-symboly-na-d%C3%BDnku/Dík za rozšíření obzoru.
lipic Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2016 A co vůbec Squale 50 Atmos Ocean blasted ty normu ISO 6425 splňují?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se