Klotzman Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 39 minutami, hopa26 napsal: Chce to čas, ne doktora. A od blízkejch Tebe nevyjímaje potřebuju jen pochopení a lásku. Tak slovy klasika: "Nic si z toho nedělejte, stanou se horší věci. Lidi přijdou o majetek, o peníze... Foukejte si na to a na shledanou..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Vracim se na parkoviste ke svemu autu (stary opraskany focus). Prijizdi stara jednickova oktavka, v ni strejda asi 60-65 let a za nim vzadu na sedadle jeho vrstevnik. Uz stylem jakym parkoval vedle me jsem pochopil, ze to zadnej lumen nebude. Sedam za volant a jeste ladim navigaci v telefonu. Kdyz tu najednou prask! prask! Vterinu jsem tomu nevenoval pozornost, pak jsem se mrkl do zrcatka a vidim, ze strejc vylezajici ze zadniho sedadla mi normalne dverma ale jako natvrdo omlatil bok auta. Pohledem sjedu ridice, ten vypadal nejiste, ale nejak nehnul brvou. Vyskocil z auta a sel se podivat dozadu. Neco tam rozebirali. Sebral jsem se vyrazil za nima. Koukam na auto a rikam “vy jste mi to solidne oklepal!”“To uz tam bylo,” kontroval jeden z nich, otocili se na pate a sli do hajzlu. Jako ani naznak omluvy nebo neco. Zustal jsem s otevrenou hubou jako oparenej. Clovek by si na nich nic nevzal, ale aspon se treba omluvit…Jako ten focus je za 14 let solidne obouchanej, ale krome jednoho skrabance na blatniku a skrabancu na strese od nahazovani “zahradky” jsou to vsechno zaseky od nasich spoluobcanu. Kdyz ho umyju a podivam se proti slunku na oba boky, tak jsou tam podelne dulky jak od kulometu…Podival jsem se na tu oktavku, musim rict, ze na svuj vek zachovale auto. Ondyno jsem tu moralizoval, tak jsem ji nic neprovedl, auto za majitele chuja nemuze… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Tohle je přesně důvod, proč pak vídáme auta zapíchlá přes 4 fleky. Jedno jestli BMW, starý/nový... prostě auta, která má někdo rád. Příčinou je bezohlednost, která už je standartem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 55 minutami, Americkej napsal: Tohle je přesně důvod, proč pak vídáme auta zapíchlá přes 4 fleky. Já ty lidi chápu, včera jsem našel na černým autě modrou barvu. Předevčírem jsem stál na parkovišti vedle modrý Xsary, když jsem odjížděl tak tam nebyla. Prostě museli otevřít zadní dveře za řidičem a jebnout do auta vedle. To je to kurva tak těžký neomlátit ty auta okolo? Když jsem přijel tak děcka nejdřív vyskočili právě kvůli tomu aby neklepli do auta vedle a potom jsem couvnul do chlívečku. Nemam slov... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Je to tak, chlapi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Zatim je to “ze zivota”. Snad to nebudu muset preklapet do “Co me nastvalo”. Tak ci onak jsem uz zazil lepsi vikendy. Nicmene muze byt hur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září No je to napinavy. Na meste samozrejme bordel. Vcera nechteli nic resit, ze je jeste brzo, rano chaos s piskem a pytlema. Nejprve nebyli lidi u plnicky, tak jsem tam s kamosem vyrazili, mezitim tam nabehlo lidi vic nez dost, tak nas vyhnali. Ale nakonec ok, pytle mame, neco jsem si navezl sam, neco nam privezli v ramci rozvozu a neco ma jeste prijet. Ruce uz mam vytahany jak vopice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Tak nech to dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září U nás jsou napřed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Já viděl včera v Ostravě SPZ 666 JUDR6. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Ďáblův doktor, taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Tak tohle je hezky pěkně zas.aná silnice, řidič žádný začátečník a stejně ho to zaskočilo tak, že to položil na bok ... Asi to leckde teď bude podobné, tak na to POZOR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-zena-v-brnenske-posilovne-profackovala-sedesatnika-o-kterem-si-myslela-ze-ji-nataci-40496297#utm_content=freshnews&utm_term=žena profackovala&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Chodit do posilovny s brejlema mezi namakaný ženský je pitomost, ale je fakt, že zase by neviděl na mobil . Já bych tam nelez, protože se taky bojim o brejle .... Dostat bombu třeba od takové Věrky, tak nevim, nevim .... to je na . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 15 hodinami, milomac napsal: https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-zena-v-brnenske-posilovne-profackovala-sedesatnika-o-kterem-si-myslela-ze-ji-nataci-40496297#utm_content=freshnews&utm_term=žena profackovala&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Chodit do posilovny s brejlema mezi namakaný ženský je pitomost, ale je fakt, že zase by neviděl na mobil . Já bych tam nelez, protože se taky bojim o brejle .... Dostat bombu třeba od takové Věrky, tak nevim, nevim .... to je na . Kdyby se každý z nás choval a žil jako Věra mikulcova, svět by byl krasne misto pro život. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu To věřím, ty obrázky Věry Mikulcové se objevily na Seznamu ve stejný den jako ten článek z Brna a tak jsem jeden hned použil jako příměř namakané svalovkyně a ne zcela uváženě, to připouštím. Taky věřím, že ona není ten typ, který by takovou situaci řešil násilně jako ta dotyčná z článku. Ale ono to nebude ani tak o vymakanosti figury, jako o povaze a sebereflexi. Taky většinou to pak ve skutečnosti mohlo být trochu jinak, než jak je popsáno v článku. Být tam já, tak už se s dotyčnou válím na zemi v divokém zápase a užívám si to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiuz Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Jako s Věrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu @poiuz S Věrou nee, s tou, co fackovala, představoval jsem si, že by mohla vypadat třeba takhle: Ale musel bych si předem odložit na bezpečné místo brejle , multifokály jsou drahý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu V 7. 11. 2024 v 8:21, milomac napsal: https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-zena-v-brnenske-posilovne-profackovala-sedesatnika-o-kterem-si-myslela-ze-ji-nataci-40496297#utm_content=freshnews&utm_term=žena profackovala&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Chodit do posilovny s brejlema mezi namakaný ženský je pitomost, ale je fakt, že zase by neviděl na mobil . Já bych tam nelez, protože se taky bojim o brejle .... Dostat bombu třeba od takové Věrky, tak nevim, nevim .... to je na . Profackovala ho, protože si myslela že si ji fotí ? nebo protože si myslela že si ji fotí, ... ale on ji nefotil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se