Duke650 Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 No jasně, ale musí se nosit na levé ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Dugnad a daně https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=-rN4wVMg7rI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Je to takový správně sympatický kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 By me zajimalo, kde se ten expert vzdelaval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 kachny a tučńáci https://www.youtube.com/watch?time_continue=114&v=SgIL2cNdepg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Bože to je ale debil.... to už bych raději sledoval ty 14 lete šašky, tam je to aspoň úměrné věku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Vydržel jsem to jeho pitomý žvanění pět minut a měl jsem pocit, že mi někdo dělá lobotomii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Bože to je ale debil.... to už bych raději sledoval ty 14 lete šašky, tam je to aspoň úměrné věku.To je esence dneška - blbci se přestali stydět za to, že jsou blbí:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Chudák malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Blahoslavení chudí duchem. Ale má to i napětí, kdy to třeba někam naboří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Ked sme pri tych busochhttps://refresher.sk/54082-Po-chodniku-v-Bratislave-sa-rutil-autobus-bez-vodica-Video-ako-z-akcneho-filmu-zachytava-sofera-ktory-sa-svoje-vozidlo-snazi-dobehnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 By mě zajímalo, jestli ty papíry na autobus borec dostane.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 By mě zajímalo, jestli ty papíry na autobus borec dostane.... :-)Ridic v zacviku uz ridicak ma. Pouze se seznamuje s busem a linkou a druhy ridic ho potom hodnoti. Ja jsem nekde cetl ze to bylo trochu jinak a prijde mi to pravdepodobnejsi. Zastavkova brzda je elektricka a pokud potrebujes restartovat bus aby se zase ztoporil tak musis vypnout baterky tak na dve minuty. Takze pasak zabrzdil jenom zastavkovou brzdou, odpojil baterky a sel se vychcat. Noa vono to ten bus vodbrzdío pac v tom nebyla stava. Ver tomu ze to nedobehnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 V tom clanku chybaju detaily: "...v autobuse ostal vodič v zácviku. V tom čase ho informoval dispečer, že má vypnúť hlavné batérie v motorovom priestore a skúsiť, či sa porucha neodstráni," informoval Zenon Mikle z Dopravného podniku Bratislava. Vodič to urobil, avšak pred tým nezabezpečil vozidlo proti pohybu zatiahnutím ručnej brzdy." http://www.tvnoviny.sk/domace/1917946_v-bratislave-sa-rutil-ulicami-autobus-bez-vodica-uz-vieme-co-sa-stalo# Mali z pekla stastie ze to nikoho nesundalo. Ten bus presiel cez velku svetlenu krizovatku kde chodia aj elektricky, isiel po chodniku, potom krizom dalsu cestu po prechode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Chodim tade denne, vzdy je tam dost ludi, fakt velke stastie, ze sa nic horsie nestalo, nastastie to bolo skoro rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Tak mě napadá... A co elektrická ručka v osobaku kdyz klekne baterka? Upraveno 4. května 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Zůstane zatažená, odběr má jen při zabrzdění a odbrzdění. Ale nevím jestli to platí pro všechny, těch systémů je víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Tento týden v úterý sedíme s manželkou venku u Burger Kingu na Václaváku, když přijel maník s dodávkou od DHL. Koukám na něho jak si chystá nějaké papíry a vyskakuje z auta. Už byl venku, když se mu to auto rozjelo pozpátku dolů směrem na chodník. Naštěstí stihl naskočit a auto zastavit, ale byl bledý jak stěna. Ukázal jsem mu vztyčený palec a vyloudil jsem úsměv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Sem se byl dneska projet a narazil na todlencto. Asi si tim nekdo hodne pomohl, kdyz mu to stalo za tu namahu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Nebo je ten pozemek jeho k těm sloupkum a ta asfaltová vozovka tam nemá co dělat. Nemusí bejt vždycky všechno tak černobílý, jak se může zdát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se