Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 ... včéra si tak stojím na zastávce a čekám na přípoj, jakože vystřídám kolegu a budu pokračovat v krasojízdě noa přijde ke mě takovej smeták metr šedesát, dvě napěchovaný igelitky v ruce, nasranej výraz ?? kterej pravděpodobně vystoupil z nějakýho spoje říká... ty patříš taky k nim?ke komu?.... říkámk těm řidičům ? říkájo ? říkámjel s náma , že sem se ani nemoh udržet.....říká došlo mi co chce .... konflikt čím ses držel když máš vobě ruce plný ? ? říkámtašky jsem měl na zemi ? říká 1:0 vede si říkám v duchu proč si to neřek jemu a říkáš to mňe ?.říkámjezdíte s náma jako s dobytkem ?. říkájá si nevybírám, co nastoupí to vezu ?. říkám čurá*ku ?. říkáoukej ?. tak už di ?. říkámodchází a ještě po mňe něco flusnepřijíždí můj přípoj ?. zvesela nasedám a teším se na dalšího klienta noa jinak u nás už je dneska jéžíšek, páč na štědrej den budu mít volno až v roce 2019 .... jestli nedostanu ty astrony tak budu pěkně nasranej tak šťastný a veselý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Pobavilo :D tak šťastný a veselý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tak snad ty astrony budou, jinak výměna maminy. Hezký a veselý svátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 jezdíte s náma jako s dobytkem ?. říká já si nevybírám, co nastoupí to vezu ?. říkámPecka, máš u mě na nějakym posezení panáka za pohotovou hlášku roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 jj, u nás jeden řidič na výtku, že jede jak s dobytkem, odpovídá: "co jsem naložil, to vezu..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 noa jinak u nás už je dneska jéžíšek, páč na štědrej den budu mít volno až v roce 2019 ..update 0.1 v 10:30 mi volali z práce jestli bych jako neska nechtěl jít z volna do práce .... tak sem jim řek, že mám štědrej den ..... tak prej, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Urob si sám. Domácí kutil se nezapře.Hele jako sem nerozklíčoval co to je. To je jako alternativní mlhovka či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 To mi připoměnělo, že s tím jedním klukem z toho řebřiňáku jsem chodil do školy.Drsný dětsví, fotr je řezal jak žito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 a tak stane se, no... https://www.novinky.cz/krimi/458740-v-praze-se-srazily-tramvaje-jeden-z-ridicu-bral-pervitin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 a tak stane se, no... https://www.novinky.cz/krimi/458740-v-praze-se-srazily-tramvaje-jeden-z-ridicu-bral-pervitin.htmlJestli to byl ten z té tramvaje co do něj ten druhý narazil, tak měl fakt pech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Pohľad do susedov záhrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Ivan - Preboha a to prečo bývaš v lunaparku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Ivan: keby si neposlal foto ale napisal.co vidis tak ti poviem ze prestan s tymi drogami, uz je toho moc. Ked to ale vidim na vlastne oci, kludne si este daj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 moje jinak celkem chytrá máma mi volá od maminky, že něco provedla copak? .... říkám chtěla sem si do telefonu stáhnout písničku ... a? .... říkám sem na to klikla a řeklo mi to , že mám v telefonu čtrnáct virů a?..... říkám nabídlo mi to nějakej antivirovej program a? ...... říkám za devadesát korun no? ...... říkám tak sem tam teda poslala tu SMS to nebylo moc chytré .... říkám no a platí to jenom týden .... za týden jim mám poslat další SMS tak zůstaň už u maminky ..... říkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Ivan: keby si neposlal foto ale napisal.co vidis tak ti poviem ze prestan s tymi drogami, uz je toho moc. Ked to ale vidim na vlastne oci, kludne si este daj Fotka nevystihuje dynamicky charakter celej instalacie. Tie farby sa cyklicky a dynamicky menia, pulzuju emulujuc tak svetelne vodopady a co je cervene je o par sekund modre a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Majitel tohoto baráku taky hulí slušný matroš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Majitel tohoto baráku taky hulí slušný matroš To je Kreml? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se