honza71 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 8 hodinami, Lucky Lucaso napsal: No, a ja si presne v ten moment vsadil, a nakonec jsem byl tuze nerad Hops Dneska jsem dal na bratry a dobry. Za 1,27 v suchym triku. 1 1
Pozorovatel Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Tak jim to bohužel nevydrželo Ale snad to dotáhnou do vítězného konce
spineshank Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května jako bude to těžký o tom žádná první dva naše hokeje jsem neviděl,ale toto se dá dívat
Gustaf Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Vedli jsme 3 : 0 a pak jsem to zapnul a začal se dívat 1
spineshank Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Neuvěřitelný přesilovky jak mají švédi sehraný Tak jedem dál
geometr Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května No, musím ale říct, že zatím nejslabší výkony předvádí rozhodčí. 1
Frantik Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Jeden gol nam neuzna jeden jouda, kterej je za branou a situaci nevidel a druhej nam uznaj, prestoze nebyl videt puk za brankovou čarou. To mi prijde jako trochu divoky.
spineshank Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května A taky Ščotku nám za krosček do huby vyhodí za 5min+do konce a švéda za to samé jen za 2 min
Frantik Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Ščotka navic zasahl po napadení Voženílka, tezko se mohl dívat na to, jak ho tam svedove napadli. No ale tak jako tak, byl to super zapas a kdyz budou hrat takto, tak ty šance jsou
kuncák7 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Nějak nevím, tehle 7 zápasu moc neprozivam, beru to jako čas na sehraní. Dulezitej bude ten osmej zápas. Ale uznávám, že se na to dalo koukat .
Gustaf Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Mě srali ty Peršoni, Ekman Laršoni... tyvle 1
Frostie Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května @Gustaf pro české ucho šílenost, nicméně švédsky správně. Nicméně, nabízí se otázka, jak ve Švédsku vyslovují Kořenáře (to nedají...) a Červus bude Servnka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se