Bert Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna @KFL na Tvůj poslední příspěvek jsem ti dal dislike. Poseroutko .... 1
Frantik Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna před 33 minutami, KFL napsal: Pánové, jsem sice mrzký a přízemní hovado, ale mozek a soudnost mi přecijen trochu slouží. Těžko svízelnou situaci cca 19leté dívky v nesnázích přetavím v happyend skoro 50letýho kozla. V jejích očích jsem, kromě matematický nadřazenosti, tak maximálně milej dědula, kterej projevil dostatek empatie. Zůstanu jen u humoru a chlípného snění . Takze ji prcas, ze jo? 1 3
Pozorovatel Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna (upraveno) vůbec bych se toho nebál, jednu "svobodnou" (žili odděleně) mladou maminku jsem takto cca rok finančně podporoval a ona si toho moc vážila Dvacetiletý věkový rozdíl vůbec nikomu nevadil Teď už má pořádné zaměstnání a je oficiálně rozvedená, takže finanční pomoc už nepotřebuje. Beru to z mé strany jako dobrý skutek, ale doma by to samozřejmě nepochopili Upraveno 10. srpna uživatelem Pozorovatel 1 4 3
hopa26 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna @Frantik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 28
KFL Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Nebude, holcinu jsem dohledal, bylo ji na jare 17… Nejsu Bohus Matus . Tankovat jedu zejtra.. motorku . 4
redd Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Prej počká, až ji bude 18 a pak ke stovce přihodí kytku... 1
Zdenek1307 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 12 hodinami, KFL napsal: Nebude, holcinu jsem dohledal, bylo ji na jare 17… Nejsu Bohus Matus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Tankovat jedu zejtra.. motorku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Prý holčinu jsem dohledal Už to je na pováženou... ta lustrace 2
Flipik Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna No jo, červíček hlodá a změnit benzinku to není jen tak
Harwey Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna uz to jasne vidim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Hlavně ty vole je makačka vyjezdit každej den celou nádrž, aby mohl jet každej večer "dotankovat" 1
KFL Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Já bych to viděl spíš takhle... a tím bych to téma už uzavřel, než dostanu depresi z věku . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna nebud na nu taky zly, chudatko sa ta boji a vlastne mozes ist na pumpu nie len natankovat, ale nejaku bombonieru, vinko kupit:)
KFL Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Popř. si koupit tuňákovej sendvič a smyslně u kasy očichávat náplň mezi rozevřenýma plátkama chleba, s pohledem upřenym na ní.. je mi to jasný . 1 8 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se