Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 minutami, Conrad napsal:

Nebude to tím, že ženu je lépe mít pod sebou než nad sebou?

Taky bych řekl :default_biggrin:. Ale z vlastní zkušenosti můžu napsat, že jsem jednou v životě přebíral autodopravu v jednom zdravotnickém zařízení, kterou před tím vedla žena. Co jsem tam s ní byl, než jsem se zaškolil, chlapi jí poslouchali, neodmlouvali a já jsem potom s pány řidiči někdy docela "bojoval" :default_biggrin:.

Ono záleží taky asi na povaze a nedej bože, pokud by jako šéfová vyžadovala nějaké "nadstandardní" služby a ještě k tomu byla šeredná, tak potom babo raď, jak se tomu vyhnout (já bych rád, ale nějak mě dneska bolí hlava apod.:)), aby se pak po člověku "nevozila" .....

Odesláno
před 18 hodinami, milomac napsal:

Tak tohle mě docela překvapilo, to jsem si myslel, že u téhle služby panují vztahy na slušné úrovni a v pohodě ...

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-urazky-a-zastrasovani-za-sikanu-podrizenych-na-letecke-zachrance-v-linich-dostala-nacelnice-trest-40530387

Kdybych se mohl rozepsat, jakože nemůžu, to byste hleděli...

Odesláno
před 4 hodinami, M.K. napsal:

Kdybych se mohl rozepsat, jakože nemůžu, to byste hleděli...

Jasně, že jsem si na tebe vzpomněl, že se tě to týká a je mně jasné, že se veřejně k tomu vyjádřit nemůžeš. 
Je to mizérie, jeden by myslel, že tam je nejspíš pohoda a ono ejhle, co vyplave na povrch ....

Odesláno (upraveno)
V 7. 7. 2025 v 14:54, YPO napsal:

Sem přišel do práce a mám si prej ty stížnosti za poslední půlrok odnýst domů.

Kdysi jsem se do kanclu stěhoval po kolegovi a nechal tam všechny jeho šanony. Bylo jich přes 60 a většina zcela naplněná.

Když se pak firma stěhovala z budovy, každý měl vyklidit svůj kancl. Dostali jsme 240 L kontejnery na skart a já v prvním šanonu zjistil, že jsou naplněny papíry, z nichž každý jeden je v té šprcce zvané euroobal. A protože jsem normální tak jsem to všechno vyndal abych ty folie vytřídil.

Ty kontejnery byly tři narvané a fólií jsem měl 6 ikea tašek.

Kdyby mi ten kokot, co si ze základní dokumentů udělal agendu, přišel pod ruku, nacpal bych ho škvírou do toho kontejneru.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
před 2 hodinami, bandicoot napsal:

Kdysi jsem se do kanclu stěhoval po kolegovi a nechal tam všechny jeho šanony. Bylo jich přes 60 a většina zcela naplněná.

Když se pak firma stěhovala z budovy, každý měl vyklidit svůj kancl. Dostali jsme 240 L kontejnery na skart a já v prvním šanonu zjistil, že jsou naplněny papíry, z nichž každý jeden je v té šprcce zvané euroobal. A protože jsem normální tak jsem to všechno vyndal abych ty folie vytřídil.

Ty kontejnery byly tři narvané a fólií jsem měl 6 ikea tašek.

Kdyby mi ten kokot, co si ze základní dokumentů udělal agendu, přišel pod ruku, nacpal bych ho škvírou do toho kontejneru.

A měl bys tašku navíc 😅

Odesláno

Mám takové kolegy, nechápu proč musí mít každej papír svůj prezervativ... Fasujou euroobaly po stovkách několikrát do roka. A stejně to pak ještě nacpou do závěsné složky a tu do šanonu. Já sám žiju v podstatě z euroobalů, který stáhnu z toho, co mi přijde na stůl.

• Dát hlas 1
Návštěvník YPO
Odesláno

Letošní a předloňské léto stálo a stojí úplně za hovno. Dřepím pod pergolou na chatě a chčije.

A když chčije tak nesvítí sluníčko který pohání potřeby synka z hlediska energií.

Rozhodl jsem se tedy, že sem v rozporu s mým přesvědčením natáhnu elektřinu která je cca 40metrů daleko.

Minulou středu jsem z ipadu podal do elektrárny žádost. V pátek přišlo z elektrárny vyrozumění že schváleno. Teď už jenom bagřík, pokladač kabelů a je to.

V pondělí volá paní z elektrárny kdy maj přijít osadit elektroměr😀

Ze zoufalství sem neska zajel do okresního města koupit generátor abych pokryl potřeby a neposlouchal skřípání zubů.

Teď mi řekněte jesli to mám lehký v tom životě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Klotzman napsal:

To je super... Ale co to je..?

To dostala moje paní od neteře k narozeninám.

To prej používá kim kardašijonová jakože když upeče koláč tak tuhle věc na ten koláč postaví aby na něj nelítal hmyz …. jakože na ten koláč

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Když se nasejří máma na hokeji .....

https://www.sport.cz/clanek/hokej-rozzurena-matka-mladeho-hokejisty-vtrhla-na-led-bizarni-video-z-prahy-bavi-internet-5269190

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

hehe, to mas sikovky, ty budu mit az v utery v sade 😂 a jeste ti beztak spoustu chybi xD Zrovna jsem doresil  prodluzovak .. xD

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...