Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

By mě zajímalo, jestli ty papíry na autobus borec dostane.... :-)

Ridic v zacviku uz ridicak ma. Pouze se seznamuje s busem a linkou a druhy ridic ho potom hodnoti.

Ja jsem nekde cetl ze to bylo trochu jinak a prijde mi to pravdepodobnejsi.

Zastavkova brzda je elektricka a pokud potrebujes restartovat bus aby se zase ztoporil tak musis vypnout baterky tak na dve minuty.

Takze pasak zabrzdil jenom zastavkovou brzdou, odpojil baterky a sel se vychcat. Noa vono to ten bus vodbrzdío pac v tom nebyla stava.

Ver tomu ze to nedobehnes :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom clanku chybaju detaily:

"...v autobuse ostal vodič v zácviku. V tom čase ho informoval dispečer, že má vypnúť hlavné batérie v motorovom priestore a skúsiť, či sa porucha neodstráni," informoval Zenon Mikle z Dopravného podniku Bratislava. Vodič to urobil, avšak pred tým nezabezpečil vozidlo proti pohybu zatiahnutím ručnej brzdy."

http://www.tvnoviny.sk/domace/1917946_v-bratislave-sa-rutil-ulicami-autobus-bez-vodica-uz-vieme-co-sa-stalo#

Mali z pekla stastie ze to nikoho nesundalo. Ten bus presiel cez velku svetlenu krizovatku kde chodia aj elektricky, isiel po chodniku, potom krizom dalsu cestu po prechode...

Odkaz ke komentáři

Tento týden v úterý sedíme s manželkou venku u Burger Kingu na Václaváku, když přijel maník s dodávkou od DHL. Koukám na něho jak si chystá nějaké papíry a vyskakuje z auta. Už byl venku, když se mu to auto rozjelo pozpátku dolů směrem na chodník. Naštěstí stihl naskočit a auto zastavit, ale byl bledý jak stěna. Ukázal jsem mu vztyčený palec a vyloudil jsem úsměv.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...