Přejít na obsah

Bazény, terasy a pergoly

Doporučené příspěvky

V 25. 6. 2024 v 18:28, Pozorovatel napsal:

Sice je to z Mountfieldu, ale v létě super osvěžení 👍

Máme ho třetí sezónu a zatím vše funguje 😉

Na zimu upouštíme tak třetinu a dovnitř hážeme PET flašky s trochou vody, aby plavaly jak bojky.

IMG20240625182101.jpg

Jj, taky to tak dělám, bazén máme podobně dlouho, jen mám značku Marimex. Ono to bude stejné, lišit se mohou filtrace. Před měsícem mi "odešla" plachta - poměrně brzo, možná jsem se na tom nějak podepsal tím, že jsem letos na jaře poprvé bazén komplet vypustil kvůli zelené vodě, vyčistil a znovu napustil, nevím, v každém případě jsem sháněl silnější plachtu a uspěl jsem právě u Mountfieldu, který nabízí plachty v několika tloušťkách, tak jsem zvolil tu nejsilnější fólii o tloušťce 0,5 mm, oproti původním 0,25 mm Marimexu, který ani jinou tloušťku nenabízí. Plachta stála přes 4.000,- a hned se mi ji podařilo proříznout u skimmeru. Nakoupil jsem různá lepení a zatím drží obyčejná průhledná záplata také od Mountfieldu, která funguje jako samolepka - sloupnu krycí papír, připlácnu na místo, uhladím a je hotovo. Paráda. V tomhle tedy MTF chválím, na druhou stranu se na mne vrhnul nějaký aktivní prodavač a nabízel mi ta jejich super elektrokola za úžasnou cenu:-). Bylo to až trapné a navíc o tom nic nevěděl, jen plácal ty jejich nesmysly. Navštívil jsem i jinou prodejnu a tam to bylo podobné, takže Mountfield se mým oblíbencem jistě nestane, něco mají ale fajn - třeba bazénové fólie. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, ma prosim nekdo zkusenost s virivkama Intex, konkretne kde je slana voda? Jak casto doporucujete servis, kdyz ma virivka solinator? Pravdepodobne to bude nachylnejsi na korozi. Dekuji vam za rady 😉🙏🏼

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Já jsem bral tohle:

https://allegro.pl/oferta/duzy-uniwersalny-schowek-ogrodowy-zamykany-13266298066

DUZY-UNIWERSALNY-SCHOWEK-OGRODOWY-ZAMYKANY

Pokud není v CZ, tak zkus Keter, mají těch plastových věcí na terasu apod. spoustu. Mám od nich 2 skříně na terasu, na podprdelníky a věci na gril a super zpracování i jednoduché skládání.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Kotlick napsal:

Já jsem bral tohle:

https://allegro.pl/oferta/duzy-uniwersalny-schowek-ogrodowy-zamykany-13266298066

DUZY-UNIWERSALNY-SCHOWEK-OGRODOWY-ZAMYKANY

Pokud není v CZ, tak zkus Keter, mají těch plastových věcí na terasu apod. spoustu. Mám od nich 2 skříně na terasu, na podprdelníky a věci na gril a super zpracování i jednoduché skládání.

To by mozna slo, jen by bylo treba udelat otvory na pruchod hadic. 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, warann napsal:

Tak my treba kousek vedle u venkovni vodarny mame toto, coz by asi taky slo, jen jsem myslel, ze se tomu (vyrobe) vyhnu 😁

IMG_2143.jpeg

asi bude vhodné aby to ladilo 🙂 .

S ohledem na použité materiály ... lodní lak byl ? 🙂 

Odkaz ke komentáři

V 10. 7. 2024 v 8:18, warann napsal:

To by mozna slo, jen by bylo treba udelat otvory na pruchod hadic. 

ano, provrtal jem to vykružovákem na dřevo. Pro el. kabel jsem provrtal díru vrtákem, uprostřed zadního dílu. Má 2 části, takže šla prostrčit i koncovka kabelu. Vyfotím ti to doma.

Odkaz ke komentáři

nabídnu mou lowcost variantu pro zasmání 😆

hodil jsem přes filtr plastový kompostér co jsem měl x let a nikdy nepoužil :D z vrchu to má otevírací dekl a dole když nepoužiješ spodní díl tak tama právě vedu ty hadice...

https://www.alza.cz/hobby/prosperplast-compogreen-woodyantracit-280-l-d12317071.htm?gclid=Cj0KCQjwkdO0BhDxARIsANkNcrfI5lILmxAsrp92QaD3kAxoTifRuXB0flDrUGoKunQhk7bQJvvdjkQaAmxFEALw_wcB&kampan=adwho_hobby-a-zahrada_pla_all_zahrada_pestovani_c_9062861___683852799971_~156448796117~

nemám přímo tento, ten můj jsem nenašel :D  ale něco na ten způsob. Mě to stojí za bazénem v "mrtvé zóně" tak jsem vzhled zas tak řešit nemusel.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...