Mr. Sandman Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 To jejich vyjádření... Hlavní trenér má rozhodující vliv na vedení mužstva, ovšem měl by respektovat odborné rady realizačního týmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 No musím říct, že Kladno mi po dnešku v extralize fakt chybět nebude. Neuveritelne... rozhodnutý stav a stejne si neodpustí úplně likvidační věci. 3 tresty do konce ale mělo jich být tak 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 No jestli dnes někdo předvedl likvidační prasárnu, tak to byl Houdek https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-strach-o-plzenskou-oporu-zachranari-spechali-na-led-soderlunda-odvazeli-na-nositkach-5022584 Tohle fakt na led nepatří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 Nemusis fandit pardubicim, ale kdyz tece kradec- je to k nezaplaceni karma… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Trochu z jiného soudku, ale smutný to je - Bída slovenských klubů má důsledek. V Lize mistrů je nahradí polský šampión - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Tak Cheza uz si zase maze Kometu na chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 jojo, Litvajs se už vyvezl do poslední čtyřky, maximum? Hlinka by to asi dotáhl až na pohár, ale co, buďme rádi za Kometu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Já jsem fanda Litvínova ale obávám se že letos je to maximum. Rád se budu mýlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Možné je všechno, pokud se nebude Litvajz snažit dat Pardubkam 9 golu v každém zápase, tak sanci mají. Stejne jako věřím, že když bude hrát Třinec ten chytrej hokej ( pro mě antihokej), tak Spartu otrávi dostatecne a postoupi. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Litvínov je podle me na hranici možného, Třinec se možná trochu vystavil na Motoru, takže tipuju finále Sparta x Pernici, což je dle odehraje sezóny asi spravne a bude to bitva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Jo, tohle nerozporuju, jen si proste preju jinej prubeh. Sparta a Pernici si to za celou sezonu zaslouzej, ja jen vzdy preju radsi takovejm tem srdcarum, jako je pro mě Olmik ci ted Litvínov. Může to bejt v sérii 4-0 a nebudeme se divit. Je to i tim, ze i když na Spartu chodím, tak ji tak nějak nemůžu prat :-)))) a vzdy me zahreje u srdce, kdyz vyletej :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Přál jsem těm Budějičkám, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Nic pro kardiaky dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Nevím, jak pro nezaujatého díváka, ale pro zaujatého asi vyjela sanitka. A to jsem v úterý říkal, že mě skoro klepla pepka. Ne, v úterý ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 2 hodinami, luidis napsal: Nevím, jak pro nezaujatého díváka, ale pro zaujatého asi vyjela sanitka. A to jsem v úterý říkal, že mě skoro klepla pepka. Ne, v úterý ne. Neboj, i nezaujatýho ( teda trochu ), jako slávista jsem vyskočil metr vysoko a blaženě se tlemil hoodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Kolik ještě bude těch celejch zápasů mezi Spartou a Třincem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Ty vole Třinec to dokázal, to je neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Hlavně, že to nedokázala Sparta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 První obrat v historii, Sparta si to půjde hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 (upraveno) Tvl koukam poctive 3 prodlouzeni, pak zajedu pro pizzu, a nez ji venku v posezeni zhltnu a dojdu se znova divat, tak je po vsem Tipoval jsem finale Pardubice vs Sparta. Ale Trinec si to zaslouzi, kdyz to hosi nezabalili Upraveno 13. dubna 2024 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se