organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 V 23. 6. 2016 v 10:26, wizard-ov napsal: @Andrew: Tak jo, tady nemůžu chybět...Si zabil. Nejlepší je ten ocásek
Bells Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Ono se todle fakt i někomu líbí? Spoustu členů tady má asi milion mnohem lepších wristshotů a ani k tomu není potřeba balík peněz apod., to je tak strašný kýč, až to bolí, todle honění trika fakt nějak nechápu Wizarde hoď to tam chlapcům, jistě tě přijmou do klubu a budeš mít novou kartičku k té Tesco
Andrew Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Tak ona je to nějaká obchodní značka a každej, kdo si koupí jejich tričko/mikinu/čepici/ponožky pak má pocit, že se jako já může opírat o eFko.
wizard-ov Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Citovat budeš mít novou kartičku k té TescoJo, zlatou - výrobky Tesco Value automaticky 3% dolů
kuncák7 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 :-), ale i tohle sem podle me patri- obsahuje to hodinky.
Bells Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 V 23. 6. 2016 v 10:49, Andrew napsal: Tak ona je to nějaká obchodní značka a každej, kdo si koupí jejich tričko/mikinu/čepici/ponožky pak má pocit, že se jako já může opírat o eFko. A kolik to tričko stojí? Mělo by to být alespoň za ten bilion ne, aby si ho nemohla koupit nějaká socka V 23. 6. 2016 v 10:53, wizard-ov napsal: Jo, zlatou - výrobky Tesco Value automaticky 3% dolů 3?! Neblbni, to už je za hranicemi možností :D
Andrew Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 V 23. 6. 2016 v 10:57, Bells napsal: A kolik to tričko stojí? Mělo by to být alespoň za ten bilion ne, aby si ho nemohla koupit nějaká socka Asi 50 USD Náhodou super podnik, je to takovej trochu Rytmus style...
Bells Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 To jsou modely, lookbook je výživný No nic, jdu něco dělat, abych se přiblížil bilion clubu
rolas Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Otázka je, jestli z toho vůbec mají takovou radost, jak my z hodinek za pár drobných oproti tomuto.
Porsche_911 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Taková sociálně-demokratická zábava ukazovat, kolik zrovna má kdo u sebe peněz.
sashator Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Celkově mi tenhle způsob sebeprezentace přijde vcelku úsměvnej, není nad to si vyfotit hrst plnou klíčků od auta
Sacíbagr Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 V 23. 6. 2016 v 10:26, wizard-ov napsal: Tak jo, tady nemůžu chybět......kua Wizi, ty asi víš více než já, tak až dorazím na chrono-ova sraz, objednávám lekci: "K čemu je vlastně ten luxus dobrý?" Já to furt nepochopil, byť to slovo na mne útočí skoro denně....máš u mě nějakého luxusního panáka zelené.
instant Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 wizard to podla mna vystihol. i s tym chwostikom zo svista a bielou hornickou tlapou s ohryzenymi nechtami.. mega dobre chybaju mi este nejake srdcervuce pribehy k tym lesklym fotkam. naposledy to tu daval ten mlady hipstermag, co nosi nenarodeneho brata na ruke alebo co to tam ma. Co rozpraval ako ho pozyval znamy neznamy do Dubaja ze ho povozi v lambe, alebo nieco take. Proste este kacacie huby na selfickach z hajzlu a sme kompletni. Ebte na to, tych sracek je plny internet, davajte sem svoje fotky, tie su zaujimavejsie..
lexa Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Me ty fotky prijdou docela vtipny, ze tady se forum ubira smerem ze se musi brat vsechno naprosto vazne, trosku nadhledu by neskodilo, mozna sem to mel dat do sekce humor, hmm
wizard-ov Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Tak, já se až tak vážně zase neberu....
lexa Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) V 25. 6. 2016 v 23:17, wizard-ov napsal: Tak, já se až tak vážně zase neberu....Tak kazdej normalni myslici clovek stojici nohama na zemi se tomu musi zasmat, k tomu jsem to vlakno zalozil, nikdy jsem nemel ani tuseni ze neco podobnyho na fcb existuje, nez jsem na to nahodou narazil, a prislo mi to dost ftipny, co z lidma udelaj prachy, pritom kazdej malej kluk uz dneska vi, ze ten kdo ma prachy, tak o tom nemluvi a tise se smeje Upraveno 25. června 2016 uživatelem lexa
Radek124 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Zkus radši pogooglit nějaké ručníkáře s pořádnýma autama - tihle uzenáči s dvackama a korálkama připomínají spíš bandu pubošů, obrážejících hotelové parkingy a autopůjčovny...
martar Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 No, taky mě napadlo, že hetero macho by asi na ruku ten diamantovej ostnatej drát snad nedal... ale kdo ví Každopádně delším sledováním jeho instagramu by asi byla jednou provždy zodpovězena otázka, jak snadno/obtížně se dojebe pouzdro a broušená luneta AP a jak to v reálu vypadá.
AndyAaron Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Co maji ti chudaci miliardari jako podle vas delat? Koupi si hodinky, koupi si autak, udelaji wrist shot pri ceste do roboty a vy je tady tak sepsujete... Nekdo foti Seika v Suzuki, jinej Pateky v Pagani nebo Rolby v Rollsu, nooo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se