Micey Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Remen nejakej totalni noname, spona jeste vic a mam takovy podezreni, ze ten jazycek k ty spone taky tak uplne nepatri:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Takhle jsem nechal Timexy v kaňonu Verdon; nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Tak jsme byli nakupovat. Jakási madam mne odstrčila od regálu a začala si sama vybírat zboží. I zeptal jsem se proč že mne odstrčila? Odpověď mne šokovala. Promiňte, já vás neviděla, vy jste takový malý, mě zvoní telefon. Jen jsem se zmohl na odpověď, že žádný telefon není slyšet. Manželka se mohla udusit smíchy. Mám 185 cm a 120 kg živé váhy. To nevymyslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 No že Ty máš... a jaký parametry měla ta madam, že ses jí zdál takový malý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Asymetrický gotický typ,asi metr vysoká a metr široká:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 3 hodinami, polifka napsal: Tak jsme byli nakupovat. Jakási madam mne odstrčila od regálu a začala si sama vybírat zboží. I zeptal jsem se proč že mne odstrčila? Odpověď mne šokovala. Promiňte, já vás neviděla, vy jste takový malý, mě zvoní telefon. Jen jsem se zmohl na odpověď, že žádný telefon není slyšet. Manželka se mohla udusit smíchy. Mám 185 cm a 120 kg živé váhy. To nevymyslíš to musela bejt moje mamka. Asi se ji po 2 sekundách čekání zdálo, že tam očumuješ moc dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 V půl druhý na chodníku, vedle ležela láhev od rumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: V půl druhý na chodníku, vedle ležela láhev od rumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Just do it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Když ho miluješ, není co řešit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 nevím jestli do Humoru nebo ze života, nicméně fotka se mi myslímpovedla. Praha Křižíkova ulice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Tyvole ty zuby:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Tohle mi pred chvili prislo, prisaham, že jsem takový hodinky nikdy neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Tak jsem po pár letech využil příměstskou bus dopravu a mám pocit že se dostáváme někam pod úroveň Balkánu. Přes pecky v uších neslyším nic než zvuk motoru a vytresenej jsem, že musím každou chvíli něco porodit Snad těch zbývajících 15km přežiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Třeba z/do Kladna do/z Prahy je lepší jet vlakem. To co maj ti dopravci za autobusy jsou strašný dobytčáky a největší úlet je ten kloubák po dálnici z/do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Jedu Kladno - Velvary a lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 včera jsem slyšel naši paní účetní, jak říká šéfovi že "udělá banku". Po mé poznámce že to je podezřelý, chvíli přemýšlela co že to vlastně řekla a pak se začala hrozně smát. Taky jsme měli školení bezpečnosti práce a mimo jiné se předváděla i masáž srdce na gumovým paňácovi. A náš bezpečák se přednášející zdravotní sestry zeptal, že co když bude mít unavený ruce, jestli by mohl dělat masáž srdce nohou. Ta na něj chvíli zírala jak na holý skřivánky a prý, to mi teda Tondo ukaž jak bys to dělal. A on zul botu a začal. Myslím že tímhle se nadlouho zapsal do dějin. Vypadalo to velice zábavně. Bohužel až později jsem si vzpomněl na toho saniťáka co dělá videa kde do něho doktoři šťourají a ten při popisu první pomoci dával jako dobré vodítko rytmu masáže jednu populární písničku. To kdybych k tomu pustil.... no představte si chlapa co pacienta našlapuje jak fichtla a k tomu by hrálo tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 @PepaSFIHned první příspěvek pod videem Fun fact: staying alive has 103 beats per minute and therefore is the perfect song to listen to while performing cpr to a person. It's truly helping people staying alive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Tak Marie Rottrová ztratila svoje Rolexky a žádá o pomoc při hledání, bulvární pisálkové se neshodnou na ceně .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Si zajede do Londýna koupit nějaké ve slevě. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/londyn-velka-britanie-west-end-bohati-kradeze-hodinky-rolex-gangy-metropolitni-policie.A240212_121323_eko-zahranicni_jadv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Ptala se mě švagrová, jak se můžou ztratit hodinky ze zápěstí ruky, aniž bych to nepostřehl, že dnes jsou tahy u hodinek dělané jako náramek a při rozevření spony stejně zůstanou na ruce. Povídám, nevím, ale možné to asi je, může třeba povolit stěžejka .... Někde psali, že takhle přišla o Rolexy jedna známá Rottrové, když šla do kontejneru vyhodit staré kartóny, hodinky po mohutné pátrací akci pak nakonec našli v tom kontejneru .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se