geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 před 5 hodinami, shewcza napsal: Já taky ale gratuluji klukům, dlouho jsem takový hokej od našich neviděl. před 5 hodinami, bobi napsal: Kluci před 5 hodinami, nickolas napsal: Dneska Kanada hrala skvele. Muzem byt radi za ty dva goly. Ale kurva ta skrumaz pred koncem 3. tretiny to mela prinest. No nic holt Klobouk dolu, dali do toho vsechno před 4 hodinami, guzmic napsal: Aj tak jsme mistři. Souhlas. A je to paráda, máme přece stříbro!
redd Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Hráli fakt pěkně, prostě povedenej turnaj. Doufám, že se blýská na lepší časy.
Americkej Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Hráli na plný pecky až do konce, skvělej výkon, kluci! Včera (dnes) už jsem neměl sílu na koment. Ale umí se zakousnout
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Já hlavně doufám, že z tohodle bude těžit mužská repre. Že se kluci neuspokojej a budou makat dál. Výbornej výsledek, přeju jim to
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Já si nemyslím, že z toho áčko bude nějak zvlášť profitovat. Většina z těch kluků hraje v Kanadě a tam taky zůstane. Takže do reprezentace přijedou jen vypadlí z play-off NHL. Jak to bude se světovým pohárem, ví podle mě jen Bůh. A ti kluci musí dozrát pro dospělí hokej. To bude chvíli trvat a kdoví co se semele. Přínos spíš vidím, že by mohli být směrovkou, jak pracovat s mládeží. Vychovávat ofenzivní beky a dávat mladým obecně co nejdřív šanci v extralize. Není náhodou, že se tam objevovali hráči z pár klubu v Česku. Kometa, Plzeň….. všechny ty borce jsi viděl pomalu od dorostenců v áčku chlapů. A pak z nich je třeba exbrněnský Nečas. Snad to neposere Lojza tím rozšířením juniorské ligy na 16 týmů. To potom budou výsledky 18:00 ať nejlepší budou zdrhat jak zajíci do zahraničí, protože je ten rybník nebude nikam posouvat. A pak peníze, hokej je prostě drahej. Donedávna to odsírali především rodiče, teď jsem zvědavý, jak energie zamávají s provozem zimáku po celé republice. A pak všeobecná pohybová průprava dětí, kdy třeba do Dynama přijdou klucií na přípravku a polovina z nich neudělá kotoul. Nesmíme zapomenout, že většina děcek měla přes covid výpadek v tréninku třeba rok a víc. To bude hrozný hendikep. Vždyť tenkrát trénovali snad jen chlapi na nějakou výjimku. Problémů bude dost a dost, ale snad se nám postupně podaří vrátit se do užší světové špičky. Na tomhle turnaji si kluci udělali perfektní jméno a našlápli kariéry. A nám fanouškům dali po letech pocit nadšení.Opravdu byla radost se na ně dívat. Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem Roman I.
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Asi jsem se vyjádřil spatne- klukům to přeju, ale cesta je dlouhá ( což je vidět v minulosti ), přechod vyjde málokomu, ale stejně budu verit. A vzhledem k tomu, že se znovu bude juniorská extraliga rozšiřovat, tak tu práci s mládeží zatím dobře nevidim. Pokud zůstane tabulkové odstupné, tak zapojení mladíků do dospělého hokeje zatím dobře nevidim, rád se budu plést. A raději bych viděl než odchody do zámoří, severskou cestu ( Švédsko, Finsko), protože tam vidím lepší práci s mladezi- konstruktivní beky ( letošní výběr je dle mého výjimka potvrzující pravidlo ).
simbian Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2023 Kluci hráli perfektně, bohužel se ale ukazuje, že u nás s mládeží, zejména s juniory neumíme vůbec pracovat. Tam vidím obrovský propad. Prostě juniorská liga je průser, proto kdo po dorostu neuteče za hranice, tak až na výjimky, kteří hrají rovnou extraligu (Šalé, Jiříček, atd..) nikam neporostou a v lepším případě se z nich stanou "průměrní hráči extraligy" která se bohužel se špičkou světa nemůže rovnat a proto "A" repre nemá z čeho moc vybírat. V kategoriích U16-U18 dokážeme držet krok jak s Finy, Švédy i se zámořím, pak ale bohužel během těch 2-3 let ujede vlak. Je to zvláštní, ale je to tak. Proto ten letošní výběr je prostě složený z kluků, kteří se hokej naučili mimo ČR, ta rychlost a při ní práce s pukem je prostě vizitka zámoří. Nejlepším příkladem byl pro mě Brabenec. Když byl v Brně, tak byl úplně neviditelný, až sem si říkal, že hraje jen kvůli tomu, že je v rodině se Zábranským. Teď jsem ho viděl po 2 sezonách v kanadské juniorce a prostě to je úplně jiný hráč. Proto pokud opravdu rozšíří juniorku, tak se obávám, že k žádnému posunu v dohledné době nedojde a toto bude jen takový výstřel do tmy. Rád bych se ale mýlil.
guzmic Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 @kuncák7 viděl jsi to včera, mě normálně bolí oči, ten Zlín je v takové prdeli, že bude trvat X let než zase chutnou nějakou normální formu. Hokej, fotbal, všechno v prdeli.
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 před 19 minutami, guzmic napsal: @kuncák7 viděl jsi to včera, mě normálně bolí oči, ten Zlín je v takové prdeli, že bude trvat X let než zase chutnou nějakou normální formu. Hokej, fotbal, všechno v prdeli. Já se do tebe nechtěl navázet, včera jsem plesal. U nás je to teď naopak, ale záchrana podelané sezony bude těžká.
hopkirk Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 před 12 hodinami, guzmic napsal: @kuncák7 viděl jsi to včera, mě normálně bolí oči, ten Zlín je v takové prdeli, že bude trvat X let než zase chutnou nějakou normální formu. Hokej, fotbal, všechno v prdeli. Srážka 40% z platu je asi taky moc motivovat nebude...
guzmic Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 před 1 hodinou, hopkirk napsal: Srážka 40% z platu je asi taky moc motivovat nebude... jo, včera jsem to četl, to je taky pěkná pičovina, ale co jiného může šéf taky dělat, když hrají tužku. Já bych začal pomalu žebráky co hrají na hovno asi vyhazovat, ale to by zbytek sezóny mohl taky dokončit s juniorkou, ale ušetřil by prachy.
vwtyp11 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 V 10. 1. 2023 v 19:38, guzmic napsal: @kuncák7 viděl jsi to včera, mě normálně bolí oči, ten Zlín je v takové prdeli, že bude trvat X let než zase chutnou nějakou normální formu. Hokej, fotbal, všechno v prdeli. Tak Zlín, v době, kdy jsem měl pronajatou kukan honosně zvanou “vip box” byl jen pračkou peněz místních několika výrobců Pvc oken apod. ono rozmrdat to na prvocinitele je lepší než jen tak napůl. Koukni na slavku, ty to dojebali jen z půlky a steejne návrat v nedohlednu.
guzmic Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 @vwtyp11 je to evidentně horší než jsem čekal, kolem Vánoc když vyhodili Vlacha, přišel nový trenér a manažer, jsem doufal, že se to otočí a prd, je to ještě horší než to bylo.
vwtyp11 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 Ryba smrdí od hlavy. pad na úplný dno je jedinej způsob jak to vyčistit.
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 před 11 hodinami, vwtyp11 napsal: Tak Zlín, v době, kdy jsem měl pronajatou kukan honosně zvanou “vip box” byl jen pračkou peněz místních několika výrobců Pvc oken apod. ono rozmrdat to na prvocinitele je lepší než jen tak napůl. Koukni na slavku, ty to dojebali jen z půlky a steejne návrat v nedohlednu. Slávka to dojednala úplně, ne z pulky- donutila skončit Růžičku, kterej jedinej tahal sponzory; velikášsky musela hrát v O2 aréně, ač na to nemela- ani peníze a ani fanouskovskou základnu; kašlala na mladez- vše do chlapu. Zlín má navíc jen to, že si tam musel nechat zatáhnout politiky, což je největší peklo. U nich do toho jinak nevidím.
hopkirk Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 před 10 hodinami, guzmic napsal: @vwtyp11 je to evidentně horší než jsem čekal, kolem Vánoc když vyhodili Vlacha, přišel nový trenér a manažer, jsem doufal, že se to otočí a prd, je to ještě horší než to bylo. Proboha zaberte, Dědek béčko Pardubic padnout nenechá, abyste neměli příští rok derby s Valmezem
guzmic Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 před 33 minutami, hopkirk napsal: Proboha zaberte, Dědek béčko Pardubic padnout nenechá, abyste neměli příští rok derby s Valmezem Moc ve zlepšení nevěřím, ten klub je v prdeli. Ať si to kokoti pěkně vyžerou, ale líto mi je fanoušků, těch bylo ve Zlíně vždy dost.
Mr. Sandman Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 dnes v Bratislavě , doufám že nebude pršet...
Harwey Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 Ludi celkom slusne, skoda toho dazda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se