Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Moji favoritní hospodu má novej majitel a zavedl, že když je hodně lidí, je tam obsluha nahoře bez (ženská). Včera jsem to poprvé zažil a je to takový jako docela zvláštní.. nic proti kozám, ale jak nese to pivo, teďka se to tam všecko bimbá, má je vykasaný přes triko, furt na to musim čumět ikdyž vlastně ani moc nechci.. fakt divný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, ona byla kupodivu celá pěkná.. ale přišlo mi to tak nějak.. ideologicky uhozený:)

Ideologicky uhozeny je krasnej popis !

Ale asi ti rozumim. Do hospody se ma chodit na pivo pripadne sport v telce. Vocumovat zensky se ma chodit do hambatejch baru nebo v lete na plovarnu :D

Odkaz ke komentáři

Děláš to pro zdraví tak se překonej.

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=186878&sId=&mId=

Tak podle tohodle vyzkumu tu budu opruzovat tak do 100 let :-). Nebo mne jako hornaka v 50 letech v lete trefi inkfart a bude to.

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Micim...já chodím do hospody pindat furt to samé se chlapama a ty kozy jsou takové...vulgární) prostě to tam nepatří. S šenkýřkou má být sranda a ne aby vám strkala svoje lajdy do pěny ;o)

Souhlas, plus nechci se divat ne nejaky slintavy frustraty se silnejma kecama vokolo. Hospoda s kozama je relikt z devadesatek a kdo to zkousi ted je zoufalec.

Odkaz ke komentáři

Jsem rad, ze mi rozumite:)

Ted jsem byl na poslednim rychlym pivu, nez mi pojede vlak.. plna hospoda, tak si stoupnu za nejaky dva lidi u baru. Necham prochazet pingla, hezky to funguje.. az mi najednou nejakej jouda, za jehoz pritelkyni stojm, povida ze stojim moc blizko a ze se "rozkrokem skoro dotykate me pritelkyne". Tyvoe vysvetlim mu ze stojim fakt daleko, smeju se (otazka: "cemu se smejete??"), no ale teda sice se tlemim, ale stoupnu si dal, omluvim se, pak zaplatim a odejdu. Teoreticky vim ze jsem to vyresil dobre, ale pripadam si jak debil..

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je teda opravdu ze zivota, Micey

Jinak se pridavam na stranu rafinovaneho vystrihu oproti kozam ven. To je jak s hodinkama, jejich okukovani a vybirani a teseni se na ne, az se s nema poprve pomazlis je lepsi, nez kdyz uz je pak mas

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...