Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Do Ústí jedu začátkem ledna, tak jsem zvědavý, jestli do té doby vydrží otevřená. :D

Tak snad nespadneš z mostu, nebo neskončíš pod hlínou. Držím palce!

Ypo z exilu posila basnicku: "buzerantskou partu, vede honza mantu". Asi je nastvanej, ze dostal banana :-)

A to se na banány dřív stály fronty, tady dostaneš zásobu na několik dnů :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, driv se na banany staly fronty, a ted je cpou i tem co o ne nestojej.

Co kdyby se tady nekde v "Ostatni diskuze a zabava" zalozila jeste podsekce "Bez cenzury" a tam se mohlo rikat i to co se nerika? Kdo je utlocitny tak by tam nelezl protoze by mu bylo jasne ze se tam mluvi sproste a nadava se padni komu padni :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ale to snad málokdo odtud. Já se tam občas paradoxně dostal z odkazu odtud, dost často přečetl jenom titulek (jednou mi to i sibiř vytknul, že jsem četl asi jen titulek :-) a něco okomentoval) a někdy kliknul ze zvědavosti na diskuzi, to je nářez, bohužel většinou dost smutnej.

Já opravdu chodím rád sem (obecně na chronomag), protože tady to má i přes občasné špičkování úroveň a nějakou vzájemnou úctu, takže bych řekl že vlákno odpadní stoka nepotřebujeme.

Odkaz ke komentáři

Hele, mě to přijde, respektive přišlo docela vtipný, ze začátku určitě. Jsou tady jiná vlákna, do kterých vůbec nelezu.

Jasne, to bolo podla mna ale len take provokovanie zo strany par exotov :). Aj ja som sa pobavil. No obavam sa ze vlakno "bez cenzury" by mohlo dopadnut aj omnoho horsie, ako som napisal vyssie.

Odkaz ke komentáři

Nedopadlo by nijak. Kdysi velice dávno jsme to zkusili na jednom mobilním chatu. Byla tam místnost bez cenzury. První týden to pár lidí bavilo. Chodili tam každý den a odreagovali se. Pak jich tam chodilo čím dál míň. Pak už jen pár rebelů a nakonec vlákno upadlo v zapomnění.

Ono je hezké být rebelem mezi partou normálních lidí. Ale být rebelem v partě rebelů je jen obyčejná nuda...

Odkaz ke komentáři

Tak to si stačí jenom představit a je to do vlákna humor. Si myslim, že když občas zanadává někdo na něco (situace, věc, nějaká skutečnost, která nastala; typicky ve vláknu Co mě právě naštvalo), tak se snad nic neděje. Horší je, když se lidi pustěj sprostě do sebe, to je blbý.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...