Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Polička 11 Otakar a neřešte to ....  je nejjjj  :clap:

 

Tu poličku jsem teďka taky nedavno pil, nějakou dvanáctku / ležák (?), po nějakym chlapovi se to jmenovalo tuším. Táta to měl v lednici. Přidal jsem si :-)

Odesláno

Tu poličku jsem teďka taky nedavno pil, nějakou dvanáctku / ležák (?), po nějakym chlapovi se to jmenovalo tuším. Táta to měl v lednici. Přidal jsem si :-)

Jojo, Záviš, perfektní pivko. Škoda, že u nás na Valašsku není moc dostupné...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kamarád říká, že na ležáku se pozná sládek, že svrchňáka uvaří každej a případný vady může vydávat za záměr. Já mám a vím, že do konce života budu mít za nejlepší pivo Plzeň, někde daleko za ní Guinnes a všechny vostatní piva jsou vostatní piva k vochutnání. Ip začínám bejt teda dost přepitej ale stejně, když je u nás v Pivoňce k dostání něco z Beskydskýho pivovárku, to je taky jistota.

Odesláno (upraveno)

Mně s těma IPAma (nikdy jsem to nepokládal za extra pitelný pivo, a to jak se s nima roztrhl pytel, už je trapný) už kolikrát přišlo, že něco spáchaj a pak to akorát brutálně přechmelej, takže stejně víš prd, jak to chutná a má to hnusnej vocas.

 

Ovšem jeden, kterej mi utkvěl v paměti a chutnal mi po dlouhý době moc, byl Tlustej netopýr (pivovar Antoš), zvláštní byl pak podílem žitného sladu.

Upraveno uživatelem geometr
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mně s těma IPAma (nikdy jsem to nepokládal za extra pitelný pivo, a to jak se s nima roztrhl pytel, už je trapný) už kolikrát přišlo, že něco spáchaj a pak to akorát brutálně přechmelej, takže stejně víš prd, jak to chutná a má to hnusnej vocas.

Nejhorší je, koupit si půlhekťáka IPY suda. To ti prvních pět piv chutná, pak ti to začne bejt jedno ale ráno se ti už po druhým pivu zvedá kufr. To se ti s Plzněj nestane.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak já bych ipu ráno asi nedal vůbec (myslim jako vyprošťováka).

A zas když nic jinýho není a vyloženě nemáš chuť na tajtrdlíka...

Odesláno

Kamarád říká, že na ležáku se pozná sládek, že svrchňáka uvaří každej a případný vady může vydávat za záměr. Já mám a vím, že do konce života budu mít za nejlepší pivo Plzeň, někde daleko za ní Guinnes a všechny vostatní piva jsou vostatní piva k vochutnání. Ip začínám bejt teda dost přepitej ale stejně, když je u nás v Pivoňce k dostání něco z Beskydskýho pivovárku, to je taky jistota.

To je velká pravda. Proto ležák spousta těch malejch pivovarů ani nemá, nebo je hnusnej. Ono je to větší umění a taky náročnější a dražší, než uvařit slušnej ALE.

S Plzní máme dvojí vztah. Dát si čepovaný někde, kde to umí, tak je to dokonalý výborný pivo na celej večer. Ale z flašky nebo z plechu mi to nechutná ani trochu, je to úplně než výrazu.

Teď jsem si ještě vzpomněl na pivovar Matuška, chodím na něj do bistro Krystal v Karlíně, je taky moc dobrý.. Kurva ať už ty hospody otevřou..to je strašnej trest na Čechy tohlecto..

Odesláno

Ja si rikam ze bych to urcite poznal i bez tak dramatickych prostredku :)

Je ledovej pot na čele a nenávist k celému vesmíru příznak absťáku? :)

Odesláno

Jak je člověk takhle doma, tak si má prý udělat nějaký řád. Já jsem si začal každý čtvrtek jezdit pro dvě pětky flekovskýho piva. Je to myšlený až jakože na pátek, ale stejně jedno dám už ve čtvrtek. Tak zítra!

Odesláno

Min tejden sem si smaknul na Hastal 12 od mnichu z zelivskeho klastera. Chutna me to. Mam to kousek, tak si obcas delam radost.

Odesláno

Je ledovej pot na čele a nenávist k celému vesmíru příznak absťáku? :)

 

Není, to mám taky...páč lidi jsou dementi a jak to pak má normální člověk vydržet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...