Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

A parkrat jsem tam predjizdel i za bourky, no stejne by tam ty svodidla mohly byt, jako kdybych to neodhadl, ne? :D

YPO, kolik vazi nalozenej autobus?

záleží na tom jak jsou tlustý lidi ....... krátkej 17t ...... dlouhej 25,5t

*a jak to souvisí s gumama ? 

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To musi byt tazky zivot. Palis si to tak na dodavke krajinou 100-200, po krajniciach desiatky kamionov s rozsekanymi gumami, na sedadle spolujazdca sekera (keby s Tebou nahodou niekto nesuhlasil), blizi sa nebezpecny usek, zrazu prichadza burka, co burka, priam hurikan, pada ladovec, rychlost vetra 180kmh, hmla, nulova viditelnost, v pravom pruhu sami sraci co idu 70, tak ten nebezpecny usek preletis v protismere 140... sekera lieta kabinou... za zakrutou ta cakaju policajti s otazkou ci si ochotny priznat vinu (predbiehal si na zakaze predbiehania, prekrocil rychlost o 70kmh, sekerou za jazdy cez okno roztinal pneunatiky na kamionoch), sanozrejme nic nepriznas, mas predsa svoje prava... tvl, uz viem ako by mal vyzerat zaciatok dalsieho dielu Sin City.

Odkaz ke komentáři

Ježíš marjá to je zase téma. Na kamionu je 12 pneumatik a když jedna praskne, tak to ani nemusí být poznat a řekl bych že kamion nevyleti do oblak a nevybuchne po dopadu. To se děje jen v Cobra11. Pracoval jsem na benzince a u stojanu praskla pneumatika na Tatrovce, rána jak z děla až odpadli plechy ze stojanů.

Upraveno uživatelem gorlo
Odkaz ke komentáři

Ypo, nakladaku co jsem potkal s prasklymi pneu jsem viděl desítky jen za poslední rok. U OA je to spíše defekt nebo celé upadlé kolo (těch jsem viděl za poslední rok do desítky). Já k tomu kácení stromů nemám celkem žádnej názor, mě nevadí a pokud má někdo důvod je pokácet, nemam s tim taky problém. Ovsem pokud se bavime o nejakem bezvyznamnem miste spojujici dve bezvyznamne vesnice, pokud sou na hlavnim tahu, radsi bych je tam taky nevidel, nebo tam osadil aspoň svodidla (v DE jsem potkal svodidla i JEN kolem stromů, jakoze osvodidlovanej strom za zatackama, proc ne) .

https://www.krimi-plzen.cz/a/kamion-se-drevem-proletel-svodidly-a-smetl-osobni-vuz/

Já vim o jednom potenciálně nebezpečnym místu, kde se i já cejtim při 90kmph celkem nebezpečně (a to je to jedna z hlavních a frekventovaných silnic), pokácet stromy je škoda, o tom žádná, ale svodidla by se tam postavit mohly, ten úsek zas tak dlouhej není. Stačí lehkej defekt nebo cokoliv a skóre 1:0 ve prospěch stromu je daný. Jednou jsem tam předjížděl nějakýho sráče co jel 70 a najednou mi začal bránit předjíždění (což mi došlo až když jsem jel 140 a on furt vedle mě), jenže to sou chyby ostatních, který se nedaj předpokládat a samozřejmě by to tady většina označila za "chyba řidiče, strom za to nemohl, nepřizpůsobil, bla bla ..)

Tady je to místo YPO.

https://www.google.com/maps/@49.9115857,12.7040508,3a,59.5y,117.19h,91.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUtBhdDAF_ChAxlNimOJTJg!2e0!7i13312!8i6656

Tvl misto kde se v 90 citis nebezpecne, takze borca jedouciho optimalnich 70 oznacis za srace a musis ho predjet. A zrovinka v tom nebezpecnem miste, pac jinde by to bylo asi pozde. Ze je neco spatne si vsimnes az ve 140. A celou tuhle situaci popises jako nepredvidatelnou chybu nekoho jineho.

Tak to jsi normalni kokot!

Odkaz ke komentáři

Já mám stromy hodně rád, ale u některých silnic jsou extrémně nebezpečné. Já to beru např. na příjezdu do našeho města, kde je opravdu krásná táhlá silnice, kde není problém letět stopade. Ne půl metru jak jsem psal ale některé i dvacet cm od silnice, velké vzrostlé stromy. Každý rok mrtvej včetně kamaráda dcery které vyběhla srnka, a ta to dala pěkně hlavou. Rychlost ji spočítali na osmdesát mimochodem. Už toho bylo tolik že ty ekologicky dementi uznali že je to extrém a začalo se pomalu kácet. Mě vždycky když v hospodě někdo bulí u stolu, že se zase pokecel další krásný strom na příjezdu, tak se zeptám, a kolik že si jich ty vysázel? :-) Neříkám vykácet všechny stromy světa u silnice, ale v nebezpečných úsecích určitě ano a těch vidím u nás celkem všude dost....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

afri když porazíš strom tak po něm zbyde pařez (nikdo je vyndavat nebude) a ten pařez když budeš mít štěstí přeletíš a když nebudeš mít štěstí tak to do něj narveš a bude to stejná pecka jako když to narveš do stromu

tady je taková tabulka kolik lidí zemřelo v daném roce z důvodu střetu se stromem ....... jak vidíš sám, tak je to kolem sto lidí ročně (druhá položka) ....... kvůli tomu snad není potřeba dělat paniku

Odkaz ke komentáři

Afričan: Extrémně nebezpečný strom u silnice? Nic takového neexistuje (kromě masožravé Adély).

Extrémně nebezpeční jsou vždy jen lidé.

Překvapují mě tvoje protichůdné názory. Na jedné straně bojuješ za ochranu přírody, a vzápětí je pro tebe ta samá příroda extrémně nebezpečná (aniž by ti cokoli udělala).

Odkaz ke komentáři

afri když porazíš strom tak po něm zbyde pařez (nikdo je vyndavat nebude) a ten pařez když budeš mít štěstí přeletíš a když nebudeš mít štěstí tak to do něj narveš a bude to stejná pecka jako když to narveš do stromu

tady je taková tabulka kolik lidí zemřelo v daném roce z důvodu střetu se stromem ....... jak vidíš sám, tak je to kolem sto lidí ročně (druhá položka) ....... kvůli tomu snad není potřeba dělat paniku

YPOusi, jak kdybys to neznal, i kdyby to zachranilo jeden lidskej zivot . . 

Odkaz ke komentáři

YPO, u nás pařezy frézují, nezbyde vůbec nic. A zase Karlos, ten chlap je hned všude kde se to jen trochu pře :-) Ochrana přírody samozřejmě, ale rozumně a nejdůležitější ne jenom hubou. Vy se bijete za pár stromů u silnic a lesy máme v nejhorším stavu z celé Evropy, cha, to jsou krásný paradoxy. Co by jste řekli za jeden pokácený strom ohrožující motoristy u silnice vysadit tři v lese? Ani nevíte že něco takového se už děje co? :-) Hlavně klid kluci, každý dnes povinně obejmout jeden strom a hluboce se nadechnout, jasný....:-)

Odkaz ke komentáři

Vy se bijete za pár stromů u silnic a lesy máme v nejhorším stavu z celé Evropy, cha, to jsou krásný paradoxy. 

debata vznikla na dotaz "stromy u silnice" nebyl to dotaz "strom v lese"

na tabák, alkohol, potraviny zemřou desítky tisíc lidí ročně ..... na stromy u cesty 100 lidí ročně ...... vnímáš ten rozdíl ? ....... když si teda odbočil od tématu ? ...... zavřeme šopy s tabákem, zavřeme obchody s alkoholem a přestaneme prodávat uzeniny a další chuťově "významné" potraviny ? ..... asi ne, že jo ?

Odkaz ke komentáři

Afri: Máš to pořád otočené. Stromy motoristy vůbec nijak neohrožují, to naopak motoristé ohrožují stromy.

Tvoje úvahy působí dojmem, že máš přírodu rád a chceš ji chránit, ale v bezpečné vzdálenosti. Jakmile se něco ocitne ve tvém výběhu, dostaneš panický strach, začneš se cítit ohrožený a voláš po nějakém řešení. Přitom ti nikdo nic nedělá.

Ochrana přírody ano, ale vocaď, pocaď :)

Odkaz ke komentáři

Spousta silnic u nás vede lesem. Ještě jsem neslyšel, že by někoho i jen napadlo, natož aby požadoval, vykácení lesa kolem silnice. Tam to nikomu nevadí, vykácení by se tam považovalo za absurdní. Ale u ostatních silnic naopak. Proč? Čím to je, to úplně jiné vnímání?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...