tano Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Jo, to ze tady jsi ty skulpturo, je zasluha krizaku.Kam na ty bobky chodis ty rakosko? Nekam, kde delaji rejzi omastenou vetrem?
martar Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Za sklouznutí do politiky, byť historické, se omlouvám. Azeppelin má naprostou pravdu, kdyby tehdy nebyly na východ? a jihu Evropy křesťanské armády, dnes bychom opravdu měli jiné problémy než ty, které řešíme. Jaké je vůbec poslední zákulisní info o cen? D-subů? A co zásadního o datumce od Instanta tu zapadlo díky debatě o střetu civilizací?
McStinger Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Azeppelin zobral históriu vzniku Damasko potápiek pekne od základov . Teraz to chce oslí mostík k dátume.
martar Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Žádný oslí můstek není potřeba. Všiml jsem si totiž, že když vezmeme azeppelinovo kouzelné sousloví "globalizačn?-multikulturní-pseudohumanistické", nahradíme SEDM písmen jinými a zbytek škrtneme, vznikne slovo "datumka". NÁHODA...? Edit: teď na to koukám a nic se nahrazovat nemusí, ta písmena d,a,t,u,m,k,a tam normálně jsou. Teď už je náhoda úplně vyloučena. Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem martar
wizard-ov Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Pánové - Horkýže jsou slovenská kapela, takže obrat 'hodzinky za 30 litrov' znamená asi poněkud jinovou cenovou skupinu, než D-Sub1 ;o)
instant Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Za sklouznutí do politiky, byť historické, se omlouvám. Azeppelin má naprostou pravdu, kdyby tehdy nebyly na východ? a jihu Evropy křesťanské armády, dnes bychom opravdu měli jiné problémy než ty, které řešíme. Jaké je vůbec poslední zákulisní info o cen? D-subů? A co zásadního o datumce od Instanta tu zapadlo díky debatě o střetu civilizací? ze tam tu datumku nemuseli davat vobec.
azeppelin Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 a já si chystal nějakou pěknou agitačku... dost slabý, žádnej patent ani kříž
martin151 Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 The DSub1 will be available in summer this year J Mit freundlichen Grüßen / Best regards Isabella Damasko
wizard-ov Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 Konrád piluje nožky, na blbiny není čas...
instant Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 Leto 2017 este neskoncilo.. nepanikarte
martar Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2017 Sorry všem, kteří sem v naději nakouknou... šlo mi spíš o to, zda nemá někdo nejaké insider info. Přece jen v téhle fázi má hodně výrobců už nějakou annonci na webu... třeba Favre-Leuba u svých potápek a vejškoměrek měl taser a odpočítávání na webu víc jak půl roku před uvedením
Tyler Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Ty černé se žlutými detaily se mi tuze líbí... Asi budu muset začít pořádně žrát, aby mi ztloustla ruka, protože pochybuju, že budou mít 38x11 mm . Sakra.
wizard-ov Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Už se prodávají...mrkněte na gnomonwatches. 1500 dolců na gumě + DPH.
MíraMíra Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 (upraveno) No, na fotkách na ruce nevypadají špatně, ale nic co by mě dostalo do kolen. A ta ponorka mezi nohama vypadá spíš jak kaz z výroby a to mám Damaska rád. Upraveno 15. října 2017 uživatelem MíraMíra
ATOM Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 (upraveno) Pouzdro paradni, cifr povedeny, jasne Damasko DNA, odolnost proti lišce vyborna, datumka na chuja, pod vodou je mi u zadku kolikateho je, chvalim tedy alespon polohu cislice a barvu. Remen brutalne dobry. Ponorka mezi nohama...no, asi bych mel neustale pocit, ze jsem ty hodinky poradne jebnul o sutr a ten tam zanechal tuhle stopu a po case se do toho zazrala dulkova koroze, kterou nekdo vyrypnul paratkem...kurwa a je to ponorka vubec ? Neni to vorvan ? ps.: verim, ze na zivo budou skvele edit: teda vlastne ne, vsechno to kazi pozlaceny nejlevnejsi pajsl od ety Upraveno 15. října 2017 uživatelem ATOM
ATOM Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 misto te datumky mela byt rezerva natahu
ggrand Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Az si date ten remen na ruku, nadseni vyprcha. Mam ho a jako nic moc pohodlneho. Podle struktury lumi,bych rekl, ze svitivost taky nic moc. A ponorka je fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se