Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatracený dementní náplně do tiskárny, zase jsem koupil jiný, kruci, tak znovu a lépe=pokračování zde pozítří...prdle.

Odesláno

Chodíme na hospodský kvíz, asi 3 roky, každých 14 dnů. Schází se tam 10 týmů, bývá nás tam kolem 70 lidí. Na posledním kvízu v tomto roce, byla jedna z otázek, jak se jmenuje bývalý kytarista skupiny Deep Purple, který založil kapelu Rainbow? Po odevzdání lístků, četl moderátor správné odpovědi a Blackmora jsem napsal jenom já. Byl jsem v šoku, nemohl jsem tomu uvěřit, že ze 70 lidí nikdo nevěděl, takovou věc. Nepochopitelné, pro mě nepochopitelné. Jo, jsem ročník 65 a Blackmora jsem měl několik let na jednom plakátě s Claptonem, Mayem a Alvinem Lee.

• Haha 1
Odesláno

@Berbatow Ftipný. Dcera taky chodí a tuhle měli otázku jak se jmenuje zpěvák AC DC. Nevěděl nikdo.

2. extrém je 13ti letej syn, kterej koukne na jejich video a téměř na jistotou řekne z jakýho je to roku.

Jak to poznáš? Kombinace písničky a sestavy, která se hlavně za bicíma a na base dost měnila. Ohledně učení do školy ale tolik invence obvykle nepředvádí 😃

• Like 2
  • Haha 2
Odesláno
před 11 hodinami, Berbatow napsal:

Chodíme na hospodský kvíz, asi 3 roky, každých 14 dnů. Schází se tam 10 týmů, bývá nás tam kolem 70 lidí. Na posledním kvízu v tomto roce, byla jedna z otázek, jak se jmenuje bývalý kytarista skupiny Deep Purple, který založil kapelu Rainbow? Po odevzdání lístků, četl moderátor správné odpovědi a Blackmora jsem napsal jenom já. Byl jsem v šoku, nemohl jsem tomu uvěřit, že ze 70 lidí nikdo nevěděl, takovou věc. Nepochopitelné, pro mě nepochopitelné. Jo, jsem ročník 65 a Blackmora jsem měl několik let na jednom plakátě s Claptonem, Mayem a Alvinem Lee.

Jako sorry, to je dost náročná otázka. Deep Purple je známá kapela, ale né zak známá jako Rolling Stones a jak se jmenuje bubeník, to je otázka opravdu na znalce.

Odesláno
Před hodinou, krakra napsal:

Jako sorry, to je dost náročná otázka. Deep Purple je známá kapela, ale né zak známá jako Rolling Stones a jak se jmenuje bubeník, to je otázka opravdu na znalce.

Ty čéče , máš to kapku pomotaný ….. bubeník je v příspěvku @warann ale kytarysta či zakladatel je v jiném  od @Berbatow …..  ale jinak máš asi recht …..není to jednoduchý ani jedno ….. 

Odesláno
před 12 hodinami, Berbatow napsal:

Si pak měl vyskočit na stúl , rozkopnout sklenice a zahrát sólo na imagin kytaru ….. a pak jí rozmlátit ….. s výkřikem ….. roknrololnajt ! 

Odesláno (upraveno)
V 15. 12. 2025 v 9:33, FantasticFabio napsal:

Ty čéče , máš to kapku pomotaný ….. bubeník je v příspěvku @warann ale kytarysta či zakladatel je v jiném  od @Berbatow …..  ale jinak máš asi recht …..není to jednoduchý ani jedno ….. 

@FantasticFabio Je fakt, že v některých kapelách docházelo ke "škatulata hejbejte se", taky už leccoss pamatuju, ale v tomhle směru bych musel googlit, abych si vzpomněl na všechna jména. 
Třeba u Uriah Heep jsem na zpěváka vždycky vzpomněl na Kena Hensleye a už ne na Davida Byrona...

Upraveno uživatelem milomac
  • Dát hlas 1
Odesláno

Byrona jsem měl na plakátě, celý ve zlatém obleku. Mám staršího bráchu, který poslouchal rockovou muziku, takže jsem to měl doma od školky. Pokojíček byl komplet polepený plakáty z Brava, Popcornu atd.

• Dát hlas 1
Odesláno

Myslel jsme na vlákno potěšilo, ale dlouhý text asi spíš sem, ne? Je to dlouhý, ale mam prostě radost.

Původně psáno do mé instruktorské skupiny, ale ono to rušit nebude.

Jde o brániční kýlu způsobenou svodidlem před 20+ lety, až teď se našly 3 litry obsahu břicha v hrudníku.

Ne, ŠLO brániční o kýlu:)

Slíbil jsem F., že dam vědět, here goes.

Dostalo se mi prémiové péče. Anesteziolog řekl: uvidíme se zase za hodinu až 1,5 - výsledek 3 a čtvrt.

Je to tu luxusní a pečujou, několik zdravotníků mě třeba nezávisle na sobě připravovalo, že plyn, kterým se na operaci plní břicho, se všechen neodčerpá a bolest ramen a krku, kam se na nějaké hodiny vrazí, je veliká.

Dopadlo to fajn a ještě jsem se poučil: přes odezvu dvou (?) z operačních ran jsem si ramen ani nevšiml.

Jinkaku, furt se učíme: jak říkávam, že opiáty nemám rád... UŽ JO!

On ten přirozený pain management jde hůř, když nejde dýchat:

no gun, no fun

no knife, no life

no breath, no Ki v bříšku, Gromit!

Verifikace: jak při výuce tvrdíme, že náš nejdůležitější sval není cítit a neumí bolet při namožení - asi fakt neumí.

Až na čas v čekárně ambulantní péče se nechce věřit, že to hradí pojišťovna. Palas Athena doporučuju.

Selfie prošpikovanýho břicha neposílám, poslal jsem ženě s návrhem kvalitního telefonického sexu, neomezený minuty, baby, nereflektovala. Tak už se tady...plachej.

Diskomfortíček na správných místech - děcka, funguje to!

So it goes! Pun intended, kdo nezná, co se tím myslí ve Vonnegutovi ... takový buddhistický to je. LIVE OR... on the edge, Dude!

Zejtra pošlu selfie s yoko-geri.

Oss

PS

Před chvilkou se sestra ptala, jestli je mi dobře, ze sem moc bledej. Svedl jsem to brekeke na geny a únavu.

A teď tu byl další, že připravuje noc, jestli budu chtít něco na bolest. Nebudu.

No brain, no what?

A dyť už docela dejcham, no ni?

PPS

Ad selfie: Trumf sem zastřelenou Ditu!

Yeah!

(Ne)vaječný koňak JE tekutá strava, že jo?

Odesláno (upraveno)

Kdepa nova doba. Holky si vymyslely, ze strasne potrebujou krecky. Ma ted nove kazda svuj pokoj, sou celkem zodpovedny, se zviratkama umej.. tak teda jo. Deset let zpet bych proste jel do prvniho zverimexu, koupil dva nahodny krecky a nejlevnejsi klec co vypada ze se za den nerozpadne a vsichni spoko. Ted, sousedka ma krecka (jako pro deti:)). Od ni se dozvis, ze krecek ze zverimexu za kilo je zlo. Neco poguglim a fakt, mnozirny spatny, blabla, krecek musi bejt naucenej na rucicku a zachudek, mit rodokmen, zadny krizeni mezi sourozenci a podobne. Tak si teda zarezervuju nejaky krecky u chovatelky. Musej to bejt syrsky, dzungarak je taky zlo. Poradnik dlouhej jak moje.. ruka, volam zacatkem prosince jestli jako vanocni krecek a vsechny chovatelky se mnou mluvej jak s debilem, ze se mam zapsat na dalsi a dalsi vrh. Mno abych to zkratil.. ted mi nekdo poslal vedeckou studii o vhodnosti ruznejch kolecek pro syrsky krecky a ze si to mam jako projit - https://www.researchgate.net/publication/7566846_Running_wheel_choice_by_Syrian_hamsters

Jo a kdo se musi ptat na to, kolik takovej blbej krecek od chovatele stoji, si ho ocividne nemuze dovolit:)

A klec musi mit minimalne metr.

Upraveno uživatelem Micey
  • Haha 5
Odesláno

Jsem rad, ze tahle zivotni kapitola je za nami. Byli to teda ocividne ty spatny krecci (jak odrudou, tak puvodem), kazdopadne prubezne chcí … ehm umirali a to pak bylo neco. Obvykle jsem musel ztlouct miniaturni rakvicku a o vikendu byl smutecni obrad. Sezvali jsme znamy, vyrazili do lesa a tam probehlo spusteni do zeme, nasledovala hrst hliny z rucky truchlici dcery a pak jsme to mohli zasypat. No, vetsinou jsme si k tomu vzali nejakej chlast, obcas i spekacky, takze to nakonec bylo docela OK. Kazdopadne preju good luck. 

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno
před 20 hodinami, Remio napsal:

NTPC 😲 

Hlavně se brzy zahoj chlape! 

Díky. Já se těšim na ten vokruh, kde se jezdí na dvě plíce!

Odesláno
před 27 minutami, Micey napsal:

Jeste sem zapomnel dodat ze vsechno je x2, pac kdyby spolu byli v ty metrovy kleci, tak se zabijou. Moc uzitecny zviratka!:)

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 51 minutami, Micey napsal:

Jeste sem zapomnel dodat ze vsechno je x2, pac kdyby spolu byli v ty metrovy kleci, tak se zabijou. Moc uzitecny zviratka!:)

Páni, ještě,  že jsem tohle nevěděl, když měl mladej křeččí období 🙂 sice s námi Korálek jezdil na dovolenou ( I s celou garsonkou), Pískálkovi jsme dávali polštář na schodiště ( běhal po zábradlí v patře a v jednom místě padal - obávám se, že schválně, neb to za večer zvládl i 3 x ) a všem jsem kupoval červíky 🙂 , ale tohle bych nedal.

Upraveno uživatelem Irwinek
Pravopis
Odesláno
před 15 hodinami, Micey napsal:

Matně si vzpomínám na nějaký odkaz na FB, kde byla nějaká fyzioterapeutka pro křečky a řešily se tam bloklý páteře a bolavý zádíčka... Jestli to dokonce nebylo tady v humoru. To bys měl ještě dostudovat, až ti dcera přijde, že Šoustálek nemůže udělat packama tááákhle, to bude pozdě hledat odborníka...

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

My měli s rodokmenem potkani ... stejně zhebli.

Upraveno uživatelem Teatime
Odesláno

Když to tu čtu, tak jsem vpohode- manželka se někde dozvěděla, že nějaká beta rybička je údajně bezúdržbová. O tomhle vím prd ( tyhle zvířata nemusím, stejně jako myši, křečky,leguány a podobně ), ale vím, že není nic, o co se nemusíš starat. Nevysvětlil jsem ji to. A tak máme doma rybičku samce ( nesnese se s jinejma, tak je jen jeden ), musel jsem koupit akvárko, filtraci, osvětlení,žrádlo a já nevím co ještě, jet rychle domu s rybou- v pytlíku mohla být max hodinu, hlídat teplotu vody a plno dalších hovadiny. Radši bych zůstal u psů. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...