Murphy97 Odesláno 25. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Před hodinou, Gustaf napsal: Ještě bych seknul ten trávník.... Byl jsem od patku v Nemecku na fotbale, dnes od rana u PC, ted jdu s par mistnimi cleny na pivo. Nevis, prosimte, kdy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 1 minutou, Murphy97 napsal: Byl jsem od patku v Nemecku na fotbale, dnes od rana u PC, ted jdu s par mistnimi cleny na pivo. Nevis, prosimte, kdy?? Joooo, tak to pardoooon.... nemám přijet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Právě teď, Gustaf napsal: Joooo, tak to pardoooon.... nemám přijet? Musis. Andel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Sice je to z Mountfieldu, ale v létě super osvěžení Máme ho třetí sezónu a zatím vše funguje Na zimu upouštíme tak třetinu a dovnitř hážeme PET flašky s trochou vody, aby plavaly jak bojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června V 25. 6. 2024 v 18:28, Pozorovatel napsal: Sice je to z Mountfieldu, ale v létě super osvěžení Máme ho třetí sezónu a zatím vše funguje Na zimu upouštíme tak třetinu a dovnitř hážeme PET flašky s trochou vody, aby plavaly jak bojky. Jj, taky to tak dělám, bazén máme podobně dlouho, jen mám značku Marimex. Ono to bude stejné, lišit se mohou filtrace. Před měsícem mi "odešla" plachta - poměrně brzo, možná jsem se na tom nějak podepsal tím, že jsem letos na jaře poprvé bazén komplet vypustil kvůli zelené vodě, vyčistil a znovu napustil, nevím, v každém případě jsem sháněl silnější plachtu a uspěl jsem právě u Mountfieldu, který nabízí plachty v několika tloušťkách, tak jsem zvolil tu nejsilnější fólii o tloušťce 0,5 mm, oproti původním 0,25 mm Marimexu, který ani jinou tloušťku nenabízí. Plachta stála přes 4.000,- a hned se mi ji podařilo proříznout u skimmeru. Nakoupil jsem různá lepení a zatím drží obyčejná průhledná záplata také od Mountfieldu, která funguje jako samolepka - sloupnu krycí papír, připlácnu na místo, uhladím a je hotovo. Paráda. V tomhle tedy MTF chválím, na druhou stranu se na mne vrhnul nějaký aktivní prodavač a nabízel mi ta jejich super elektrokola za úžasnou cenu:-). Bylo to až trapné a navíc o tom nic nevěděl, jen plácal ty jejich nesmysly. Navštívil jsem i jinou prodejnu a tam to bylo podobné, takže Mountfield se mým oblíbencem jistě nestane, něco mají ale fajn - třeba bazénové fólie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Panove, ma prosim nekdo zkusenost s virivkama Intex, konkretne kde je slana voda? Jak casto doporucujete servis, kdyz ma virivka solinator? Pravdepodobne to bude nachylnejsi na korozi. Dekuji vam za rady 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Tak my už máme hotovo, zaplachtováno... Minulý týden jsem to dřevěné srdce někde viděl a tak se mi líbilo, že jsem ho musel mít. Žádný velký umění, ale tak nějak mě to oslovilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) Takova banalni vec. Nejaky tip na kryt/boudu/dekl na piskovou filtraci? Diky. Upraveno 9. července uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Já jsem bral tohle: https://allegro.pl/oferta/duzy-uniwersalny-schowek-ogrodowy-zamykany-13266298066 Pokud není v CZ, tak zkus Keter, mají těch plastových věcí na terasu apod. spoustu. Mám od nich 2 skříně na terasu, na podprdelníky a věci na gril a super zpracování i jednoduché skládání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 8 hodinami, warann napsal: Takova banalni vec. Nejaky tip na kryt/boudu/dekl na piskovou filtraci? Diky. Máro, co šikovnej truhlář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 39 minutami, Moty napsal: Máro, co šikovnej truhlář? Tak my treba kousek vedle u venkovni vodarny mame toto, coz by asi taky slo, jen jsem myslel, ze se tomu (vyrobe) vyhnu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 7 hodinami, Kotlick napsal: Já jsem bral tohle: https://allegro.pl/oferta/duzy-uniwersalny-schowek-ogrodowy-zamykany-13266298066 Pokud není v CZ, tak zkus Keter, mají těch plastových věcí na terasu apod. spoustu. Mám od nich 2 skříně na terasu, na podprdelníky a věci na gril a super zpracování i jednoduché skládání. To by mozna slo, jen by bylo treba udelat otvory na pruchod hadic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 7 minutami, warann napsal: Tak my treba kousek vedle u venkovni vodarny mame toto, coz by asi taky slo, jen jsem myslel, ze se tomu (vyrobe) vyhnu asi bude vhodné aby to ladilo . S ohledem na použité materiály ... lodní lak byl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 58 minutami, Jehlan napsal: asi bude vhodné aby to ladilo . S ohledem na použité materiály ... lodní lak byl ? Jo, asi jo, jen jsem myslel, ze bych se tomu vyhl . Nater je obyc Luxol. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července V 10. 7. 2024 v 8:18, warann napsal: To by mozna slo, jen by bylo treba udelat otvory na pruchod hadic. ano, provrtal jem to vykružovákem na dřevo. Pro el. kabel jsem provrtal díru vrtákem, uprostřed zadního dílu. Má 2 části, takže šla prostrčit i koncovka kabelu. Vyfotím ti to doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Ok. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července nabídnu mou lowcost variantu pro zasmání hodil jsem přes filtr plastový kompostér co jsem měl x let a nikdy nepoužil z vrchu to má otevírací dekl a dole když nepoužiješ spodní díl tak tama právě vedu ty hadice... https://www.alza.cz/hobby/prosperplast-compogreen-woodyantracit-280-l-d12317071.htm?gclid=Cj0KCQjwkdO0BhDxARIsANkNcrfI5lILmxAsrp92QaD3kAxoTifRuXB0flDrUGoKunQhk7bQJvvdjkQaAmxFEALw_wcB&kampan=adwho_hobby-a-zahrada_pla_all_zahrada_pestovani_c_9062861___683852799971_~156448796117~ nemám přímo tento, ten můj jsem nenašel ale něco na ten způsob. Mě to stojí za bazénem v "mrtvé zóně" tak jsem vzhled zas tak řešit nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července před 22 hodinami, warann napsal: Ok. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Je do toho super přístup, přes ty přední dveře, vleze tam všechno včetně ohřevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se