bobi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 A teď to bude teprv drama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ti kluci jsou neskuteční. Ať to dopadne, jak to dopadne, tak tohle je důstojný finále s Kanadou v Kanadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ja umru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 To sou kurva nervy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 ... jsem už chtěl jít srabácky spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Tvl. me pumpuje budik. Okousany nehty i na nohach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ve 3 ráno už jsem si panáka pár let nedával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Mě šlehne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Tvl. se poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Masakr, to sou zase nervy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 18 minutami, redd napsal: Ve 3 ráno už jsem si panáka pár let nedával Taky jsem si neplanovane nalil. To je noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Škoda. Ale jsou to frajeři, ne že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Nic, tleskam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Jako... jsem vyšťavenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Já taky ale gratuluji klukům, dlouho jsem takový hokej od našich neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Dneska Kanada hrala skvele. Muzem byt radi za ty dva goly. Ale kurva ta skrumaz pred koncem 3. tretiny to mela prinest. No nic holt Klobouk dolu, dali do toho vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Aj tak jsme mistři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Už sedím v práci, rozbitej jak sraženej pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se