Ajaj Posted March 20 Report Share Posted March 20 :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted March 26 Report Share Posted March 26 Jak mame ten prechod na letni cas a furt to nekdo resi, tak jsou zeme, kde to neni tak jednoduche... Země totálního chaosu. V Libanonu platí letní i zimní čas zároveň - Novinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted April 24 Report Share Posted April 24 (edited) Nevím, kam to dát líp, tak to dám sem. Článek na "Novinkách" - na chorvatské rallye se porvali chlapi přímo na silnici během rychlostky - v diskuzi je i vysvětlení proč a že Češi nebyli přímými aktéry. Jinak parádní je to zakončení, jak tam prolétne soutěžní vůz .... Horkokrevní pitomci měli kliku, že ještě včas z trati vypadli. Bitka fandů na chorvatské rallye hrozila tragédií. Účastnili se jí prý i Češi - Novinky Edited April 24 by milomac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted May 28 Report Share Posted May 28 Jako uplne se bojim, ze je to nejaky znameni:) Vcerejsi pivni sipky u souseda. Prosim o povsimnuti, ze letky (nebo jak se tomu nadava) tech sipek vedle nejsou nijak rozjety, tudiz to musela bejt fakt mikronova trefa, hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted May 28 Report Share Posted May 28 Statisticky se pravděpodobnost podobné trefy limitně blíží nule. Vsadil bych si Eurojacpot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted May 28 Report Share Posted May 28 Taky se mi kdysi povedlo a asi týden na to kamarádovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted May 29 Report Share Posted May 29 Za mlada jsem střílel závodně z luku a tam se takové Robin-hoodovské trefy stávaly naprosto pravidelně, rozstřelená plastiková nákončí duralových šípů se měnila jako na běžícím pásu. Když jsem začínal, tak mě to dost překvapilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts