JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Jo, tak jsem to samozřejmě myslel. Člověk, který má představu, co s tím jedním kouskem udělat, jak ho předělat. Proti tomu nic nemám a rád bych takových experimentů tady pár viděl. Možná to jednou zkusím... 1
Georgeisin Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Já je den dva ponosil, měnil na nich tah, jsou použité, nebylo by fér jr vracet. Prodej, no tak kvůli tý dvojce co utržím , možná. Do garáže, na kolo, k rybníku budou OK. Recenze měla sloužit je k vyvrácení pozitivních recenzí na netu. Ten model už se dělá nějakou dobu, je také možné, že kvalita kolísá, jde dolů, třeba ty, co je maj už pár let, můžou mít lepší kousek, minimálně bez toho antireflexního flusance zevnitř.
Daemonultimate Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Tak nějak jako flambovaný sklíčko tomu řikaj, už nevim přesně jak, ale je to podobný
habadej Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Parádní hodinky na bastlení. Důležitý je, že držej tu WR. S ocelovým pouzdrem jdou udělat zázraky a všechno co lze vyměnit a nelíbí se ti, bych vyměnil. Nakonec budeš mít hodinky, který nikdo nemá a začneš je mít rád.
Jiří_99 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Jestli se jich chceš moc zbavit, tak já je za Palackého s Boženkou vezmu..
Tower Of Power Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Ta patka na sekundovce, to je taky napad. Je to jako by se jim na kraji pritiskla na neco horkeho a roztekla se. Upraveno 13. září 2016 uživatelem Tower Of Power
kuncák7 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Myslim, ze bys je prodal i na tomhle foru. Je tu plno " moralistu" k rlx kopirkam, ale vzdy, kdyz se neco ukaze v prodeji - invicta, steinhart, sandoz i davosa, tak se to tu nikdy dlouho nezdrzi.A ten strojek dava zaruku, ze by to bylo i u tveho kousku.
organic Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Ruku na srdce, kdo občas nesáhl vedle. Já jsem se těšil třeba na Mondainy nebo na pilotky od Precisty. V obou případech krutý omyl. Precisty možná podobný případ jako Invicta, zkouší být nečím, čím nejsou.
Georgeisin Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Jo jo, jsou uložené v boxu už, zbavovat se jich na 1500, to smysl nedává. S novým řemenem a všemi poplatky (za proclení, DPH..) mě vyšly na 4 tis.. Povýšil jsem je na hodinky na letní dovolenou, písek a sůl v moři okouše jejich lesk. Ještě jsem úplně nezavrhl předělávku na něco jiného, tedy nový cifr, ručky a sklo. Jejich sytě žlutá krabička voní po ropě. Upraveno 14. září 2016 uživatelem Georgeisin
Jiří_99 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 V 14. 9. 2016 v 11:35, Georgeisin napsal: zbavovat se jich na 1500, to smysl nedává. Jasan, zkusit jsem musel.. Ať slouží..
Ivan Lelák Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Já bych si je nechal jako součást hodinkové historie, i tohle k ní patří. Samozřejmě by bylo skvělé mít pro srovnání i originály. Co vím jistě, že bych je nenosil. Ne proto, že padělání hodinek je zločin a já nechci zločince podporovat, ale přišlo by mi to nemorální a jako zrada na kvalitní, tradiční značce. Ale i jinak - laik se zeptá co to je za pěkné hodinky, já odpovím, že levné, nekvalitní kopie. Ale on si třeba v duchu řekne "ty by mi stačily" a já bych těžko snášel, že dělám padělatelské firmě reklamu. Ale určitě bych je nevyhodil, nevybrušoval ani nepřestavoval:-).
Panchart Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Ahoj, jsem tady nováček a jsem tady pro to, že zrovna po nějakej hodinkách koukám a tak čtu kde se dá a zrovna tyto se mi líbí, jenže po tom čtení tady se mi do nich ale vůbec nechce. Proč raději Seiko 5? Jsou taky slušivý, ale čím jsou lepší?
Xenomorfus Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 V 26. 9. 2016 v 19:43, Panchart napsal: Ahoj, jsem tady nováček a jsem tady pro to, že zrovna po nějakej hodinkách koukám a tak čtu kde se dá a zrovna tyto se mi líbí, jenže po tom čtení tady se mi do nich ale vůbec nechce. Proč raději Seiko 5? Jsou taky slušivý, ale čím jsou lepší? Ahoj.Vším.Projdi si tady toho víc, věnuj tomu nějaký čas a pak se rozhodni pro koupi hodinek.Vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/32-poraďte-s-koupí-výběrem/ Ti určitě na některé otázky odpoví.
Panchart Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Děkuji, hledal jsem podle názvu Invicta, protože mne zaujaly.
AndyAaron Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Ja jsem mel stejny kousek s timto strojkem (puvodne tam davali Miyotu). Z tech zaporu, co pises jsem jich moc nepozoroval. Duvody prodeje byly pak spis jine. Pokud bys je za tri litry hodil do prodeje, tak si podle me kupce najdou A nebo je proste nech na bastleni a rozebirani a mas to.
Georgeisin Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Tenhle víkend jsem jim dal šanci na čundru ve skalách u Tisé, jen jsem se utvrdil, v něděli už jsem se těšil domů až nasadím něco normálního. Jestli si je měl dřív, možná šla kvalita opravdu dolů nebo já jsem moc velký hnidopich. Jako levným automatickým srojkům věřím více Miyotě než Seiku, u kterého už mě párkrát otrávil spadnutý rotor. Ke komentářům, proč ne pětky, jasný, že pětky jo, pár jsem jich měl, tohle byl jen experiment, krok vedle.
kuncák7 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Mel jsem je taky, se strojkem od seika a spokojenost. Byla to takova alternativa pro cloveka, co seiko na ruku neda a orienty mu nesednou, ac se mu libej.Jako pracovky jsem je mel rad, ale naroky i na pracovky zvysuju a tak to muselo jit pryc. Ted jsem stale v neustalem stadiu hledani.
Edifice562 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Brácha tyhle hodinky má , už několik let. Má tu verzi OB , která vypadá lunetově blíž k RLX. Strojek Seiko NH35 či jak.Musím říct , že zpracování toho jeho kusu mi nepříjde nijak tragické , faktem je , že pod mikroskopem jsem je neměl.Na rozdíl od totálních noname submariner hrůz z aukra Invicty vcelku fungují.Žádného fleku na skle u toho kusu jsem si též nevšiml a nevím ,jestli AR vůbec mají?Za těch pár let byly pouze jednou na seřízení , protože se myslím předbíhaly...Těch pár let myslím denní nošení , takový kancl dajving.Musím říci , že bez této osobní zkušenosti bych se vzhledem ke značce na ně díval taky s despektem.Nicméně bráchův kus se zjevně povedl - což je zřejmě ten problém , chce to dobrý kus.Na to že stojí už i pod 80 dolarů a mají seiko strojek s ručním nátahem i hackinkem , při dobrém kusu a pokud zkousneš nápisy Invicta , to není tak špatný kup.Já ale volil raději seiko SKX007 , které už doufám čekají někde na poště...Jsou daleko více legenda a Seiko je pro mně prostě Seiko.Nicméně Invicty by mně lákaly na jeden Mod - jsem nekritický fanda Tudoru BB...To sladění barev v burgundské červeni nemá chybu.A právě Invicty jsou imho nej polotovar za hubičku a s dobrým strojkem.
Georgeisin Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Tak Invicty už jsou prodaný, díru po nich jsem zalepil ve stejném stylu, ale lepším provedení. Jsou povedené, vyčetl bych jim jen moc lesklou lunetu a 42 mm, 40 by bylo lepší.
Tobi Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 A co Invicta Pro Diver v kvarzu,je taky naprd,nebo jako kvarcky to jde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se