Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V tom pouzdu i indexech se dá najít všelijaká inspirace, což mě osobně nějak zvlášť neuráží a líbí se mi. Co jde o barvičky a provedení cifru, není to úplně můj šálek, ale za zkoušku by to stálo. Stavím se do řady. 🤣

Odesláno
před 6 hodinami, Spongebob napsal:

Mnohem.vice jsou podobné na  Czapek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 31 minutami, Spongebob napsal:

Jo, tak to máš pravdu! :) Nemám to tak nakoukaný ;)

Stačí se podívat na komentáře pod videem od Žigiho, tam se to komentáři o inspiraci od Czapka jen hemží. 

Celkově velmi pěkné hodinky, je mi jedno, jaký model připomínají. Toto se ChW opět velmi povedlo! 

Odesláno (upraveno)

Trochu proma :) ..ale teď se mi načetl příspěvek žigiho, takže double a pardon

Upraveno uživatelem Funthom95
pardon, double
Odesláno

Tak to bylo rychlý, škoda,že je zítra pátek 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 14 minutami, Dokusan napsal:

Tak to bylo rychlý, škoda,že je zítra pátek 

Upřímně... Jsi blázen 🤣 Fakt by mě zajímalo, zda existuje ještě někdo, kdo by měl tolik kousku od ChW. Ale chápu... Oni to prostě dělají fakt dobře. Tak hned jak dorazí, chceme fotky a dojmy 👍 Jsem zvědavý, co ty, jako "Unofficial ChW Czech rep. Marketing Manager" na to 😉

Odesláno

Vypadaji naprosto fantasticky, bude to standardni model a mam si v klidu pockat, nebo se mam splasit s pre-orderem?

Jediny vyprodany jaou zatim ty sedy.

Odesláno

Po delší době jsem se podíval na web ChW a zaskočilo mě, že zřejmě už nedělají žádné společenské hodinky. Nebo jen špatně hledám? Něco jako byly C1, C5, C9 a pod. Ne že bych je zrovna potřeboval, ale vždycky se mi líbily a přijde mi škoda, jestli s nimi skončili.

Taky prakticky nic s jejich slavným 5denním strojkem, jenom limitka Snow Leopard / Blue Marine. U toho mě překvapuje snad ještě víc, že ho tak málo používají.

Jejich sportovní modely jsou taky dobré, ale to už zůstane jenom u nich? Netušíte někdo, co se stalo, případně jaké má výrobce plány do budoucna? Třeba to někde proběhlo a uniklo mi to...

Odesláno
před 10 hodinami, DaLo napsal:

Vypadaji naprosto fantasticky, bude to standardni model a mam si v klidu pockat, nebo se mam splasit s pre-orderem?

Jediny vyprodany jaou zatim ty sedy.

Předpokládám,že to bude běžný model. Vyrábět ho budou dokud bude zájem nebo jej nenahradí něčím novým . V září by měly být i v menším rozměru pouzdra.

Odesláno

Hoši tolik toho zase aktuálně nemám. 

1. C9 Harisson small second SH21

2. C9 FLE 2011

3. C1000 Typhoon cockpit edition

4. C65 Bronze SH21 LE

5. C65 GMT Anthropocene LE

6. C60 Bronze 38mm

7. C60 Bronze Green Ombre 42 mm

8. C60 CWE LE 43 mm

9. C5 Malvern Revival SE

10. C1 Grand Malvern small secon SH21

11. C60 Graphite SE

12. C63 SH21 Snow Leopard

13. C63 SH22 Blue Marine 

14. C60 Shadow SH21

15. C60 Abyss SH21

16. C60 Blue LE 40 mm

17. Bel Canto

18. C65 AM 1 VEV LE quartz

19.  C7 Rapide Automatic Prototype 0000

20. C6 Kingfisher Quartz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...