financ Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 peníze jsem právě poslal na účet chronomagu, celkem 6850 Kč Díky Tomášovi za realizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 mozna bude kde kalibrovat solarky... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 moc pěkný .... gratuluju ...škoda že jsem neobjevil dřív :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Přidám sem duplicitně pár fotek, co jsem dával k sobě do vlákna. Sem patří asi víc. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 byl jsem upozornen ze se nase solarky dostaly do letosniho kalendare... a prave probihaji jeho objednavky dekuji fotografovi za povedenou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Preze vsechny porodni bolesti a nejakou dobu v nahradni rodine, se ke mne dnes, diky Jeziskovi, dostaly krasne Cikovky. Diky, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Páááni, tak to mě teda pěkně štve, že jsem takovou limitku propásl. Velká gratulace pro všechny majitele. Příště musím fórum číst pozorněji, aby mi tyhle věci neutíkaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Páááni, tak to mě teda pěkně štve, že jsem takovou limitku propásl. Velká gratulace pro všechny majitele. Příště musím fórum číst pozorněji, aby mi tyhle věci neutíkaly. Zkus je poptat, uz se tady taky mihly v prodeji/vymene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Ahoj pánové, tuto limitku jsem propásl, ale tenhle typ hodinek mne vždycky zajímal. Jen jsem k němu nenašel moc teorie, jak hodiny zkonstruovat. Máte prosím někdo něco srozumitelného a jednoduchého, jak ty rafičky na ten prstenec udělat, odkud a ž kam se má dírka posouvat atd.? Něco jsem sice na netu našel, ale moc moudrý jsem z toho nebyl. Nebo jeden odvážný dotaz - nepůjčil by mi je prosím někdo na víkend nebo odpoledne, že bych je prozkoumal? Někde na fóru bývalo i téma o slunečních hodinách obecně, ale teď po přestavbě fóra to nemůžu za boha najít a vyhledávací mašina mi hází "0 nalezených výrazů" předem díky všem za reakci, případně do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Principy slunečních hodin jsou stejné po celé zeměkouli a u všech typů. :-) Tady je to vlákno: https://forum.chronomag.cz/topic/108208-sluneční-hodiny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jo, je mi jasné, že princip je všude stejný. To vlákno, na které mne odkazuješ, jsem kdysi zahlédl a teď mi na novém fóru nešlo najít, takže díky. Ale myslím, že o prstýnku tam nic moc není. Nejsem si ale jistý, že dokážu (nebo že se mi bude chtít) spočítat, kde má být ta která rafička na prstýnku. Asi vezmu fotku z netu a z ní to zkusím odečíst a přepočítat. Přesto kdyby měl někdo schémátko k těm prstýnkům, ušetřil by mi moře času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 a co tady ? https://www.helios-sonnenuhren.de/de/helios-sonnenring-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se