Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu že jsem Libor a měl jsem včera narozky , tak mě potěšila zpráva na seznamu …..

tak sem to hned rozeslal známým s dovětkem “ Liborů není nikdy dost !” 
pobavilo je to ….

je dobře že BabyBoxy existují …. 

Pokud by ten obrázek byl nevhod, prosím moderátory o smazání ! 
Díky ! 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 6
Odesláno

Bydlím vedle školky …. No co ty dětičky umí vydávat za zvuky ….něco mezi Vřískot a Jurský park 🤣 Hollywoodští ruchaři by mohli čerpat inspiraci……

Odesláno

Táto, prosim tě, přijeď pro mě, zůstala jsem viset s autem u Olympie ....
Jak "viset" ?
Přijeď a uvidíš ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

https://www.krimi-plzen.cz/a/dn-z-2026-07-15-084417/

Odesláno (upraveno)

sem vcera delal politickyho aktivistu.

prisli za mnou lidi z obecniho uradu, ze budou na podzim dal kandidovat v nezmenene sestave. a aby se dodrzela litera zakona, musi mit nasbirany urcity pocet podpisu od obcanu, kteri jejich sestavenou kandidatruru schvaluji a souhlasi s ni.

tzn dostal sem bumazku, vzal vlastni tužku s čd logem a jel sbirat podporu.

promrdal sem 3 hodiny casu, protoze mne kazdej na koho sem zvonil, seznamoval se svym trapenim.

nejvic mne ale dojal pan co bydli ob 4 baraky vedle mne.  🙂

"péťo, dej mi to, podepíšu se moc rád, já je samozřejmě podporuju, dyť sám taky kradu!"

Upraveno uživatelem hopa26
  • Haha 14
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak to ja sem musel vystavit politickym aktivitam u mne v klubu stopku. Teda, ne ze by krome blbych kecu se nekdo poustel do vetsich akci. Ale nekteri kamosi/sousedi mne a hlavne ostatni fakt sra....stvali...

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

Vyloženě auto víkend. V sobotu jedeme vyzvednout šaty na svatbu a cestou zpátky paní za námi nekoukala na cestu a napálila to do nás zezadu. Kodiaq funkční, ale kufr a nárazník ko.

Dnes že si zajedeme Škodou 100 na zmrzlinu. Když chceme odjet, tak nic, došel benzin i když se to tvářilo, že máme skoro půlku nádrže. Naštěstí benzinka do 2km tak jsme se prošli, koupili dva 5 litrové kanystry benzínu a frčelo se domů.

• Like 5
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak tohle mě po přečtení po ránu docela "zabolelo", chování některých lidí je - škoda mluvit .... :mad:

https://www.krimi-plzen.cz/a/kun-2026-07-31-133644/

• Sad 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 26 minutami, milomac napsal:

Tak tohle mě po přečtení po ránu docela "zabolelo", chování některých lidí je - škoda mluvit .... :mad:

https://www.krimi-plzen.cz/a/kun-2026-07-31-133644/

To je opravdu smutný, bezohlednost lidí u nás je enormní.

úplně toho kripla v amaroku vidím, jak mu to udělalo dobře zrychlit a pomasírovat si tak svoje malý pochroumaný sebevědomí. Udělal bych mu to stejný s tou nohou jako on tomu koňovi a nebohý holce..!

• Díky 2
Odesláno

By mě zajímalo, jestli si uvědomuje, jaký je v očích normálních lidí blb nebo to svoje chování bere jako recesi a má to vše v prd... ?

Odesláno
před 51 minutami, Klotzman napsal:

Sice tomu moc nevěřím, ale doufám, že to karma tomu kriplovi vrátí i s úroky...

Obávám se, že reálně mu žádný právní postih nehrozí.

Já věřím na světskou spravedlnost. Někdy to trochu trvá, ale na každýho dojde.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, tikzot napsal:

To je opravdu smutný, bezohlednost lidí u nás je enormní.

úplně toho kripla v amaroku vidím, jak mu to udělalo dobře zrychlit a pomasírovat si tak svoje malý pochroumaný sebevědomí. Udělal bych mu to stejný s tou nohou jako on tomu koňovi a nebohý holce..!

Kdovi jak to bylo.

• Hlasovat proti 4
Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

Dobře, ale zřejmě se ten řidič nechoval zrovna ohleduplně (bohužel jako mnoho jiných řidičů). To už by ale měli samozřejmě posoudit jiní.

https://e-sbirka.gov.cz/sb/2000/361#par_4-pism_a

https://e-sbirka.gov.cz/sb/2000/361#par_5-odst_1-pism_d

Cele je to postavene na te vypovedi ty zensky na koni, ktera cosi nekomu ukazovala, ale jak to bylo doopravdy, jakym zpusobem to ukazovala a jak to z toho pochopil ridic (treba ze ma jet), to uz se nikdo nedozvi. Ale to samozrejme nicemu nebrani ho ve verejnem prostoru poplivat jak na novinkach, vime kde pracuje a co ma za auto, tak proc si nekopnout, at okoli vi ... a pak se treba ukaze ze vsechno bylo jinak jestli se nekde objevi kamerovy zaznam nebo nejaka dalsi (mozna dost objektivnejsi) vypoved.

Odesláno

V článku píšou: "Prostor k vyjádření jsme pochopitelně chtěli dát i řidiči SUV. Ten nám však sdělil, že se odmítá vyjadřovat a z prostoru střelnice nás vykázal."

Tak pokus o objektivitu zřejmě proběhl, ale asi máš pravdu, celý je to vymyšlený a Bůh ví,jestli toho koně nakonec opravdu utratili.

• Dát hlas 2
Odesláno
před 59 minutami, zceyee napsal:

Cele je to postavene na te vypovedi ty zensky na koni, ktera cosi nekomu ukazovala, ale jak to bylo doopravdy, jakym zpusobem to ukazovala a jak to z toho pochopil ridic (treba ze ma jet), to uz se nikdo nedozvi. Ale to samozrejme nicemu nebrani ho ve verejnem prostoru poplivat jak na novinkach, vime kde pracuje a co ma za auto, tak proc si nekopnout, at okoli vi ... a pak se treba ukaze ze vsechno bylo jinak jestli se nekde objevi kamerovy zaznam nebo nejaka dalsi (mozna dost objektivnejsi) vypoved.

A píše se někde, jestli zastavil a okoukl co se děje? Podle následků tam ty koně museli lítat jak gumídci, takže si toho těžko mohl nevšimnout. A nohu si kůň jen tak nezlomí, to už musel být řádně mimo, zvlášť jestli byl devítiletý a zvyklý vozit nejezdce. Je teda pravda, že pokud jich bylo víc, mohl to jeden spustit... A taky se k tomu ten řidič nechce vyjádřit, proč asi... 

Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, Klotzman napsal:

A píše se někde, jestli zastavil a okoukl co se děje? 

Jako po tom co se ty koně splašily? Předpokládám že ano, nelboť také píšou "Dechová zkouška u řidiče byla s negativním výsledkem,". 

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Tak doufejme, že se to objektivně vyšetří. Je pravda, že podle toho článku se dá konstruovat celkem cokoli a nikdo jsme u toho nebyli. Škoda koně a chudák holka, ta to schytala vcelku škaredě.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...