Dokusan Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Ještě nebyly představené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Paráda! nízké pouzdro, titan, co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Sakra, u těch titanovek se mi nelíbí ani jedna ze dvou barev cifru. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Tak jsem jedny vzal. ocelový, světle modrý cifr mi k nim přijde fajn, celý je to tak nějak zjemní https://www.christopherward.com/the-twelve-watches/the-twelve/C12-40ADA1-S00B1-B0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Zamlouvám si je u Tebe Martine, hned jak je trochu dojebeš, tak je vezmu. Tohle chci vyzkoušet. Je to takový trochu mix Czapek, GP, AP ale líbí se mi to a jsem zvědav, jak se boudou nosit, protože to je to nejpodstatnější a né každý to umí udělat nositelné že? (tissot) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Dost podoba.. https://www.beny.cz/girard-perregaux-laureato-81010-11-431-11a--1000800.html?gclid=CjwKCAjwuqiiBhBtEiwATgvixOdhTBBk6GJxFkKqRSAtSCxUYdzxbuqFKbHQrDuzcFwDQ5aMh7DNbBoC6dYQAvD_BwE#2000033840008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 V tom pouzdu i indexech se dá najít všelijaká inspirace, což mě osobně nějak zvlášť neuráží a líbí se mi. Co jde o barvičky a provedení cifru, není to úplně můj šálek, ale za zkoušku by to stálo. Stavím se do řady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Já bych bral chronometry v oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 6 hodinami, Spongebob napsal: Dost podoba.. https://www.beny.cz/girard-perregaux-laureato-81010-11-431-11a--1000800.html?gclid=CjwKCAjwuqiiBhBtEiwATgvixOdhTBBk6GJxFkKqRSAtSCxUYdzxbuqFKbHQrDuzcFwDQ5aMh7DNbBoC6dYQAvD_BwE#2000033840008 Mnohem.vice jsou podobné na Czapek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Právě teď, Dokusan napsal: Mnohem.vice jsou podobné na Czapek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Jo, tak to máš pravdu! Nemám to tak nakoukaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 31 minutami, Spongebob napsal: Jo, tak to máš pravdu! Nemám to tak nakoukaný Stačí se podívat na komentáře pod videem od Žigiho, tam se to komentáři o inspiraci od Czapka jen hemží. Celkově velmi pěkné hodinky, je mi jedno, jaký model připomínají. Toto se ChW opět velmi povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 (upraveno) Trochu proma ..ale teď se mi načetl příspěvek žigiho, takže double a pardon Upraveno 27. dubna 2023 uživatelem Funthom95 pardon, double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Tak to bylo rychlý, škoda,že je zítra pátek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 14 minutami, Dokusan napsal: Tak to bylo rychlý, škoda,že je zítra pátek Upřímně... Jsi blázen Fakt by mě zajímalo, zda existuje ještě někdo, kdo by měl tolik kousku od ChW. Ale chápu... Oni to prostě dělají fakt dobře. Tak hned jak dorazí, chceme fotky a dojmy Jsem zvědavý, co ty, jako "Unofficial ChW Czech rep. Marketing Manager" na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Vypadaji naprosto fantasticky, bude to standardni model a mam si v klidu pockat, nebo se mam splasit s pre-orderem? Jediny vyprodany jaou zatim ty sedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 A já byl už skoro rozhodnutý jít do PRX. Sakra, ty ledovcové vypadají k####a dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Po delší době jsem se podíval na web ChW a zaskočilo mě, že zřejmě už nedělají žádné společenské hodinky. Nebo jen špatně hledám? Něco jako byly C1, C5, C9 a pod. Ne že bych je zrovna potřeboval, ale vždycky se mi líbily a přijde mi škoda, jestli s nimi skončili. Taky prakticky nic s jejich slavným 5denním strojkem, jenom limitka Snow Leopard / Blue Marine. U toho mě překvapuje snad ještě víc, že ho tak málo používají. Jejich sportovní modely jsou taky dobré, ale to už zůstane jenom u nich? Netušíte někdo, co se stalo, případně jaké má výrobce plány do budoucna? Třeba to někde proběhlo a uniklo mi to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 10 hodinami, DaLo napsal: Vypadaji naprosto fantasticky, bude to standardni model a mam si v klidu pockat, nebo se mam splasit s pre-orderem? Jediny vyprodany jaou zatim ty sedy. Předpokládám,že to bude běžný model. Vyrábět ho budou dokud bude zájem nebo jej nenahradí něčím novým . V září by měly být i v menším rozměru pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Kdyby někdo chtěl C60 Graphite SE, tak jsem je právě hodil do inzerce. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se