zceyee Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Vikend je blizko, better be prepared. To co chybi se chladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Vydatně jsem během karantény zachraňoval Malešický mikropivovar, obzvlášť doporučuji a chutná mi jejich dvanáctka a Ale. Vyzkoušet můžete na Praze 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Já koupil tohle trio. Zatím jsem měl APA a dobrý. A včera jsem prubnul tenhle Starouš a to bylo velmi pitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ten smíchovskej nefiltr je základem mého pitného režimu, je to úplně v pořádku. Prodává se i ve flašce, ve které stojí o cca 6 Kč méně a ještě šetříš přírodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 (upraveno) Před hodinou, dawe009 napsal: Ten smíchovskej nefiltr je základem mého pitného režimu, je to úplně v pořádku. Prodává se i ve flašce, ve které stojí o cca 6 Kč méně a ještě šetříš přírodu Souhlasím, psenicnej nefiltr je hodně pitelnej. Sem zvědavěj na ty omedajlovany piva z Lidlu (Holba,zubr, Litovel). Vzal jsem od každýho 2 kusy... Upraveno 21. května 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Jak tady teď koukám na ten Nefiltr, tak mi to živě připomnělo, když jsem jako malý kluk chodil tátovi pro pivo. Měl jsem nakázáno každou flašku otočit dnem vzhůru a zkontrolovat, jestli tam něco neplave. To nebylo jako dnes, že i rok po záruce je pivo čisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 před 18 hodinami, nickolas napsal: No tak kdyz to chcete vedet, tak jsem teda koupil vsecky tri ty alpsky sracky. Daruji za odvoz! Jediný, co se dá pít, je ten weissbier. Pokud si koupil takový ty jejich Bier und Limonade nebo ten černej mazut, tak se nedivím. Taky to podle toho v těch krámech vypadá. Weissbier nikde a to ostatní se tam válí na každým rohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 No vzal jsem Weissbier, Schwarzbier a Festbier. Na ty sladove napoje jsem nemel odvahu vubec. No je to hnusne vsecko, ale zase ja jsem v tomhle ohledu znacne konzervativni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Před hodinou, nickolas napsal: No vzal jsem Weissbier, Schwarzbier a Festbier. Na ty sladove napoje jsem nemel odvahu vubec. No je to hnusne vsecko, ale zase ja jsem v tomhle ohledu znacne konzervativni Tak to je mi líto. Mě jako příznivce pšenice tenhle weiss vůbec neuráží. Není to Franziskaner, ale je to ok. Tak holt nejses cilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 To rozhodne nejsem, ted jsem si to potvrdil Prdele, jeste jich mam asi deset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Lahvová novinka z místního pivovaru. Dávám chladit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 (upraveno) před 22 hodinami, nickolas napsal: No vzal jsem Weissbier, Schwarzbier a Festbier. Na ty sladove napoje jsem nemel odvahu vubec. No je to hnusne vsecko, ale zase ja jsem v tomhle ohledu znacne konzervativni Už jsi dost starý, abys nepodléhal různým kampaním... Upraveno 22. května 2020 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Já to mám rád doma připravené takhle nějak: Škoda, že tu neseženu Ostravar 12, ten já taky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Pěkný pivoňky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Už jsi dost starý, abys nepodléhal různým kampaním... Že jo? Asi slabá chvilka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 před 32 minutami, Gustaf napsal: Pěkný pivoňky To víš, už jsem dost starý, abych: 1. Nepodléhal rúzným kampaním. 2. Nepil něco, co chutná ostatním a mně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Nonono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 (upraveno) Jsem se rozhodl to prubnout. Upraveno 22. května 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Dneska jsem si dal akorát dva šnyty plzničky k obědu U Matěje a zas mám žízeň. To je hrozný vlákno tohleto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 @bandicoot měls tafelspitz? Musím tam zas zajít brzo..je to žrádlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se