Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Tak někdy člověka vyvedou z rovnováhy úplně banální věci. Teď se mě nějaká klientka zeptala, co jsem za znamení. Trochu mě tím zaskočila, tak jsem se zamyslel a pak řekl, že teda skopec. A vona na: "Takže duben, jo?" a pak ještě vědoucně dodala, že to si jako myslela. Radši jsem se ani neptal, co tím sledovala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybys odpověděl beran, nemusel bys špekulovat, co tím ta dáma (vy)sledovala...  :D

P.S. Já taky radši odpovídám, že bejk, vůl mi přijde takový divný... 

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Jsem byl minuly tyden na oslave, kamaradovi se narodil syn. Pozvani jiz meli trosku upito, bylo tam dost holek - maminek. Proste zensky s kterejma jsme vyrustali a casem se z nic stali matky.

Novopeceny tatinek pozoroval jednu maminku, asi 30letou ma dve deti 4 a 2 roky.

Ji rika: " to koukam, tys nejak zhubla, vid, po detech!"

Ona se naprimila, ve tvari se ji rozlil blazenej vyraz, takovy uspokojeni.

"No zhubla, hlidam si jidlo a cvicim."

Tatinek: "akorat mas teda mnohem,mnohem mensi kozy nez driv, a takovy ňáký jako spadlý dolů!"

Byl po pravu vyhlasen jako lichotnik vecera.

Odkaz ke komentáři

Ve 30 a po dvou haváriích je to ještě v pohodě - stačí pixla silikonu nebo lepší podprda. Já se vloni přemohl na sraz se základkou po 30 letech: Baby co byly v 15 "průměrné" vypadaly až překvapivě zachovale a některé dokonce i sympaticky (holt si svého hendikepu byly vědomé a na image celou dobu poctivě makaly) - zatímco z těch "kdysi nejhezčích" byly vyžilé matrony, které se mi normálně musely představit(!)... Takže jsem byl taky za "lichotníka"  :axehead:

Odkaz ke komentáři

Jeste k psani, rano jsem to rikal i KFL , co mi udelalo radost.

Sepsal jsem nejaky novy dalsi prihody, ne uplne vlakovy, spis ze zivota co se udaly a ja na ne zapomnel treba. 

Nechtel jsem je davat jinam, mame redakcni system, takze jsem je jeste v tabletu ukazal 5 lidem.

Ale takovejm nehodnejm, co mne bez vahani klidne poslou do prdele a reknou ze sem dement namyslenej. 

A ted z ceho jsem mel strasnou radost-pozoroval jsem je jak ctou, vsichni do jednoho zapomneli na okoli, usmivali se. 

Po odlozeni tabletu jim jeste asi sekundu  mozna dve zustal na obliceji zvlastni, zasneny vyraz-jak si to predstavovali.

Strasne moc se mi to libilo!

:D  

Se nechlubim, jen poteseni z toho.

A nebojte, sem od KFL bit jak zito!  

Nasel jsem stary katalog z Magnetu.

post-1144-0-15668900-1571397020_thumb.jpg

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři

Ve 30 a po dvou haváriích je to ještě v pohodě - stačí pixla silikonu nebo lepší podprda. Já se vloni přemohl na sraz se základkou po 30 letech: Baby co byly v 15 "průměrné" vypadaly až překvapivě zachovale a některé dokonce i sympaticky (holt si svého hendikepu byly vědomé a na image celou dobu poctivě makaly) - zatímco z těch "kdysi nejhezčích" byly vyžilé matrony, které se mi normálně musely představit(!)... Takže jsem byl taky za "lichotníka"  :axehead:

Prosim pěkně hlásím stejnou zkušenost.

Odkaz ke komentáři

Já na sraz nejel, nějak to nevyšlo, ale byl jsem loni na oslavě 50 let od založení jednoho folklorního souboru, kde jsem kdysi v mládí tancoval. Když jsem viděl ty krásné holky po cca 30 letech, tak jsem si v první chvíli myslel, že místo sebe poslali své mámy...

Odkaz ke komentáři

Já na sraz nejel, nějak to nevyšlo, ale byl jsem loni na oslavě 50 let od založení jednoho folklorního souboru, kde jsem kdysi v mládí tancoval. Když jsem viděl ty krásné holky po cca 30 letech, tak jsem si v první chvíli myslel, že místo sebe poslali své mámy...

Jardo, představa jak tancuješ ve folklornim souboru, mě fakt roztrhala na kousíčky. Dík, vylepšil jsi mi pracovní sobotu  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jak píše kolega pebe  - dámy si taky někdy mohou myslet, že jsme na sraz poslali své otce. Čest výjimkám! Člověk sám si připadá tak nějak pořád stejný, to akorát naše děti stárnou...  :D

Odkaz ke komentáři

Tak někdy člověka vyvedou z rovnováhy úplně banální věci. Teď se mě nějaká klientka zeptala, co jsem za znamení. Trochu mě tím zaskočila, tak jsem se zamyslel a pak řekl, že teda skopec. A vona na: "Takže duben, jo?" a pak ještě vědoucně dodala, že to si jako myslela. Radši jsem se ani neptal, co tím sledovala.

musíš odpovídat neutrálně

tudle mi spadnul na kombinovaný zastávce (bus x tram) počítač a nesvítily čísla

nastoupila paní rozhlížejíc se jestli to nebude asi svítit vevnitř a povídá

"co je to ?"

říkám ..... "autobus"

kejvla hlavou a šla si sednout

Odkaz ke komentáři

Nebojte se, ty ženský to mají úplně stejně :D

Já tohle nechtěl psát :-). Dnes jsem vytáhl maturitní oblek a byl to smutnéj pohled-do kalhot jsem se nasoukal, sako ani omylem. Ale vlasů mám stejně :-) ne li víc, ten zbytek nekomentuju.

Odkaz ke komentáři

Tvl, to vidím v živejch barvách . . . Xeno a Martin každej v retro maturitním obleku (ty střihy už jsou dneska fakt jiný) v nejmenovaným městě na rynku v asijským bistru . . . :D

Jak to zopakujem tak vás vyfotím a pak to sem plácnu :D připomeňte mi to.

Když tady může mít guzmič svůj portrét jakožto řidič 4bobu . . .

Odkaz ke komentáři

Vcera zazitek. :)
Jel sem plavcit hned rano, s hruzou a mracenim sleduju neuveritelne mnozstvi lidi v hale.
Nejaky zavody, mala 25 zabrana uplne a velka docela plno. Vlezu si do kondicni drahy, behem chvilky kolem 10,30 uplne prazdno u mne v lajne.
A tak si plavu spokojene, dojedu k bloku. A tam fakt bohyne, holce odhad tak 30, vysoka, figura, oblicej hezkej a prsa nadherny.
Navazala se mnou rec: "dobry den, muzu si vlezt k Vam?"
Sem ji rikal: "no je je, dyk na Vas cekam!"
Se smala a prej, "ja se radsi zeptam, abych neprekazela."
Sem ji rekl: "to je divnej svet stejne, nadherna zenska se pta vosklivyho chlapa, aby neprekazela."
Se zase smala.
Tak sem zase vratil do realu a soucasnosti, vzpominky na svou zlatou manzelku, dve krasne deti doma a drazni plat. :D
Rikam:"povidat. to by mi slo, pujdem radsi plavat"
Se zase zasmala, povida:"jasne, proto sme tady."
Udelala vlnu delfinovou jakou ja neumim po 20 letech a uz sem ji nechytnul, jelo ji to jak prase!

Jdu z vody ted a dnes tam uz nebyla. :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...