milomac Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Nástup do práce v novém roce mě trochu rozhodil.... Šel jsem na oběd v Plzni do Slunečnice (jídelna s obslužným úsekem a na konci je kasa), kam chodím docela rád už několik let, vybral jídlo a vidouc, že i polévka vypadala dobře, dal jsem si i tu. Protože jsem si nevzal lžíci, odebral jsem se na začátek pultu ke kaslíkům s jídelním náčiním. Odtud moje oko zahlédlo v rohu výborné volné místo (okolo oběda je vždy prakticky narváno) a tak jdu rovnou tam. Pustím se v klidu a spokojeně do jídla, pohoda, světlý bod dne si vychutnám a najednou od pultu: " A platit bude kdo ?" Sevřelo se mi hrdlo, sousto zůstalo viset, ku.va ten pocit znáte, ty vole, tys zapomněl zaplatit, ty ses přišel zadarmo nažrat.... Tak zas tolik jsem si nepochutnal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 To by si nekdo mohl myslet, ze "pambickari" jsou vlastne takovi nekonfliktni, mirumilovni a vubec "pohodovi". Dneska v marketu, oděn v jedno ze svych oblibenych tricek od Debustrolu se symbolem preskrtnuteho jezise a napisy: Zadny buh, zadna vira, zadna nenavist (zimni bundu mam vetsinou prehozenou pres vozik, bo bych v ni zdechl), do mne zacali žgarat (neco jako prudit mne) nejaci dva cernoprdelnici. Kdo se mnou mel tu cest, vi, ze jsem sice nekonfliktni, ale navenek nevypadam uplne jako andilek. Trochu takovy typ "bubak". Sem se jim vcelku divil, ze do toho sli, asi byli po svatkach v nejakem "bohublíže" rozpolozeni. Chvili sem je ignoroval. Az do poznamky, ze by se meli do obchodu poustet jen slusni lidi. To uz jsem jim narusil diskretni zonu a durazne jsem jim vysvetlil, ze se rozhodne vratim driv z kriminalu nez oni dva z nemocnice, pokud toho okamzite nenechaji. Zrejme jsem trefil presne ten spravny prepinac, nebot se okamzite zmenili na ty hodne a mile jedince, o kterych se peji chvalozpevy v krestanskem magazinu.Ani jsem si nestihl vsimnout, jake meli hodinky, jak rychle s omluvama a uklonama byli fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Já tuhle přijel k benzínce s kanystrem, že si natankuju na chalupu benzín do motorovky a takových těch krámů...vesele jsem natankoval, kanystr dal do kufru, sedl do auta a odjel. Když jsem přijel na chalupu...cca 10km od benzínky...a šel pro kanystr do kufru, najednou se mi v hlavě promítlo, jak jsem ho dával do kufru a pak sedal do auta...polil mě pot...sakra, já nedošel zaplatit, to je v pr........tak jsem sedl do auta a jedu zpátky si představujíc, jak jsou už na místě palicajti a něco sepisujou atd....přijel jsem na benzínu, šel rychle dovnitř..."Dobrý den, já asi před půlhodinou asi zapomněl zaplatit asi tři stovky za benzín..." ...a paní u pokladny..."joooo, my jsme vás viděly tady s kolegyní...od vidění vás známe, tak jsme si říkaly, asi jste zapomněl...ono se to lidem stává poměrně často, to si nemyslete...".....takže to bylo úplně v pohodě, zaplatil jsem a omluvil se a odjel zase na chalupu. Ale ten pocit, že jsem za zloděje, co odjel od benzínky bez zaplacení...to bych nikomu slušnýmu nepřál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Jedeme si takhle na bezky. Plan jsme meli krasny, ale nezapocitali jsme promenne. Cekame u chalupy na autobus a ten nejede a nejede. Po temer pulhodine jsme uz zacali propadat zoufalstvi. No nakonec dorazil, pres 30 minut zpozdeni (neni se co divit v tomhle pocasi). Rikame si fajn, ted uz se nemuze nic stat. Takze nas bus vylozil na konci Destnyho, protoze v kopci na Masarycku uvizly dva dalsi. Plan sklouznout z Masarycky dolu se razem zmenil na vystoupat na Serlissky mlyn a dal pekne po svych. Ale tak trocha pohybu neuskodi. Nasadil jsem bezky a zjistil, ze supiny nejak olysaly a chuze do kopce je zcela nemozna. Mam skialpovy batoh, takze sup bezky na zada a pokracuju pesky. Krom tech supin, bezky jaksi ztratily i hrany, takze jizda z kopce byla taky velmi silny zazitek. Ale nakonec to dobre dopadlo, takze padlo rozhodnuti, druhy den znovu a lepe. Vecer jsem si v pujcovne vymenil nahace za supinace, takze jsem byl pripraven i ja.Rano se oblikneme a schazime pred chatou. Dobehne kamarad, chlapci sorry, ale ja ted nemuzu, musim neco udelat do prace. Nevadi, bus jede i po obede. Takhle kolem jedenacte jdu ven kourit a koukam, v prikope je zapichnutej autobus. A samo ze to je ten nas, jak se vracel z ranni rundy. Svolavam poradu krizoveho stabu! Za chvili se zacali sjizdet hasici a policie a nebohy autobus nakonec z prikopy vytahli. Pod zaminkou nabidky tepleho caje jsem sel od autobusaka zjistit, jestli je ok a druhe kolo pojede. Jel. A my s nim, tentokrat az na Serlich. K jedinemu drobnemu zavahani doslo az na samotnem konci trasy, kdy jsme sjizdeli takovou louku bez stopy. Den pred tim to docela slo, hluboky snih krasne brzdil. Jenze ona nam ta louka pres noc krapet primrzla. Po te ledove kruste to jelo moc pekne, ale absolutne to neslo ridit, natoz zastavit! No, nekolik padu a kotrmelcu a byli jsme dole.Dnes jedem autem na sjezdky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Já taky miluju sport. Hlavně teda střelbu a šachy. Taky bych byl dobrej kouč v posilovnách asi. Ale musel bych u toho sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Máma asi moc driftuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jedná se o stejné kolo jako před týdnem. Asi to bylo varování. Zítra by měly dojít nové pláště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 To nesmíš hustit jako autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Máma asi moc driftuje. IMG_20190107_125419-01.png Jedná se o stejné kolo jako před týdnem. Asi to bylo varování. Zítra by měly dojít nové pláště.Jsi to naposledy pořádně nafoukl :-) My když jsme měli malý prcky tak to bylo také překvapení pro mě že něco takového za sezónu jde, a pak mi to došlo když jsem za gumu dával pětset.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 To nesmíš hustit jako autobus. Normálně šest barů jako do galusek na favoritu Né, nafoukl jsem to doprostřed doporučeného rozmezí, ale před tím to bývalo spíš měkčí a ty pláště byly už fakt hodně sjetý. Však jsme to taky kupovali jako ojetinu. ... a pak mi to došlo když jsem za gumu dával pětset.... Čoveče, sehnal jsem za stovku. Dokonce s medvídkem, no nekup to, když je to tak levný. Sem vzal rovnou dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 My měli nějakého X-Landera a to mělo takový debilní inhouse rozměr, že jsi musel koupit originál. Kluci polský mají za ušima :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 My mame romer britax a tak stoji pneu 750, protoze se musi koupit cely kolecko, pneu nikdo nedela. V servisu jsem byl hubatej a rikam "mate stesti, ze treti decko neplanujem, ze uz me tu neuvidite.." A ono se zadarilo a z kolecek uz pomalu lezou provazy,tentokrat pro ne asi pujde panimama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 To mam ako na kazdu sezonu kupovat new gumy aj na kocar hej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 U nas to vychazi jedna sada na jedno dite. Kdyby se ty kola foukaly, tak by to asi vydrzelo dele. No ale vsude byt nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Už toho nechte, nebo nás YPO nabonzuje svýmu ochránci Bertovi a ten nás vykáže na eMimino.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 U nas to vychazi jedna sada na jedno dite. Kdyby se ty kola foukaly, tak by to asi vydrzelo dele. No ale vsude byt nemuzu Tak to mam min. 2 sezony pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Jsem si myslel že jsem v "kdo čím jezdí" a kupujete nový pneu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Přijedu na parkoviště a když zastavuju koukám po nějaké kočce jak se nahýbá do auta a spíš než koukal jsem civěl, a tak jsem zastavil a holka se zvedla a otočila a byla prototyp bohyně a kouká přímo na mě, směje se a něco říká. Civím dál a vylezu z auta a civim a ona ".. blablabla.. Těžká krabice... Blablabla...." a já držím najednou krabici těžkou jako kráva a když to zkratim byl z toho oběd a úplně úžasná hodina a půl a když odešla a chci platit tak peněženka nikde. Hledám a klíče od auta taky nikde. Číšníce to nějak pochopila a já letím k autu a doufám že tam ještě je.Bylo. Nastartovaný s peněženkou na sedadle. Celou hodinu a půl. Střecha Arkád. Starej kokot no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Mozek penisem nenahradis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Přijedu na parkoviště a když zastavuju koukám po nějaké kočce jak se nahýbá do auta a spíš než koukal jsem civěl, a tak jsem zastavil a holka se zvedla a otočila a byla prototyp bohyně a kouká přímo na mě, směje se a něco říká. Civím dál a vylezu z auta a civim a ona ".. blablabla.. Těžká krabice... Blablabla...." a já držím najednou krabici těžkou jako kráva a když to zkratim byl z toho oběd a úplně úžasná hodina a půl a když odešla a chci platit tak peněženka nikde. Hledám a klíče od auta taky nikde. Číšníce to nějak pochopila a já letím k autu a doufám že tam ještě je.Bylo. Nastartovaný s peněženkou na sedadle. Celou hodinu a půl. Střecha Arkád. Starej kokot no To je jak z romantickeho filmu ale tesim sa stebou keby si prisiel o auto aj s penazenkou to by bolo na ine vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo na parkovišti u Tesca a mohlo by se to stát i vám. Vylíčím vám, jak podvodnice pracují:Dvě hezké, asi 18leté dívky přijdou k vašemu autu, když dáváte nákup do kufru. Začnou vám umývat sklo a jejich ňadra doslova vypadávají z blůzky. Kdo by se nepodíval, že? Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezli na parkoviště k dalšímu Tescu. Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo a v průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Po chvíli jedna přeleze na přední sedadlo a udělá vám potěšení ..... zatímco ta druhá vám ukradne peněženku!Moje peněženka mi takto byla ukradena minulé úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, v sobotu a včera také!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se