Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dej mi pokoj. Tahat se za kulky kvůli slovíčkaření mě nebaví. Tak jinak. Místo kádroval, začal jsi si hrát na ringového rozhodčího. A na to ti kašlu. Prcej mě, až budu někoho dehonestovat, urážet, sprostě mu nadávat. Pokud napíšu ?s odpuštěním o tom víš prd´, tak to nevnímám jako důvod, aby ses do mě navážel, a pokud to děláš, čelej reakci. To je vše

Vic me teda stve ten tyjatr ve Vitkovicich. To je loupez za bilyho dne. Normalne darovanej mac v rozhodujici casti ligy. At se jdou Kral s Reznickem vysrat.

No, prcat Tě nebudu, ale právě jsi se namontoval někam, kam jsi neměl. Takže si to tady týden budeš jenom číst.

Odesláno (upraveno)

No, prcat Tě nebudu, ale právě jsi se namontoval někam, kam jsi neměl. Takže si to tady týden budeš jenom číst.

Berte, dělal jsi někdy nějaký kolektivní sport?

Roman jen vyjádřil frustraci nad podivnými tahy některých mužstev na konci extraligy. A že použil ostřejší slovník?

Takových vyjádření je tady denně habakuk.

A ještě vytahuješ staré plečky...

Ten BAN je úplně mimo mísu.

Upraveno uživatelem marosh
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Jo když se napíše, ze servírka je kráva, je pán gentleman

Když se největší srdcar utrhne je to ban

Odesláno

Berte když jsi schopen si pamatovat/uchovávat roky starý příspěvek, tak nám budeš schopen i vysvětlit, jak může Romanův výrok formálně naplňovat vůči daným osobám znaky dehonestace, urážky či nadávky? 

Materiálně mám za to, že Král a ten piňda měli jít do prdele už dávno.

Odesláno

Já Berta chápu, kdyby mi někdo střelil zlatý orlíky tak ho taky bráním zuby nehty. Kór u sebe v baráku.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

JUDr.kral ľje opravdu bezpaterni slizkej blb

Proč? já tyhle obviňování na základě jedna babka povídala nerad. To Romanovo prohlášení beru, tak nějak v zápalu boje a přešel bych to. Bert je na tyhle obvinění asi citlivější a to mu trochu rozumím. Zase to má každý z těch týmu ve svých rukou a je to zajímavý. I když je to pořád jenom nudný hokej  :lol2:

Mimochodem to netušíte jak se na pardubickém hokeji mohla podepsat má myšlenka před pár lety. To by se mnou Roman už nepromluvil :D 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Tomáše krále znám osobně, je to jeho karma, ale většina z nás by se - aspoň doufam - styděla

@bert - posluž si...

Jen mi vysvetli, když názveš servirku krávou je to ok, já řeknu o bezcharakterním právníkovi, ze je blb a vyhrozujes - čím?

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

dovolte mi reagovat na věci, které se udály od včerejšího hokejového večera. Asi by nebylo pravdou tvrdit, že s Bertem budeme jezdit na společnou dovolenou. V minulosti jsme spolu měli názorové rozpory a dívali se na věci jinak.  A myslím, že v tom trochu  budeme i pokračovat :) . To bylo dáno  třemi důvody.

1. každý jsme upečený z jiného těsta
  2. každý jsme vůči fóru v jiné pozici, která s sebou nese jiná práva i jinou zodpovědnost.
  3. Písemná komunikace je omezená komunikace a od reálné ji chybí spousta atributů nonverbální komunikace. V práci jsem neřešil více půserů než z nesprávně pochopených emailů  :)

Včerejší ban byl pro mě emočně náročný, nepopírám.  Nečekal jsem ho, nerozuměl jsem mu a přemýšlel jsem v té souvislosti, jestli je tu pro mě na fóru místo.  Ego je strašný svinstvo. Jak píše Bert, večer jsme si dali práci a snažili se postoje vysvětlit. K závěru jsme večer nedošli. Ráno mě Bert kontaktoval a trochu nesmyslný flame urovnal. Podotýkám, psal mi Bert a děkuji za jeho vstřícnost. . Zároveň si vážím atmosféry na fóru, že diskuze pokračovala, byť trochu nervózní a všichni jste udrželi nadhled, že nedošlo ke zbytečným excesům a vyjádřili jste svůj pohled kultivovaně. 

Jaké věci proběhly od dnešního rána

1. vadí mi pardubická radnice jako majitel HC Dynamo PCE -  beze změny
  2. Pardubice,  když chtějí, umí hrát super hokej - beze změny
  3. Litvínov to pustí za dva body Kladnu - změna, nemyslím si to
  4. Vary jsou mi ukradené - změna nesnáším je
  5. chtěl bych si s Kuncákem7,  kolegou vwtyp11, maroshem a Guzmicem pokecat na pivu o hokeji - beze změny
  6. nebudu pálit příspěvky od boku, na fóru HCPCE fans pičujeme jak choré vrany všichni, protože jsme všichni v jednom triku - změna
  7. nesnáším Mountfield Hradec Králové  :)  bez  žádné změny nafurt

Pojďme se na to vykašlat, jedeme dál. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Pardubky spadnou. Pokud budou prohravat s brnem, tak se kladno s litvinovem v prubehu zapasu rychle domluvi a poslou je tam.

Odesláno (upraveno)

Pardubky spadnou. Pokud budou prohravat s brnem, tak se kladno s litvinovem v prubehu zapasu rychle domluvi a poslou je tam.

Museli bychom týct v půli o dva a víc gólů,  pokud o gól, tak si to imho nelajznou, že by se třeba museli 3. třetinu prát natvrdo o poslední místo. Pak by jeden blbej odraz do golu rozhodl sezonu. Myslím, že na ně Litvínov vlítne, celá republika to bude sledovat. 

Ještě by bylo možný poslat Dynamo fans do Brna s hajzlpapíry v kapse, najebat je naled jako Komeťáci, 5 minut by se nehrálo a pak hrát podle not v Litvajzu. Ta pokuta by za to stála  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Bude to v televizi?V programu ct sport to nevidim.

Kazdopadne zapletka jako v americkem filmu. Prvni liga taky neni spatna, levnejsi listky, clovek sedi blize ledu, pozna nova mesta, uvidi zase slavii atd. :D

Odesláno

Museli bychom týct v půli o dva a víc gólů,  pokud o gól, tak si to imho nelajznou, že by se třeba museli 3. třetinu prát natvrdo o poslední místo. Pak by jeden blbej odraz do golu rozhodl sezonu. Myslím, že na ně Litvínov vlítne, celá republika to bude sledovat. 

Ještě by bylo možný poslat Dynamo fans do Brna s hajzlpapíry v kapse, najebat je naled jako Komeťáci, 5 minut by se nehrálo a pak hrát podle not v Litvajzu. Ta pokuta by za to stála  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Stačí, když to 8x vyhodíš na zakázku hned po buly a zdržení máš hned :-).

Ten týdenní BAN na tobě není skoro poznat, jako bys tu byl včera :cheers:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...