Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 To uz je temer nostalgie ;-). Nejak mne to posledni roky zmaha vic a vic. Asi je cas "povesit tanky na hrebicek". To je vlastne taky "ze zivota". Pateky? Neee, tohle je na G-Shocky nebo Trasery :-). A parkuje se s nim dobre, mnohem hure se parkuje s Tatrou s podvalnikem, na kterem si to privezu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Jak bubak?Pripomnelo mi to detskou hadanku, kterou zajiste vsichni znate ;-) Leze leze po železe, nedá pokoj až tam vleze.... Co to je? ... Ožralej tankista leze do tanku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Takhle vypada ozralej tankista... pred 20-ti lety .(prefoceno z papirove fotky-sem ten uplne vpravo) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 To už bylo Tesco? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 moc pěkná fotka, co to je za barák? Doupov ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 To už bylo Tesco? :DTesco bylo davno predtim, nez tenhle ozraly tankista :-D. (Podle wiki 1996). Tohle je fotka (nemam to jednoznacne datovane) z roku 1999.... moc pěkná fotka, co to je za barák? Doupov ne?No, vzhledem k tomu, ze si nepamatuju, co bylo minuly tyden, tak to asi uz taky presne neidentifikuju. V podstate podle "slozeni" pritomnych bych to zaradil budto do Kralik pred budovanim muzea a nebo Jince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Takhle vypada ozralej tankista... pred 20-ti lety .(prefoceno z papirove fotky-sem ten uplne vpravo)Já si tedy z vojny ukrad kanady a tankánský montérky, ale jak jsi čórnul tank, to mi hlava nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Takhle vypada ozralej tankista... pred 20-ti lety .(prefoceno z papirove fotky-sem ten uplne vpravo)Kde jsou hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Já si tedy z vojny ukrad kanady a tankánský montérky, ale jak jsi čórnul tank, to mi hlava nebere...Normalne. Stejne jako v tom "pribehu" od nas z Vitkovic. Dezo a Gejza tlaci kolo a pres neho maji prehozeny pytel. Zastavi je mestaci a ptaji se, co maji v tom pytli. "Co by? Piliny!" odveti Gejza. "Tak mi je ukazte!" prikazuje mestak. Gejza vysype z pytle piliny, mestaci se otoci a jdou si po svem. Gejza rika: "Vidis, Dezo? Takhle se kradou kola!" ...a hlavne jet v bojove poloze a zapnout zadymovani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Kde jsou hodinky?No, nejsou videt... Ale byly. Jeste je mam porad ;-). DB-34 (foto z netu, ted se mi to nechce fotit, ale kdyz na tom budes trvat.... ;-) ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Zrovna vcera jsem uklizel skrin a tyhle tam nasel, teda myslim ze jsou to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 (upraveno) Vcera vecer jsem na Dlouhe na zastavce tramvaje nasel na zemi mobil. iPhone SE. Napred jsem si myslel, ze nekdo vyhodil nejakou hracku, ale po zmacknuti tlacitka to byl opravdu fungujici telefon. Baterka skoro vybita, na home screen nejake notifikace. Nejaka slecna lakala majitele/ku telefonu do jakehosi podniku. Nemel jsem moc cas se rozhlizet, skocil jsem do tramvaje a blahove cekal, ze se treba majitel/ka ozve. Najednou zacaly chodit dalsi notifikace o pouzivani Apple ID na jinem zarizeni. Z nich jsem zjistil jmeno ted uz majitele. No fajn. Po chvilce se telefon zamknul uplne a na obrazovce se objevila hlaska o tom, ze telefon je ztracen a ze mam zavolat na konkretni cislo. Vytahnu svuj mobil, dam ho k levemu uchu a volam. A najednou mi v prave ruce zacne zvonit nalezeny telefon. Jako, majitel fakt koumak, necha na sebe cislo, ale to zvoni na tom ztracenem telefonu. To clovek nepochopi Spechal jsem uz pryc z Prahy, tak jsem premyslel co dal. Snad skocit k operatorovi a at si majitele najdou. Nakonec jsem sel kolem policejni stanice, tak se tam rovnou stavil, ze jdu odevzdat ztraceny telefon. Jak tam stabni general datluje zpravu, tak najednou telefon a udajne volal majitel mobilu, ze si ho nasel dle polohy, a ze to vypada, ze mobil je zrovna na policejni stanici. Tak mu ten vojin/kapitn/general rekl, ze nalezce ho zrovna tady odevzdal a at si ho prijde vyzvednout. Takze konec dobry, vsechno dobre. Pouceni: kdyz ztratite telefon, tak na nej napred zkuste zavolat, probuh... Upraveno 21. prosince 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Krásná story, moje měsíc stará služební sedmička je už měsíc v offline modu. Buď je někde v kanále nebo se stala dárkyní orgánů. Ani Lost mode s číslem na ženu nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 ........Nakonec jsem sel kolem policejni stanice, tak se tam rovnou stavil, ze jdu odevzdat ztraceny telefon. Jak tam stabni general datluje zpravu, tak najednou telefon a udajne volal majitel mobilu, ze si ho nasel dle polohy, a ze to vypada, ze mobil je zrovna na policejni stanici. Tak mu ten vojin/kapitn/general rekl, ze nalezce ho zrovna tady odevzdal a at si ho prijde vyzvednout. Takze konec dobry, vsechno dobre. Pouceni: kdyz ztratite telefon, tak na nej napred zkuste zavolat, probuh...Já před rokem nebo dvěma našel na rybách taky iPhone. Byl zamčený, dovnitř jsem se nedostal, kontakt uveden nebyl. Tak jsem ho vzal a doufal, přesně jak píšeš, že na něj někdo za chvíli zavolá. Nezavolal. Když jsem přijel do města, tak jsem šel na měšťáky (nebo státní?) a přes mikrofon jsem jim u vstupu na stanici řekl, že jsem našel mobil a že ho jdu odevzdat. Řekli mi, že ho mám odnést na městský úřad, ani mě nepustili dovnitř. Jenže bylo pátek odpoledne. Chodili na něj nějaké zprávy, ale nemohl jsem odpovědět. Až pak tam přišla zpráva od nějakého strašně netypického jména. Tak jsem to jméno vygooglil, zjistil jsem, že paní dělá ve školce v Černošicích (nebo vedlejší obec) a ta měla na webu na ní uvedeno číslo. Tak jsem jí zavolal, nejdřív si myslela, že jsem nějaký podvodník, ale nakonec uvěřila. Po domluvě jsem telefon vezl holce, která ho ztratila. Byl jsem rád, že jsem to udělal, ale měl jsme s tím teda práce jako prase a příště nevím, jestli bych tam mobil nenechal radši ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 No to te chapu. Ja uz jsem taky premyslel co a jak dal, nastesti me policajti dovnitr pustili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Chodily na něj nějaké zprávyTo mě snad neomlouvá ani požitý rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 jestli bych tam mobil nenechal radši ležet Tak záleží, jakou odměnu jsi dostal od holky a jak vypadala, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Já takhle našel iPhone před pár lety zapomenutý na lavičce mezi budovami ve "skleněném pekle" na Chodově, zapomněl si ho tam po cigárku nějaký korporátní úderník. Chlapík byl naštěstí dost chytrý a ta lost zpráva odkazovala na jeho firemní telefon - brnknul jsem mu, řekl, že jsem našel jeho mobil, domluvili jsme si předání druhý den, sešli se, dal jsem mu mobil, on poděkoval, potřásl mi rukou a šli jsme si každý po svém, žádný vzrůšo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Tak záleží, jakou odměnu jsi dostal od holky a jak vypadala, no.Kromě toho, že byla hezká, tak pracovala s postiženejma dětma. Takže bysme si i rozuměli, jak jsem trochu debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se