Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že tahle limitka z Gnomonu se dost povedla. Teda alespoň podle mně. A zaslouží si separátní thread.  

Přidávám pár fotek, které jsem dneska přes den udělal mobilem.

post-40542-0-21852000-1477418707_thumb.jpg   post-40542-0-40597300-1477418793_thumb.jpg  post-40542-0-36958500-1477418965_thumb.jpg    

post-40542-0-42683800-1477418871_thumb.jpg   post-40542-0-97796400-1477418921_thumb.jpg

Odesláno

Tak si tak někdy říkám,  jestli jsem jedinej co pracuje rukama,  anebo se každej na to focení višvihne.

Odesláno

Tak takto vypadaji o dost lepe.

Odesláno

Já nevím, steinhart mám rád, ale příjde mi to trapný... ještě pochopim "homage" Rolexů, ale takhle se "inspirovat" o půl roku později Tudorem se mi zdá takové nevkusné... už jen čekám, až obšlehnou Pelagosy

Odesláno

Já nevím, steinhart mám rád, ale příjde mi to trapný... ještě pochopim "homage" Rolexů, ale takhle se "inspirovat" o půl roku později Tudorem se mi zdá takové nevkusné... už jen čekám, až obšlehnou Pelagosy

Čau, mohl by si sem dát prosím foto těch tudorů? Myslel jsem spíš, že jde o nějaký mix inspirace rolex a tudor, něž o nějakou 1:1 kopírku, jako třeba ty nový chrona. Ale možná se pletu, nejsem takový znalec. Dík

Odesláno

Předpokládám, že Dee má na mysli asi "One-Of-A-Kind" Tudor Black Bay. Je pravda, že by tam "nějaká" ta inspirace být mohla.. Nicméně, mne se stále líbí - stejně jako ty Tudory.

Tak vidím, ale musím říct, že tedy spíš jde o inspiraci modelem z roku 1954 a to mi nevadí. Stejně jako třeba u Vintage GMT, kde jde o už nevyráběný Rolex s ne tolik profláklým designem.

Navíc prostě všichni nemáme na rolexky, ani na levnější Tudory. Ale myslím, že to nemá cenu rozvádět, protože takových diskusí tady už bylo mraky. :-)

Odesláno

Tak si tak někdy říkám,  jestli jsem jedinej co pracuje rukama,  anebo se každej na to focení višvihne.

U mně se jedná o kancl-dajving.. , takže takhle normálně.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ale tak kluci, prece je jasne, kde se i Tudor inspiroval, ne?

Jedny z prvnich Rolex Submariner ref. 6204 nebo ref. 6205 z roku 1953 ;)

rolex-submariner-watches-reference-6204.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Hezkypěkně jsi to rozsek Andy ;)

Jinak ty Steiny se mi líbí...ale dost možná to bude tím, že i ta předloha nevypadá zle :D

Odesláno

Mne ty reedice nevadi, ba naopak. Pokud se ty hodinky uz nevyrabi a jsou to historicky cenene modely, ktere jsou uz nesehnatelne, nebo za astronomickou castku, tak nevidim problem, kdyz Tudor udela reedici. Akorat pokud si uvedomuju spravne, tak udelali jen jeden jedinny kus, pripadne jen nekolika kusovou limitku. Coz je skoda.

Ty Steiny jsou pekne (jeste aby ne), ale nevim, proc se zuby nechty drzi toho velkeho pouzdra. Vzdyt prece stare hodinky byvaly male a 40mm Suby byly v te dobe velke obludy...

Odesláno

Velké hodinky, nebo větší rozměr ( cca 42 - 44 mm ) je momentálně in a sám se přiznám, že u mne jasně tento rozměr vede ( 40 mm beru jako hodinky většinou malé ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...