Jump to content

ze Života .....

Guest YPO

Recommended Posts

• 5 weeks later...

Nevím, kam to dát líp, tak to dám sem. Článek na "Novinkách" - na chorvatské rallye se porvali chlapi přímo na silnici během rychlostky - v diskuzi je i vysvětlení proč a že Češi nebyli přímými aktéry. Jinak parádní je to zakončení, jak tam prolétne soutěžní vůz .... Horkokrevní pitomci měli kliku, že ještě včas z trati vypadli.

Bitka fandů na chorvatské rallye hrozila tragédií. Účastnili se jí prý i Češi - Novinky

Edited by milomac

• 1 month later...

Jako uplne se bojim, ze je to nejaky znameni:) Vcerejsi pivni sipky u souseda. Prosim o povsimnuti, ze letky (nebo jak se tomu nadava) tech sipek vedle nejsou nijak rozjety, tudiz to musela bejt fakt mikronova trefa, hehe.

6D5A4A9D-EEFF-434E-887E-26BC2B90E0FA.jpeg

• Like 1

Za mlada jsem střílel závodně z luku a tam se takové Robin-hoodovské trefy stávaly naprosto pravidelně, rozstřelená plastiková nákončí duralových šípů se měnila jako na běžícím pásu. Když jsem začínal, tak mě to dost překvapilo.

• 4 weeks later...

Tak sem se vratil do "devadesatek"... Sedim v parku kousek od namesti v Roznove p.R. a tolik typku v kratasech, sandalech s ponozkama a ledvinkou, kolik proslo za 15 minut, sem nevidel roky. Uvazuju, esi tu nemaji nekde sraz :-D. 

• Haha 1

To jo, ja beru tech cca 10 let po revoluci jako fakt svobodne roky.

Nicmene vsecko to byly takove "prototypy" figurek jako z reklamy. Olestene sezmoulane platene kratasy, sesmajdane sandale od vietnamcu s ponozkama neurcitelne barvy kupovany tamtez, s uvolnenou gumou (skasane dolu). Tricko z trznice s nejaky radoby americkym nebo jinym "cool" motivem. Podvesena ledvinka pod brichem, znacne omsela, ve dvou pripadech z "ekokuze". U dvou jedincu doplneno igelitkou obchodniho retezce.... Jeden tedy nemel ledvinku, nybrz krizem pres rameno povesenou "kabelku" typ "reklama zdarma". 

Tak sem se vratil do "devadesatek"... Sedim v parku kousek od namesti v Roznove p.R. a tolik typku v kratasech, sandalech s ponozkama a ledvinkou, kolik proslo za 15 minut, sem nevidel roky. Uvazuju, esi tu nemaji nekde sraz :-D. 
Nic si z toho nedělej, v úterý v Brně sem viděl asi ty samé lidi. Košile ( pseudojeans) do kraťasů s ekokůže páskem. Sandaly a ponožky...vlastně je mě to jedno ale tohle vypadá smradlavě jako tenisky bez ponožek.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk