straspol Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Mohlo by se založit nové vlákno, nazvané RING nebo ŽUMPA , třeba..., a tam by modové mohli přesouvat podobné diskuse a nechat je svému osudu...všichni by měli jistotu jaký je tam obsah a nevzbuzovalo by to třeba takové emoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Běžte rači na D8, to je lepší tragikomedie. Do Ústí jedu začátkem ledna, tak jsem zvědavý, jestli do té doby vydrží otevřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ypo z exilu posila basnicku: "buzerantskou partu, vede honza mantu". Asi je nastvanej, ze dostal banana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Do Ústí jedu začátkem ledna, tak jsem zvědavý, jestli do té doby vydrží otevřená. Tak snad nespadneš z mostu, nebo neskončíš pod hlínou. Držím palce! Ypo z exilu posila basnicku: "buzerantskou partu, vede honza mantu". Asi je nastvanej, ze dostal banana :-) A to se na banány dřív stály fronty, tady dostaneš zásobu na několik dnů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ypo z exilu posila basnicku: "buzerantskou partu, vede honza mantu". Asi je nastvanej, ze dostal banana :-)YPO má banána? Tak já chci taky jednoho ať je to fér.... ;-) Aspoň budu mít čas nakoupit dárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ano, driv se na banany staly fronty, a ted je cpou i tem co o ne nestojej. Co kdyby se tady nekde v "Ostatni diskuze a zabava" zalozila jeste podsekce "Bez cenzury" a tam se mohlo rikat i to co se nerika? Kdo je utlocitny tak by tam nelezl protoze by mu bylo jasne ze se tam mluvi sproste a nadava se padni komu padni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Hele na to už jsou mraky diskusí na jinejch webech, co jsem si tak někdy všimnul, namátkou novinky.cz, blesk.cz... tam se muže každej vyřádit do aleluja ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nevim, ja tam nechodim. Takze tam ani nikoho neznam. A vubec o to nestojim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ale to snad málokdo odtud. Já se tam občas paradoxně dostal z odkazu odtud, dost často přečetl jenom titulek (jednou mi to i sibiř vytknul, že jsem četl asi jen titulek :-) a něco okomentoval) a někdy kliknul ze zvědavosti na diskuzi, to je nářez, bohužel většinou dost smutnej.Já opravdu chodím rád sem (obecně na chronomag), protože tady to má i přes občasné špičkování úroveň a nějakou vzájemnou úctu, takže bych řekl že vlákno odpadní stoka nepotřebujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Rekl jsi to hezky, ale nejsem si jisty ze tu odpadni stoku nepotrebuje spousta jinych. Spickovani je jedna vec, uleveni si od srdce ve vlaknu Co me prave nastvalo podobna, ale to co se tady na foru obcas spusti nikam jinam nez do stoky asi nepatri - pokud si tedy chceme drzet status "gentlemanske forum". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Já bych řekl, že gentlemanské forum už to dávno není, prostě takový hodinkový facebook a taky to tak pak vypadá, stejně jako tam, je i tady nějaký balast a někteří by si měli dát facku a probrat se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Take vlakno tu nema co hladat, a niesom si celkom isty ako by ste si to prestavovali. Proste niekto o niekom v tom vlakne napise ze je blb a to bude ok??? Neblaznite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Doufám, že YPO nemá ten banán na dlouho, já se u jeho příspěvků vždycky náramně bavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Take vlakno tu nema co hladat, a niesom si celkom isty ako by ste si to prestavovali.Hele, mě to přijde, respektive přišlo docela vtipný, ze začátku určitě. Jsou tady jiná vlákna, do kterých vůbec nelezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Hele, mě to přijde, respektive přišlo docela vtipný, ze začátku určitě. Jsou tady jiná vlákna, do kterých vůbec nelezu.Jasne, to bolo podla mna ale len take provokovanie zo strany par exotov . Aj ja som sa pobavil. No obavam sa ze vlakno "bez cenzury" by mohlo dopadnut aj omnoho horsie, ako som napisal vyssie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Nedopadlo by nijak. Kdysi velice dávno jsme to zkusili na jednom mobilním chatu. Byla tam místnost bez cenzury. První týden to pár lidí bavilo. Chodili tam každý den a odreagovali se. Pak jich tam chodilo čím dál míň. Pak už jen pár rebelů a nakonec vlákno upadlo v zapomnění. Ono je hezké být rebelem mezi partou normálních lidí. Ale být rebelem v partě rebelů je jen obyčejná nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tak ja osobne nevnimam lidi, kteri se projevuji sproste, vulgarne apod jako rebely, nybrz jako primitivy...Asi jsem z prilis "stare" skoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mám to taky tak, ale přicházejí občas chvíle, kdy cítím, že jisté obohacení mateřštiny a využití jazykové košatosti silného výraziva mi velmi ulevuje...není to často, ale stává se to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Zase, kdyby tu mluvili (a vypadali) všichni jako Špaček a Hercule Poirot dohromady, tak by to byla taky nuda ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Tak to si stačí jenom představit a je to do vlákna humor. Si myslim, že když občas zanadává někdo na něco (situace, věc, nějaká skutečnost, která nastala; typicky ve vláknu Co mě právě naštvalo), tak se snad nic neděje. Horší je, když se lidi pustěj sprostě do sebe, to je blbý. Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se